Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yarın tetanoz aşımm varr 2.dozz hemşirede mübarekk cosssssssşşş diye saplıyoo ya az yavaş ol demi yok

kızlar sizi okudukça ilk zamanki hallerim geliyor aklıma
benim de oğlum meme almadığından beni yalancı meme niyetine kullanıp sürekli emiyordu
artık fenalık geçirmiştim
sonradan artık oyalamaya başladım hemen meme vermedim gezdim balkona çıkardım vs
sonra yavaş yavaş alıştı
yalancı meme vermediyseniz verebilirsiniz bence
benimki almadı alsa verirdim

sünnete son 1,5 saat
çantamız hazır oğlumu giydirmedim
4 gibi son kez uyutayım diyorum 5e doğru kalkar giydiririm çıkarız artık

Ayy acıyormu bende tırsıyorum 16. haftada sanırım ilkini vuracaklar

Aslında acımyor bildiğin aşı gibi ama vurana bağlı işte bende ilkini 18. haftada vuruldum hiç bi etkiside olmadı kadın ateş yapabilir halsizlik yapabilir belki falan dedi ama bişey olmadı

İnşlalah uyur 4 te tam uykusunu almış olarak uyanır.Aslında keşke sünnet esnasında ağlamaması için hafif sersemleticek birşey olsa

İnşlalah uyur 4 te tam uykusunu almış olarak uyanır.Aslında keşke sünnet esnasında ağlamaması için hafif sersemleticek birşey olsa

bayıltabilirler aslında ama ben istemiyorum
çok uykulu olmazsa çok mızmız da olmaz
keşke emerken uyuyan bir çocuk olsa da uyuşturucu iğneden sonra emzirip uyutsam süper olur
ama benimki emerek uyumuyor maalesef

[video=youtube;U9hkqMr99_Q]http://www.youtube.com/watch?v=U9hkqMr99_Q[/video]
Ferdam senin için ekledim bak bebeişe hiç bişi hissetmiyor

sen böyle yazınca bana stres bastı bi anda
inşallah sorunsuz geçer :26:

Ferdam rahat ol hiç korktuğun gibi olmayacak huysuzlanmıcak çabucak bitecek bak videodaki bebişler 2.5 aylık

Ferdacım endişelenmekte haklısın ama üzülme inşallah hemen olup biticek Kuzey bile bişey anlmaıcak
Lovely ben bi hamile kalsam yerimden kıpırdamam yapma boşver bebek doğuncada vakit olmaz
Şuanda bütün soğanlarımı doğrayıp buzluğa atıcam zaten salı günü Kıbrısa gidicez hem ziyan olmasın hemde bana yemek yaparken kolaylık olsun
of üşenenin çocuğu olmaz doğru bi söz galiba bu aralar çok üşengeçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…