Slm kızlaar naılsınız, bir bebek daha gelmiş ne güzel.
Bizde 2 aylık olduk, çok yaramaz bir oğlum var, şuan annemdeyim oh rahatım, eve gidince yine koşuşturma başlayacak.
Sizler nasılsınız...
ya sıkılıyorum ben bilgisayar şarjda akşama biraz huni takarız valla kimse gelmezse sizi aldatıcam başka topiklerde
toplanalım evet
millet doğurdu gelemiyo gerçi :26:
slm kızlar ben bugün üye oldum aranıza yeni katıldım yani 7 yıllık evliyi pko luyum1 aşılama denedik tutmadı önümüzdeki ay tüp bebeğe gidecez
Selam kizlar napiosunuz
Kac gundur okuom okuom hic yazasim yoktu
slm kızlar ben bugün üye oldum aranıza yeni katıldım yani 7 yıllık evliyi pko luyum1 aşılama denedik tutmadı önümüzdeki ay tüp bebeğe gidecez
selam ztraım noldu niye keyfin yok senin
yakında doktor kontrolü yokmu bebişini mi özledin sen?
slm cnm hoşgeldin,ilk denemede olmayabilir ama şansın artıyor umudu yitirmek yok
gelcek o bebekler
ya hilalim keyfim yok degil de ne bilim cok usebgec oldum ben ya.. okuom okuom yazmaya useniom mu nedir.. bir de tanger dan sonra yazmak istemedim yani.. Allah ona sabir versin .. cok etkileniyorum oyle seylerden..
Dr randevum haftaya cuma canim.. bu sefer detayli ultrasonumuz var.. gosterirse cinsiyet kesinlesir diye dusunuyorum bir de her bir yerine bakicaklar insaallah sagligi yerinderdir yavrumun.. dua edin bana..
evt cnm bende etkilendim ama sen hamilesin lütfen yıpratma kendini
bak ne güzel her şeyini görceksin cinsiyetide öğrenip gelceksin
herşey yolundadır merak etme
sen olumlu şeyleri düşün bol bol dua et bebeğin hissediyor herşeyi unutma
Insaallah canim..
sende kasimda sahalara donuyormussun o da gozumden kacmadi yani
hadi bakalim hayirlisi
noldu kız :44::44:
depresyonum deprestı mutsuzum uykusuzum ve cocukluyum
ya bin tane şey geçti aklımdan peride öyle yapınca
benım odunla kavga ettık ustune tenceremın cam kapagı tuzla buz oldu oglum zırıl zırıl var mı benden guzelı be ya hobaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?