Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Slm kızlaar naılsınız, bir bebek daha gelmiş ne güzel.
Bizde 2 aylık olduk, çok yaramaz bir oğlum var, şuan annemdeyim oh rahatım, eve gidince yine koşuşturma başlayacak.
Sizler nasılsınız...

Zambakım özlendin bilesin
öpüyorum bızdıkını da seni de canım benim aşallah ona

ya sıkılıyorum ben bilgisayar şarjda akşama biraz huni takarız valla kimse gelmezse sizi aldatıcam başka topiklerde

hunican oluruz evet ama aldatmak yok

slm kızlar ben bugün üye oldum aranıza yeni katıldım yani 7 yıllık evliyi pko luyum 1 aşılama denedik tutmadı önümüzdeki ay tüp bebeğe gidecez

hosgeldin canim

uzulme ama ilk asilamada tutma ihtimali en dusuk olan,, belki iki ve ya 3 te tutardi ama zaten tupe baslayacakmissiniz..

hayirlisi olsun canim..

Selam kizlar napiosunuz

Kac gundur okuom okuom hic yazasim yoktu

selam ztraım noldu niye keyfin yok senin
yakında doktor kontrolü yokmu bebişini mi özledin sen?

slm kızlar ben bugün üye oldum aranıza yeni katıldım yani 7 yıllık evliyi pko luyum 1 aşılama denedik tutmadı önümüzdeki ay tüp bebeğe gidecez

slm cnm hoşgeldin,ilk denemede olmayabilir ama şansın artıyor umudu yitirmek yok
gelcek o bebekler

selam ztraım noldu niye keyfin yok senin
yakında doktor kontrolü yokmu bebişini mi özledin sen?

slm cnm hoşgeldin,ilk denemede olmayabilir ama şansın artıyor umudu yitirmek yok
gelcek o bebekler

ya hilalim keyfim yok degil de ne bilim cok usebgec oldum ben ya.. okuom okuom yazmaya useniom mu nedir.. bir de tanger dan sonra yazmak istemedim yani.. Allah ona sabir versin .. cok etkileniyorum oyle seylerden..

Dr randevum haftaya cuma canim.. bu sefer detayli ultrasonumuz var.. gosterirse cinsiyet kesinlesir diye dusunuyorum bir de her bir yerine bakicaklar insaallah sagligi yerinderdir yavrumun.. dua edin bana..

evt cnm bende etkilendim ama sen hamilesin lütfen yıpratma kendini
bak ne güzel her şeyini görceksin cinsiyetide öğrenip gelceksin
herşey yolundadır merak etme
sen olumlu şeyleri düşün bol bol dua et bebeğin hissediyor herşeyi unutma

Insaallah canim..

sende kasimda sahalara donuyormussun o da gozumden kacmadi yani

hadi bakalim hayirlisi

Insaallah canim..

sende kasimda sahalara donuyormussun o da gozumden kacmadi yani

hadi bakalim hayirlisi

huuuuuu
cnm evt işin şakası o tabi eger hsg düzgün çıkarsa
1 ayda ilaç atılcak vücuttan ,doktorda izin veririse
sahalardayım gelsin ovu testleri sonra gebelik testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…