Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bir ben miyim perişan gecenin karanlığında
yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında

duygu gelde muhabbet edelim,benim üni.deki yakın arkadaşımın adı da duyguydu ondan sana nazım geçiyor

iyi geceler kızlar geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir

pazartesi gün ki kontrölde bebeğim hala dönmemişti, zor döner artık dedi doktor, ayrıca plasentada kafaya yakınmış dönse bile zor olur Allah korusun kordonu boynuna dolanabilirmiş :18:
bizde hastaneden randevu aldık, salı günü gidiyoruz kısmetse konuşucaz doktorla, yüksek ihtimalle sezeryan olacak
kendi doktorumuzun dediğine göre ekimin son haftası olabilirmiş, hayırlısı diyorum artık

slm cnm ,sezeryanda olsa normalde olsa önemli olan senin ve bebişin sağlığı cnm nasıl daha iyi olcaksa öyle olsun seninde az kalmış baya

Hevinim ben sezeryanı sevenlerdenim..
ne anne,ne de bebek zorlanmıyor diye düşünüyorum..
hayırlısı olsun inşallah..sağlıkla gelsin miniğin

slm cnm ,sezeryanda olsa normalde olsa önemli olan senin ve bebişin sağlığı cnm nasıl daha iyi olcaksa öyle olsun seninde az kalmış baya

öyle tabi canım ama ne bilim son ana kadar döner diye ümit ediyordum ama vardır bir bildiği paşanın
sorma hilalcim ya nasıl geçti 9 ay hala inanamıyorum, Allahım sanada, megime de tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah senin içinde az kaldı biliyorum ve inanıyorum

Hevinim ben sezeryanı sevenlerdenim..
ne anne,ne de bebek zorlanmıyor diye düşünüyorum..
hayırlısı olsun inşallah..sağlıkla gelsin miniğin

megom ben korkuyorum nedense ama alıştırmaya çalışıyorum kendimi,
tek korkum Allah nasip kısmet ederse tekrar hamile kalırsam normal doğum yapamayacağım düşüncesi

peki megim annenler yanında ,ya kayınvalidenler onlarda izmirdemi?

duygum sen?

bizimkiler ist.te ondan zırt pırt gidip geliyorum

bende istanbulluyumeşimin işi dolayısıyla geldik izmire 2,5 yıl oldu
ama izmir yaşancak şehir

istanbul da güzel ama yorucu..özellikle avrupa yakası..
ben çengelköyde oturdum istanbuldayken..

ben gittim şimdi,maç bitti ya film izlicez

öpüom hilalimi

ay canım gece gece bu sözlerin içime nasıl bi ferahlık verdi ,allah razı olsun inş.cnm hepimiz anne olucaz
inş.hemencik alcaksın kucagına bişeycik anlamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…