Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet ya ne oluyo böyle bizim kızlara kendinize gelin oluumm saçınızı çekerim ona göree

Ben perıye ne oldugunu bılıyorum sogan dogrucaktı ya gozu yandı ondan oyle o

benım odunla kavga ettık ustune tenceremın cam kapagı tuzla buz oldu oglum zırıl zırıl var mı benden guzelı be ya hobaaaaa
sen onca işin üstesinden nasıl geliyorsun hala çözemedim zaten

prensesimmm:26::26::26::26::26:

gamzenin durumunu anladım ,peki peri sana ne oldu kuzum

heyyyy silkelenin kızlar
silkeleniyorum hemennn:82:
evet ya ne oluyo böyle bizim kızlara kendinize gelin oluumm saçınızı çekerim ona göree
çeksene çeksene

Ben perıye ne oldugunu bılıyorum sogan dogrucaktı ya gozu yandı ondan oyle o
sorma yaa soğandan midem bulandı ama doğradım yemeklik hazır hepsi buzluğumda

selam kızlar bugün ilk kez çatı muayenesine maruz kaldım.. öyle korktuğum kadar bişey yokmuş ama acıyo tabi biraz. bebeğim dönmüş ama daha aşağıya inmemiş. eğer doğurmazsan haftaya bugün gel dedi. son gün 11 ekim. hayırlısı olur inşallah

bütün ihtiyaçlarımı da aldım geceliklerim pijamalarım bebekli terliklerim bir kırmızı bir de pembe tacımı da aldım. görenler yolda doğururcaksın dedi

sen onca işin üstesinden nasıl geliyorsun hala çözemedim zaten

silkeleniyorum hemennn:82:

çeksene çeksene

sorma yaa soğandan midem bulandı ama doğradım yemeklik hazır hepsi buzluğumda

kocamda hıcbısı yapmıyosun dıyo ne celıskı dımı anası yedırıyo ıcırıyo temız temız gıydırıyo 17 aydır

sevmiyo sanırsam

agzına surmez hahaha yanınada hıcbısıy yapmıcam anca suyuna ekmek bandırır acaba yemegın suyuna porcoz fılan mı doksem

hıc acıklıgın var mı canım eger yoksa hıc umıtlenme haftaya gıdıcek gıbı ayarla kendını ha eger acıklıgın varsa hıc kıcının ustune oturma ıs yap yuru dogurursun o zaman

hoşgeldin cnm ayy ne kadar az kalmış çok heyecanlı
bütün herşey alınmış tek eksik bebiş

yağ sökücü daha lezzet verir bence

hıc acıklıgın var mı canım eger yoksa hıc umıtlenme haftaya gıdıcek gıbı ayarla kendını ha eger acıklıgın varsa hıc kıcının ustune oturma ıs yap yuru dogurursun o zaman

açıklıkla ilgili bişey demedi eğer bebek aşşapıya inerse normal doğurursun dedi ama bende daha doğurucak göz yok

fotolarını isterimmmm hadi geçmiş olsun atlattın çatı muayenesinide ohh doğumunda öyle kolay olucak inşllah

bizdede aynısı var ama benimki sıcak ister yanında pilav ister cok cins çok

ne kadar az kalmis

odasi geldi mi bebisin peki..

gercekten son gunler cok heyecanli ya

fotolarını isterimmmm hadi geçmiş olsun atlattın çatı muayenesinide ohh doğumunda öyle kolay olucak inşllah

bizdede aynısı var ama benimki sıcak ister yanında pilav ister cok cins çok

ay inşallah yaaa... atlattım valla ödüm kopuyodu ondan. ama bir utandım sorma... bide şansızlık bugün ağdacıya gittim kadın yok doktor randevumda bugün. gittim tüy dökücü aldım hemen annemlerde yaptım. o çatala yatmak bişey değil bide çatalı adamın göz hizzasına kadar yukarı kaldırıyolar. yerin dibine girdim... baya samimi olduk yani sonerciğimle

ozlem kiz isik da tutuolar mi ?

benim doktorum bir de seyime isik tutmustu

heycandan ziyade korku var bende odası geldi avizesiyle perdeside gelsin fotolarını eklicem

korkma canim yaaa...

ne guzel iste dogur da bir an evvel kavus yavruna..

Rabbim sagsaglim, kolaylikla dogum nasip etsin.. bize de du etmeyi unutma sakin ha

ne guzel bebisin herseyi tamam bir kendisi eksik..

ya gercekten hamilelik nasil bir surec ya Rabbim.. sonu hepimiz icin tatli olsun insaallah..

benimde eşim ağzına sürmez yeşil fasulyeyi ama ben çok severim
ben eşimin sevdiği şeyi yaptım da noldu adam hala işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…