Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

açıklıkla ilgili bişey demedi eğer bebek aşşapıya inerse normal doğurursun dedi ama bende daha doğurucak göz yok

sen bakma dra o bebıs ınmez daha sata gore degıl mı gebelık takvımın bence bu hafta olmaz sende tadını cıkar son gunlerın

benim hamileliğim bi çırpıda geçti... pozitif sonucunu aldığım an dün gibi sanki... bu arada bugün özellikle hamilelik testini yapmaya gittiğim gün giydiğim elbiseyi giydim belki doğururum diye nası bi totemse artık ama itiraf ediym korkuyorum. bugün ntsyede bağlandım bi de doğum vardı yan odada sezeryan. anam çıkar çıkmaz inletti ortalığı bebek. ilk kez bir duydum ben doğar doğmaz kısık kısık ağlıyolar sanıyodum parçaladı kendini başladım ağlamaya göbek bağını kestiler ondan ağlıyo yavrucak diye ebe de korkma yaa ağlayan bebek iyidir biz ağlatmaya uğraşıyoruz dedi

benimde eşim ağzına sürmez yeşil fasulyeyi ama ben çok severim
ben eşimin sevdiği şeyi yaptım da noldu adam hala işte

ay benim esimde oyle ya cok gicik

ya ne yerse yesin icinde et olmasi lazim.. e bayiyo beni yaa ben sevmem oyle et et herseyde..

bir de ben bu aralar kiymadan da tiksiniyom.. aciom aslinda kocama yaa:26::26:

aman ağda gibisi yok doğum için yaptırırsın hem daha iyi olur boşver zavallı dr.lar neler görüyor kızım sen yine temizleyip gitmişsinya sonuçta

sen bakma dra o bebıs ınmez daha sata gore degıl mı gebelık takvımın bence bu hafta olmaz sende tadını cıkar son gunlerın

sata göre değil bebek takvimi canım döllenmeye göreydi sat 4 ekim yani 39. haftam bitti. bebekde ultrasonda yakalamış 39. haftayı çok şükür. 3.200 görünüyo teyzesi

Yarım kavanoz saralleyı yedım bıtırdım can sıkıntısından sımdıde mıdem bulanıyo

kızlar bu arada çamaşırım siyah eve geldiğimde çamaşırımda bembeyaz krem gibi bişey vardı baya da vardı.. normal mi:44:

Perım sarımsagı rendele kapaklı bı kaseye doldur dondur kullanmak ıstedıgınde kasıkla ustunu kazı tamamdır

ah canım yaa inşallah şu bikaçgün biran önce geçer onlar için hemen iyileşsin minik erkek

ısallah canım ya bende ıstıyorum hatta 3 gunlukken ıstıyodum ama babası ıstemedı halada ıstemıyo cok kucukmus nasıl kıycakmıs ogluna askere gıdene kadar kestırmıcez bız o zamanda sunnetcı balta kullanıcak artık

ay Rüzgar duymasın yaaa
ben kaçtım

Slm kızlar
Bugun kontrolumuz vardı
Bizim hatun bu hafta kilo almamış
Canim sıkıldı
Doktor diyor protein ye
Oysaki Protein yemekten gına geldi
Tatlıyı kestim bu hafta ondan bence
Bizim kiz künefe pesinde haberi yok doktorun
Bugun kapı susumuzu magnetimizi sepetimizi aldık
Sadece tac kaldı
Bulamadım istediğim şeyi
Simdi yoldayiz eve gidiyoruz
Tekrar gelcem şarjım bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…