açıklıkla ilgili bişey demedi eğer bebek aşşapıya inerse normal doğurursun dedi ama bende daha doğurucak göz yok
korkma canim yaaa...
ne guzel iste dogur da bir an evvel kavus yavruna..
Rabbim sagsaglim, kolaylikla dogum nasip etsin.. bize de du etmeyi unutma sakin ha
ne guzel bebisin herseyi tamam bir kendisi eksik..
ya gercekten hamilelik nasil bir surec ya Rabbim.. sonu hepimiz icin tatli olsun insaallah..
benimde eşim ağzına sürmez yeşil fasulyeyi ama ben çok severim
ben eşimin sevdiği şeyi yaptım da noldu adam hala işte
aman ağda gibisi yok doğum için yaptırırsın hem daha iyi olur boşver zavallı dr.lar neler görüyor kızım sen yine temizleyip gitmişsinya sonuçtaay inşallah yaaa... atlattım valla ödüm kopuyodu ondan. ama bir utandım sorma... bide şansızlık bugün ağdacıya gittim kadın yok doktor randevumda bugün. gittim tüy dökücü aldım hemen annemlerde yaptım. o çatala yatmak bişey değil bide çatalı adamın göz hizzasına kadar yukarı kaldırıyolar. yerin dibine girdim... baya samimi olduk yani sonerciğimle
sen bakma dra o bebıs ınmez daha sata gore degıl mı gebelık takvımın bence bu hafta olmaz sende tadını cıkar son gunlerın
aman ağda gibisi yok doğum için yaptırırsın hem daha iyi olur boşver zavallı dr.lar neler görüyor kızım sen yine temizleyip gitmişsinya sonuçta
inşallah bir çırpıda uzarda yaptırırsınöyle de haftaya kadar çıkar e ağdayada gelmez.... doğum anında bi de onla uğraş
ohh afiyet olsunYarım kavanoz saralleyı yedım bıtırdım can sıkıntısındansımdıde mıdem bulanıyo
ah canım yaa inşallah şu bikaçgün biran önce geçer onlar için hemen iyileşsin minik erkekKuzey cok aglamıseve gıdıyolarmıs sımdı
ah canım yaa inşallah şu bikaçgün biran önce geçer onlar için hemen iyileşsin minik erkek
Kuzey cok aglamıseve gıdıyolarmıs sımdı
ay Rüzgar duymasın yaaaısallah canım ya bende ıstıyorum hatta 3 gunlukken ıstıyodum ama babası ıstemedı halada ıstemıyo cok kucukmus nasıl kıycakmıs ogluna askere gıdene kadar kestırmıcez bız o zamanda sunnetcı balta kullanıcak artık
yok daha kızımın perdeleri dikiliyo bi de avizesi eksik
yarın halılarım gelicek yıkanmadan, silip sürpürmem lazım evi ama hiç halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?