hehehe ilk sırada benmi varım şimdi megim benim yavru ceylan 15 inde gelecek gelmezse getirilecek
kızım bana o bile sökmezyavrum o film çocuk yapmadan izlenirgaza gelip daha iyi tutturasınız diye. bak benim karnım burnumda biz mal gibi izledik
kızım bana o bile sökmez
sen bebeden sonrada izleyemezsin oo çoluk çocuk geçti artık o filmler senden :86::86::86:
şu kızın odasını ne zaman göstericen bize sabrsızlanıyorum prenses odası görmek için
hayııırrr benimki en son 11inde ilk sırada benim olmam lazımmmm
yarım yarım görün istemedimdaha perdeleri dikiliyo babasıda avizesini alcak
selam kzlar hastane çantamzı hazırladım;
bir hastane çıkışı
bir tulum
bir ince battaniye
bir kalın battaniye
1 önlük
5-6 tane ağız mendili
5-6 tane sırt havlusu
10 tane göbek bağı oyuntulu bebek bezi
yenidoğanlar için ıslak mendil
pişik kremş
göğüs kremi ve göğüs pedi
benim için 3 pijama bir gecelik
2 çift terlik
2 tane hamile kliodu
2 tane emzirme sütyeni
deodorant
makyaj çantam
veee süslü püslü tüylü anı defterimiz
başka bişeye gerek varmı:44:
Özlem çok beğendim canım günlerde ağzınızın tadıyla doya doya kullanın inşallah
haylısına bayıldım evet şöyle şirin birde avize alın mesela Koçtaşta barbili avizeler oluyor bilmem yakınlarında var mı fikir olsun dedim hem onlar uygunda oluyor yanlış hatırlamıyorsam
Salatamı da yaptım geldım kurtluyum ben ya bekle az dınlen sonra yap yokkk hemen olucak
tahmin ediyorum canım tamamlanınca çok çok daha güzel olucaktırcanım bu görüntüsüne aldanma o beşiğin içine taşlı boncuklu uyku seti var ama mevlüdünde takıcam. bazanın üstündeki örtü değişicek oraya oyuncaklarını dizicem.. bi de normalde daha aydınlık
ah canım ne diyim ki sana bende aynı durumdayım hadi sen hamilesin ben yerimden kıpırdamak istemiyorum o kadar yorgun hissediyoum ki kendimi uyanmak istemiyorum uyansamda hareket etmek istemiyorumnbr kizlar, bacilar, a dostlar
ya bende cokt embellik var yaa
yani nasil diyim.. canim oyle abuk subuk seyler yemek istemio.. valla gerci ne yemek istedigimi de bilmiom ama,, onume ev yemegi getirseler cok istiyorum ama afedersiniz totomu kaldirip yemek yapmak istemiyorum.. cok yoruluyorum.. useniyorum ne bilim..
napcam ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?