Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yavrum o film çocuk yapmadan izlenir gaza gelip daha iyi tutturasınız diye. bak benim karnım burnumda biz mal gibi izledik
kızım bana o bile sökmez
sen bebeden sonrada izleyemezsin oo çoluk çocuk geçti artık o filmler senden :86::86::86:
şu kızın odasını ne zaman göstericen bize sabrsızlanıyorum prenses odası görmek için

Allah analı babalı büyütsün memeleğini sizlere bağışlasın o güzelliği

yarım yarım görün istemedim daha perdeleri dikiliyo babasıda avizesini alcak

tek kullanımlık alt açma
bir tulum daha al kusma ve kakanın çıkmasına karşı
bir çorap koy bebişe bazen tulum da olsa hemşire giydiriyormuş
humana tea diye bir içecek var süt arttırıcı
ferda önermişti onu koy
tarak diş fırçası macun
yıkancaksan şampuan krem

bunlar geldi aklıma

Barbunya ve dolma yaptım salatada yapıcam oglum uyursa yeter barbunyanın ıcıne kımyon kattım bayagı guzel olmus gecenlerde yaptım oglum ogun cok gazlanmıstı bugun durumu esıtlıyım dıye kımyon kattım ama bundan sonra hep katabılırım cok hosuma gıttı tadı

Özlem çok beğendim canım günlerde ağzınızın tadıyla doya doya kullanın inşallah
haylısına bayıldım evet şöyle şirin birde avize alın mesela Koçtaşta barbili avizeler oluyor bilmem yakınlarında var mı fikir olsun dedim hem onlar uygunda oluyor yanlış hatırlamıyorsam

canım bu görüntüsüne aldanma o beşiğin içine taşlı boncuklu uyku seti var ama mevlüdünde takıcam. bazanın üstündeki örtü değişicek oraya oyuncaklarını dizicem.. bi de normalde daha aydınlık

nbr kizlar, bacilar, a dostlar

ya bende cokt embellik var yaa

yani nasil diyim.. canim oyle abuk subuk seyler yemek istemio.. valla gerci ne yemek istedigimi de bilmiom ama,, onume ev yemegi getirseler cok istiyorum ama afedersiniz totomu kaldirip yemek yapmak istemiyorum.. cok yoruluyorum.. useniyorum ne bilim..

napcam ben :26:

Salatamı da yaptım geldım kurtluyum ben ya bekle az dınlen sonra yap yokkk hemen olucak

şu erkeklere uyuz oluyom
hele şu son günlerimde
pis kocalar:113::113::113:

ne yaptı derseniz
benciller işte
odunlar

tahmin ediyorum canım tamamlanınca çok çok daha güzel olucaktır

ah canım ne diyim ki sana bende aynı durumdayım hadi sen hamilesin ben yerimden kıpırdamak istemiyorum o kadar yorgun hissediyoum ki kendimi uyanmak istemiyorum uyansamda hareket etmek istemiyorum
ama Allah sana güç kuvvet versin güzel güzel yemekler yapıp ye senin meleğini beslemek gibi güzel bi amacın var

Al bırını yanına
yuru kendı yolunaa
herkeste bır kalp varya
senınkısı makınaaaaaaaaaaaas

oglumla cok sevıyoruz ama en cok kolpa aska ınandırı sevıyo oglum oooooooooo dıyo ya sarkıda benımkıde baslıyo ooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…