Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şu erkeklere uyuz oluyom
hele şu son günlerimde
pis kocalar:113::113::113:

ne yaptı derseniz
benciller işte
odunlar

huzurcum valla z kaldi ben de yakinda kocama dert anlatmayi birakicam sanirim.. hakikaten farkli gezegenlerdeniz ve o kadar farkli yerlerden bakioz ki hayata.. kesinlikle anlasamiyoruz.. sadece birbirinin suyuna gitmek var.. bosver

ya canim valla haftaya dr randevum var soracam kadina.. neden boyle oluyorum.. evde yemek pismiyor nerdeyse dusunsene.. ya ne yiyecegimi bilmiyorum.. oyle istahim cok cok acik degil ama yiyorum yani cunku acikinca kendimi kaybediyorum.. insanin boyle donemlerde cevresinde ailesine daha cok ihtiyaci oluyor.. saglik olsun napoalim.. tek derdimiz bu olsun.

bende hamilelikten once oyleydim.. her isim hemen bitecek rahat oturamiodum yoksa..

ben sabırsızım kuzum ya aslında ıyı degıl her konuda oyleyım yemek konusundada annem sabah yataktan kalkınca aksam yemegını ocaga koyardı

şu erkeklere uyuz oluyom
hele şu son günlerimde
pis kocalar:113::113::113:

ne yaptı derseniz
benciller işte
odunlar

butun duygularını paylasıyorum sekerım

ben sabırsızım kuzum ya aslında ıyı degıl her konuda oyleyım yemek konusundada annem sabah yataktan kalkınca aksam yemegını ocaga koyardı

butun duygularını paylasıyorum sekerım

aynen bende fitrat olarak cok sabirsizim ama hayat oyle bir ogretiyorki sabiri insana..

ya gamze ben cok halsizim bi vitaminn eksikliginden falan olabilir mi.. resmen yemek yapmiyorume vde ya.. hic bisey yapasim yok

haftya onu görünce enerjin gelicek bitanem eşim geldi ona yemek hazırlıyım çıkıyorum ona hazırlıcam ben yemicem çünki olan yemeği bile yemeye enerjim yok
ama seninki hamilelikten sanırım belki vitamin alsan iyi gelirbi sor dr.a

tamam canim sana kolay gelsin yi kiz hazir yemek yicen. ben bu aralar hazir buldummu hic kacirmiom valla cok yuzsuz oldum..

kiz bacim ben uzun zamandir hamilelik multivitamini aliyorum zaten anlamadim.. belki hamileliktendir

evet ya
her şeye farklı bakıyoruz
bazen çok ii ler bazen çok odunlar
ama bir daha dünyaya gelirsem erkek olcam
misssss

aynen bende fitrat olarak cok sabirsizim ama hayat oyle bir ogretiyorki sabiri insana..

ya gamze ben cok halsizim bi vitaminn eksikliginden falan olabilir mi.. resmen yemek yapmiyorume vde ya.. hic bisey yapasim yok

canım kolay mı ıcınde bı can tasıyosun vucudun alısık olmadıgı bır durumla karsı karsıya butun depolarını bebege kullanıyosun suan yorgunlugun normal vıtamın alıyosam kalsıyum magnezyum takvıyesınede basla bıraz daha dınclestırır senı

...

canım kolay mı ıcınde bı can tasıyosun vucudun alısık olmadıgı bır durumla karsı karsıya butun depolarını bebege kullanıyosun suan yorgunlugun normal vıtamın alıyosam kalsıyum magnezyum takvıyesınede basla bıraz daha dınclestırır senı

Gelde bu dotu ısırma

Eklentiler

• $Fotoðraf0322.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $Fotoðraf0323.webp
    30 KB · Görüntüleme: 49
evet ya
her şeye farklı bakıyoruz
bazen çok ii ler bazen çok odunlar
ama bir daha dünyaya gelirsem erkek olcam
misssss

bende aynısını dusunuyorum bı sunnet bı askerlık baska bı ekşın yok hayatlarında ya bız
her ay kana
cocuk tası dogur emzır
dertten hasta ol
bıde adamın ruyalarını susleyen ponpon kız ol
ustune aılelerıne katlan
hergun ne pısırıcem dıye dusun
temızlık yap
ve butun bunlara ragmen kadınlar ne yapıyo kı dıye dusunceelerı cek

saol bacim

ya zaten uzun zaandir multivitamin aliyorum dur bakim icinde kalsiyum ve magnezyum miktarina: kalsiyum 200 mg magnezyum 100 mg..

bakalim bir de doktoruma sorarim belki takviye yapar.. kiz insan yemek yapmaz mi evde.

huzurum biliyomusun bu durumlarda en iyisi bir sure ayri kalmak..

benim oyle bir sansim su acidan var. biz yurtdisinda oldugumuz icin esim burdayken ben tr ye gidebiliyorum bazen,, gerekebiliyor oyle seyler.. o zaman oyle bir anliyoki kiymetini..

senin de eger imkanin varsa git bir kac gun ayril evden.. hem ayri kisa sureli de ayri kalmak evliliklerde tavsiye edilen bir durum uzmanlar tarafindan

saol bacim

ya zaten uzun zaandir multivitamin aliyorum dur bakim icinde kalsiyum ve magnezyum miktarina: kalsiyum 200 mg magnezyum 100 mg..

bakalim bir de doktoruma sorarim belki takviye yapar.. kiz insan yemek yapmaz mi evde.

canım ben 17 aylık evlıyım bu 17 ayın tam 12 ayını hamıle olarak gecırdım 1.5 ayını dusuk yapmıstım kanamalı gecırdım ettı 13.5 ay 3.5 aydırda oglum var yenı basladım yemek yapmaya desem yerıdır vallahı

selam hatunlar

bende kocayı boğucam birazdan az kaldı huzurcum

kızlar bu arada süper mario kardeşim geldi halılarımı serdi sildi süpürdü topladı kapılarımı sildi bütün işler bitti. yarında teyzemler gelip bizim kızın çeyizini yerleştirince bi tek kızımın teşrif etmesi kalıyo

şu kardeşim olmasaydı ne yapardım acaba:44:

heh kardeş diyelim ağlatalım beni,dün kardeşlerimi özledim öyle durduk yere ağladım
hergün konuşuyoruz ama aynı evde ki gibi olmuyor

senin prenses çok şanslı herkes pervane peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…