şu erkeklere uyuz oluyom
hele şu son günlerimde
pis kocalar:113::113::113:
ne yaptı derseniz
benciller işte
odunlar
tahmin ediyorum canım tamamlanınca çok çok daha güzel olucaktır
ah canım ne diyim ki sana bende aynı durumdayım hadi sen hamilesin ben yerimden kıpırdamak istemiyorum o kadar yorgun hissediyoum ki kendimi uyanmak istemiyorum uyansamda hareket etmek istemiyorum
ama Allah sana güç kuvvet versin güzel güzel yemekler yapıp ye senin meleğini beslemek gibi güzel bi amacın var
bende hamilelikten once oyleydim.. her isim hemen bitecek rahat oturamiodum yoksa..
şu erkeklere uyuz oluyom
hele şu son günlerimde
pis kocalar:113::113::113:
ne yaptı derseniz
benciller işte
odunlar
ben sabırsızım kuzum ya aslında ıyı degıl her konuda oyleyım yemek konusundada annem sabah yataktan kalkınca aksam yemegını ocaga koyardı
butun duygularını paylasıyorum sekerım
haftya onu görünce enerjin gelicek bitanem eşim geldi ona yemek hazırlıyım çıkıyorum ona hazırlıcam ben yemicem çünki olan yemeği bile yemeye enerjim yokhuzurcum valla z kaldi ben de yakinda kocama dert anlatmayi birakicam sanirim.. hakikaten farkli gezegenlerdeniz ve o kadar farkli yerlerden bakioz ki hayata.. kesinlikle anlasamiyoruz.. sadece birbirinin suyuna gitmek var.. bosver
ya canim valla haftaya dr randevum var soracam kadina.. neden boyle oluyorum.. evde yemek pismiyor nerdeyse dusunsene.. ya ne yiyecegimi bilmiyorum.. oyle istahim cok cok acik degil ama yiyorum yani cunku acikinca kendimi kaybediyorum.. insanin boyle donemlerde cevresinde ailesine daha cok ihtiyaci oluyor.. saglik olsun napoalim.. tek derdimiz bu olsun.
haftya onu görünce enerjin gelicek bitanem eşim geldi ona yemek hazırlıyım çıkıyorum ona hazırlıcam ben yemicem çünki olan yemeği bile yemeye enerjim yok
ama seninki hamilelikten sanırım belki vitamin alsan iyi gelirbi sor dr.a
huzurcum valla z kaldi ben de yakinda kocama dert anlatmayi birakicam sanirim.. hakikaten farkli gezegenlerdeniz ve o kadar farkli yerlerden bakioz ki hayata.. kesinlikle anlasamiyoruz.. sadece birbirinin suyuna gitmek var.. bosver
ya canim valla haftaya dr randevum var soracam kadina.. neden boyle oluyorum.. evde yemek pismiyor nerdeyse dusunsene.. ya ne yiyecegimi bilmiyorum.. oyle istahim cok cok acik degil ama yiyorum yani cunku acikinca kendimi kaybediyorum.. insanin boyle donemlerde cevresinde ailesine daha cok ihtiyaci oluyor.. saglik olsun napoalim.. tek derdimiz bu olsun.
aynen bende fitrat olarak cok sabirsizim ama hayat oyle bir ogretiyorki sabiri insana..
ya gamze ben cok halsizim bi vitaminn eksikliginden falan olabilir mi.. resmen yemek yapmiyorume vde ya.. hic bisey yapasim yok
aynen bende fitrat olarak cok sabirsizim ama hayat oyle bir ogretiyorki sabiri insana..
ya gamze ben cok halsizim bi vitaminn eksikliginden falan olabilir mi.. resmen yemek yapmiyorume vde ya.. hic bisey yapasim yok
evet ya
her şeye farklı bakıyoruz
bazen çok ii ler bazen çok odunlar
ama bir daha dünyaya gelirsem erkek olcam
misssss
...
canım kolay mı ıcınde bı can tasıyosun vucudun alısık olmadıgı bır durumla karsı karsıya butun depolarını bebege kullanıyosun suan yorgunlugun normal vıtamın alıyosam kalsıyum magnezyum takvıyesınede basla bıraz daha dınclestırır senı
bende aynısını dusunuyorum bı sunnet bı askerlık baska bı ekşın yok hayatlarında ya bız
her ay kana
cocuk tası dogur emzır
dertten hasta ol
bıde adamın ruyalarını susleyen ponpon kız ol
ustune aılelerıne katlan
hergun ne pısırıcem dıye dusun
temızlık yap
ve butun bunlara ragmen kadınlar ne yapıyo kı dıye dusunceelerı cek
saol bacim
ya zaten uzun zaandir multivitamin aliyorum dur bakim icinde kalsiyum ve magnezyum miktarina: kalsiyum 200 mg magnezyum 100 mg..
bakalim bir de doktoruma sorarim belki takviye yapar.. kiz insan yemek yapmaz mi evde.
selam hatunlar
bende kocayı boğucam birazdan az kaldı huzurcum
kızlar bu arada süper mario kardeşim geldi halılarımı serdi sildi süpürdü topladı kapılarımı sildi bütün işler bitti. yarında teyzemler gelip bizim kızın çeyizini yerleştirince bi tek kızımın teşrif etmesi kalıyo
şu kardeşim olmasaydı ne yapardım acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?