heh kardeş diyelim ağlatalım beni,dün kardeşlerimi özledim öyle durduk yere ağladım
hergün konuşuyoruz ama aynı evde ki gibi olmuyor
senin prenses çok şanslıherkes pervane peşinde
sen diyince dank ettipericim depresyon belirtisi dediğin şeyler
kendimden biliyorum
bi destek almayı düşün derim naçizane tavsiye :26:
Eminemi de kızınıda alıp gidelim mi biz herşey yoluna girince dönelim yoruldukgamzem bence hayırlısı buydu çok ii olacak herşey inanıorm Allah yar ve yardımcınız olsun
pericim zor gunler evt ama geride kalacak cnm sakın içindeki umudu bırakma didemn dedgi gibi eger ii gelecegne düşnuosan destek almaktan korkma
eminem gerçekten zor düşnmen gereken şeyler çokk ama geçecek bu gunler sabır guzelmm bnmm
...................
benden de günaydın bende gece uyumadım tv ye takıldım annem aradı ona
uyandım annem de şaşırdı ben bu saatlere kadar uyuyamam normalde bağlasalar ama gece 4 te yatınca
böyle oldu,eşim dün akşamdan hazırlamış dilimlemiş tost malzemelerini onu yaptım yoksa bişey yemiycektim
sagolsun valla
gamzecim hakkınızda hayırlısı olsun cnm
ozim cnm görüyorum altta seni ama yazmıyosun yoksa yoksa sen bizi sevmiyormusun
perim resmini koysana ovunun ?bu günlerde pozitif olcaksın malum halvet zamanı
koyulaşmış ama pozitif değil canım eşimde sabretmiyor sinir ediyor beni beklede yumurtlama gününde yapalım tam diyorum bu akşam bahane lazım banabenden de günaydın bende gece uyumadım tv ye takıldım annem aradı ona
uyandım annem de şaşırdı ben bu saatlere kadar uyuyamam normalde bağlasalar ama gece 4 te yatınca
böyle oldu,eşim dün akşamdan hazırlamış dilimlemiş tost malzemelerini onu yaptım yoksa bişey yemiycektim
sagolsun valla
gamzecim hakkınızda hayırlısı olsun cnm
ozim cnm görüyorum altta seni ama yazmıyosun yoksa yoksa sen bizi sevmiyormusun
perim resmini koysana ovunun ?bu günlerde pozitif olcaksın malum halvet zamanı
onlar geçen aydı bitanem bilgisayardan silmiştim kadınlar kulübü saklamış benim adıma koyuluk nasıl oluyordu diye baktımdı bivışşşşşşşşşş ne güzel gözüküyor bunlar ne zmn dan kaçıncı günler?
canım sevmem mı hıc nıye ole dıyosun yoksa sen benı beğenmıyomusunfaktör 5 leiden heterezigot kardesımsın sen benımmmm okuyorum cunku sızsız yapamıyorum ozluyorum hemen ama cok takılıncada kendımı uzuyorum gelıp burda ettıgım muhabbette pek ıc acıcıc olmuyo ondan azıcık uzak durıyım dedım sen nasılsın ne zaman hıstereskopi ben cektırmıstım aynı rahım fılmı senınkıde aynı mı yoksa duygunun cektırdıgı gıbı daha detaylısımı bılmıyorum ama korkma anlık bısey gelıyo gecıyo ınan yasadıklarımızın yanında hıc kalır canım ıns bısey cıkmıcak saglıkla gelıcek bebısın merak etme en azından baska problemın yok benım kı zaten ıteleyerek olmustu bakalım bıda gelıcekmı
koyulaşmış ama pozitif değil canım eşimde sabretmiyor sinir ediyor beni beklede yumurtlama gününde yapalım tam diyorum bu akşam bahane lazım bana
bende hala bişey yemedim yemeyide düşünmüyorum
sende dön biran önce sahalara topik bebeksiz kaldı
Esra yok ne zamandır nerde o inşallah iyidir nosunu bilenler bi haber alsın kuzumuzdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?