Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heh kardeş diyelim ağlatalım beni,dün kardeşlerimi özledim öyle durduk yere ağladım
hergün konuşuyoruz ama aynı evde ki gibi olmuyor

senin prenses çok şanslı herkes pervane peşinde

hiç sorma biz aynı sitedeyiz annemle ama yinede aynı evdeki gibi değil ama olsun kardeşim her anımda yanımda. hastane çantasını hazırlamıştım geldi beğenmedi boşalttı tekrar yerleştirdi

bu çocuğun odasına bi daha terlikle girerseniz hepinizi gebertirim dedi gitti

Gunaydın mılleeeettt...
Kocam dukkanı bıraktı evde artık...
Zor ama mutlu gunler bızı beklıyor ısaalllaaahhh....
Dua edın bana ve ogluma...

bu saatte günaydın yazıyorum çünki Allah hayırlara çıkartsın eşim aramasa hala uyanamıyorum telefona zor uyandımakşam 12,30 gibi yatıyorum gündüz uyanamıyorum zoraki çıktım yataktan iyi değilim hiç
Gmzecim hayırlı olsun inşallah eşine tez zamanda güzel bir iş diliyorum sonrada gelsin huzur
Eminemmm benim kafam kaç milyon bi uysam neler yapıcam oturuyorum işte popomun üstüne

pericim depresyon belirtisi dediğin şeyler
kendimden biliyorum
bi destek almayı düşün derim naçizane tavsiye :26:

pericim depresyon belirtisi dediğin şeyler
kendimden biliyorum
bi destek almayı düşün derim naçizane tavsiye :26:
sen diyince dank etti
aslında ihtiacım var galiba gerçekten ama gitsem hemen ilaç vericekler içemiyorum ben o ilçaları yoksa hiç uyanamıyorum denedim
salı günü tatile gidicez Kıbrısa zaten orda yaşıyorduk yeni taşındık sayılır 6 ay kadar oluyor belki özlemişimdir iyi gelir diye umuyorum
Didem bugün adetin 19. günü ve ben yumurtlamadım daha prolaktin yükselince böyle oluyor ama ilaç içince hemen düzeliyordu bu adetten 1 hafta sonra başladım içmeye niye böyle oldu bende insanım biyerde bitiyorum artık çok yoruldum
saat 2 de ovucan yapıcam bakıyım ne durumda bi umut işte

gamzem bence hayırlısı buydu çok ii olacak herşey inanıorm Allah yar ve yardımcınız olsun
pericim zor gunler evt ama geride kalacak cnm sakın içindeki umudu bırakma didemn dedgi gibi eger ii gelecegne düşnuosan destek almaktan korkma
eminem gerçekten zor düşnmen gereken şeyler çokk ama geçecek bu gunler sabır guzelmm bnmm

slm kızlar
duygum nasılsın napıyo bebıs kız mı erkek mı heycanla beklıyorum ama bence kız hayırlısı olsun seda naptı ya en hamıleyım yazmıstı tekrar gelmedımı hıc gormedım merak ettım?

Eminemi de kızınıda alıp gidelim mi biz herşey yoluna girince dönelim yorulduk
Gerçekten zor Allah bugünleri aratmasında yaşayan bilir her acıyı hatta adetiminde 20. günüymüş yumurtlamam lazım artık
senin güzel yavrun napıyor minnak melek annesinin umudu

benden de günaydın bende gece uyumadım tv ye takıldım annem aradı ona
uyandım annem de şaşırdı ben bu saatlere kadar uyuyamam normalde bağlasalar ama gece 4 te yatınca
böyle oldu,eşim dün akşamdan hazırlamış dilimlemiş tost malzemelerini onu yaptım yoksa bişey yemiycektim
sagolsun valla

gamzecim hakkınızda hayırlısı olsun cnm

ozim cnm görüyorum altta seni ama yazmıyosun yoksa yoksa sen bizi sevmiyormusun
perim resmini koysana ovunun ?bu günlerde pozitif olcaksın malum halvet zamanı

canım sevmem mı hıc nıye ole dıyosun yoksa sen benı beğenmıyomusun faktör 5 leiden heterezigot kardesımsın sen benımmmmokuyorum cunku sızsız yapamıyorum ozluyorum hemen ama cok takılıncada kendımı uzuyorum gelıp burda ettıgım muhabbette pek ıc acıcıc olmuyo ondan azıcık uzak durıyım dedım sen nasılsın ne zaman hıstereskopi ben cektırmıstım aynı rahım fılmı senınkıde aynı mı yoksa duygunun cektırdıgı gıbı daha detaylısımı bılmıyorum ama korkma anlık bısey gelıyo gecıyo ınan yasadıklarımızın yanında hıc kalır canım ıns bısey cıkmıcak saglıkla gelıcek bebısın merak etme en azından baska problemın yok benım kı zaten ıteleyerek olmustu bakalım bıda gelıcekmı

koyulaşmış ama pozitif değil canım eşimde sabretmiyor sinir ediyor beni beklede yumurtlama gününde yapalım tam diyorum bu akşam bahane lazım bana
bende hala bişey yemedim yemeyide düşünmüyorum
sende dön biran önce sahalara topik bebeksiz kaldı
Esra yok ne zamandır nerde o inşallah iyidir nosunu bilenler bi haber alsın kuzumuzdan

faktör 5 kardeşliği heeçok güldüm buna.evt cnm pazartesi hsg çekilcem ,öyle detaylı değil bildiğin hsg gibi
bunuda atlatıyım,sen ovu fln kullanıyormusun yada vit.karışım fln
hem niye böyle umutsuz konuşuyorsun bakimm

cnm baya koyu ya nasıl pozitif degil anlamadım böyleykende değerlendir cnm
öncesi sonrası bikaç gün peşpeşe halvet
evt ya esra yok gamze yada pufy de olabilir nosu onlar gelince sorarız

Kızlar esra bu ay cıkana kadar zor gelebılırmıs denetımlerı varmıs dun gorustuk puffye gıtmıs cınarı dıslıyodu

selam kızlar

dün bıyıklarımı aldırmıştım zilli karı derileri kaldırmış yaa hep yara oldu dudaklarımın yanları

gamzecim hayırlı olsun azıcık aşım ağrısız başım modunda takıl sende en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…