napıyomuş kaçak gebişim bakiim
napam beee evde net yoktu yeni bağlandık doğrusu buralarıda özlemişim tabi sizleride
ialç içtim süt saatimi bekliyorum arada bakınayım dedim
sevilmek güzelokudum bebişim netsizliğini..
çok sevindim dönmene onu da söyliim
arada geliyo musun kkye diye profiline bakıyodum,kaç haftalık oldun,iyi misin diye..
ama uğramadığını görüyodum..
iyi olmana,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
sevilmek güzel
canım yaa sorma aklım hep buralardaydı arada listeye bakınıp çıkıyordum..
çok şükür şimdilik herşey güzel gidiyor yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bakalım allahım sonumu hayreylesin...
sen nasılsın neler yapıyorsun
ha bu arada beğenilerinden ilgi alakanın farkındaydım ve inan çok mutlu oluyordum
sorma yaa ne günlerdi pardon gecelermi desemözlem sen ben gece kuşluğu yapıyoduk bi ara dimi
siz arka arkaya doğuruyosunuz bak maşallah
ben beklemedeyim hala..:2:
astım rahatsızlığım var ya,doktor yasakladı gebe kalmamı..bir süre daha..
hoş kalamıyodum da zaten
sorun etmiyorum inan.. ve her şey yolunda çok şükür..
sorma yaa ne günlerdi pardon gecelermi desem
allahın takdiri işte gerçi özlem zaten yeni evliydi pek sorunu yoktu sanırım
deme geçmiş olsun inşallah geçer meleğim yaa allahım en güzel zamanda snada nasip eder ben çok samimiyim ve doğumda inşallah aklımda olacak kişilerden birisisin..
ve biliyormusun kim için dua ettiysem müjdesi geldihayırlı zamanda darısı başına
onu sorma zaten biz iki hafta önce erken doğum tehlikesi atlattık yaramaz kızımla hastaneye falan yattık yaramaz kızımlamillet doğurdu ya,ya da gebe,bu sebeple gelemiyorlar gece geç vakit artık pek..:2:
inşallah sen de kolaycacık,sağlıkla doğurucaksın kızını canım benim..
çok az kalmış ne mutlu
Kızlarrr
bız yarın ev bakmaya gıdıyoruz gazıemıre haberınız olsun ara ara gırıp bılgı verırım hakkımızda hayırlısı...
Bugun pazara gıttık ortanca kardesım etrafımızda dondu durdu ruzgarı ınceledı hatta bı ara tlf elınde bı tuhaf duruyodu foto cekmıs bıle olabılır ruzgar teyyzesının aklını basından aldı galıbaaa
onu sorma zaten biz iki hafta önce erken doğum tehlikesi atlattık yaramaz kızımla hastaneye falan yattık yaramaz kızımla
Kızlarrr
bız yarın ev bakmaya gıdıyoruz gazıemıre haberınız olsun ara ara gırıp bılgı verırım hakkımızda hayırlısı...
Bugun pazara gıttık ortanca kardesım etrafımızda dondu durdu ruzgarı ınceledı hatta bı ara tlf elınde bı tuhaf duruyodu foto cekmıs bıle olabılır ruzgar teyyzesının aklını basından aldı galıbaaa
Azram megom sagolun ama cok ıyıyız suan 2 gunde bellı olmaz ama ıyıyız parasız saadet azda olsa oluyomustek sıkıntım evde kocayla butun gun beraber durmak sımdıden bı ıs bulsada gıtse dıye bakıyorum banada yaranılmıyo beee
Kızlar ben nefes alamadığımı dr. u arayıp söyledim dr da göğüs hastalıklarına görün dedi randevu aldım önümüzdeki çarşambaya ama şuan geçti iyiym salı günü kendi dr. uma randevum var yinede tekrar yüzyüze sıkıntılarımı anlatıcam nefes alma sorunum tekrarlarsa çarşamba gidicem göğüs hastalıklarına tekrarlamazsa gitmiycem şimdi çok şükür iyiyim.
Salı günü bebişimin cinsiyeti netleşicek Allah kısmet ederse.
Dün gece içmeyi unuttuğum progestanımı gündüz içtim eşimle dışarı çıkmıştık dolaşmaya ama acayip başım döndü sarhoş gibi oldum eşim beni eve zor getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?