Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kiz azra niden sesin cikmiyor bakim

neyse bacilar bende kalkim kahvalti hazirlayim.

sizleri opuyore

gecms olsun canim..

Niye olurkine bende merak ettim.. dr unun dedigi gibi tekrarlarsa gogus dr una git bakalim onemli birsey oldugunu sanmiyorum..

Ya bizimde cuma gunu detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim ya..

Huzurum dediki ondada ilk aylarda adet dönemleri,nde olmuş belkide adet olamadığım için stres sıkıntı oldu ondan nefes alamadım olabilir şuan iyiyim terrarlarsa çarşamba mutlaka gidicem ama tekrarlamazsa gitmem sanırım.
Mama yiyip gelicem

meganm geçmiş olsun nefes alamıorm deynce endişelendm ama sanrm üşütmekten şimdi ii oldguna sevndm cnm
ferdam gelmiş geçmiş olsn ne guzel btti gtti rahat edersnz bundan sonra
ztarm bnm de oluo o gaz sancıları ....

öncelikle maaşallah paşaya ben kk ya girmeyeli kocaman yakışıklı olmuş rabbim nazarlardan korusun onu
bu arada geçmiş olsun inşallah damatlığını da gösterir allahım size....fikire bayıldım on numara olmuş dahice bardakta dekor olmuş
bende oğlumu sünnet ettireceğim bakalım bizim ne gibi deneyimlerimiz olacak....
tekrar geçmiş olsun

Sağol duygum aslında üşütmedimde ama neden oldu bende bilmiyorum çok şükür şuan iyiym.

Canımmm hoşgeldin görüşmeyeli uzuunn zaman oldu beni hatırladınmi bilmiyorumDoğum az kalmış hayırlsıyla yakında bbeişine kavuşacaksın.Yakışıklı oğlun nasıl

Canımmm hoşgeldin görüşmeyeli uzuunn zaman oldu beni hatırladınmi bilmiyorumDoğum az kalmış hayırlsıyla yakında bbeişine kavuşacaksın.Yakışıklı oğlun nasıl
ne demek hatırladınmı kız bak şimdi çok pis döfecem senikimliğini deşifre ettirme bana ona göre

kuzucum meraba canım nasıl oldun geçmiş olsun bebiş nasıl bakalım

ne demek hatırladınmı kız bak şimdi çok pis döfecem senikimliğini deşifre ettirme bana ona göre

İyiyim canım çok şükür herşey yolunda.Bbebişte iyi cinsiyeti kız dedi dr salı netleştirelim dedi.
Tamam tamam yok deşifre etme beniiSen nasılsın bebeişinin cinsiyeti ne bilmiyorum ben?

kuzucum meraba canım nasıl oldun geçmiş olsun bebiş nasıl bakalım

İyiyim canım çok şükür herşey yolunda.Bbebişte iyi cinsiyeti kız dedi dr salı netleştirelim dedi.
Tamam tamam yok deşifre etme beniiSen nasılsın bebeişinin cinsiyeti ne bilmiyorum ben?

bende iyiyim çok şükür kızımla beraber gün sayıyoruz işte ...benim pc nin pili bitiyor şarj aletim yanımda değil çıkmalıyım sonra görüşelim inşallah allaha emanet ol....

selamın hello

yaw bacılar şimdi ben salı günü hastalandım ya normalde 5 .güne
tamamen biter ama bugün hala kahvrengi geliyor
yarında hsg varya bi sorun olmaz dimi?

bende iyiyim çok şükür kızımla beraber gün sayıyoruz işte ...benim pc nin pili bitiyor şarj aletim yanımda değil çıkmalıyım sonra görüşelim inşallah allaha emanet ol....

Ayy kkzınmı olcak çok sevindim Allah sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Öptüm seni sende Allah aemanet ol.Ben buradayım şimdilik görüşürüz.

selamın hello

yaw bacılar şimdi ben salı günü hastalandım ya normalde 5 .güne
tamamen biter ama bugün hala kahvrengi geliyor
yarında hsg varya bi sorun olmaz dimi?

Canım birşey olacağını sanmam ama yinede gittiğinde dr. unla paylaş bu durumu.Normalde adet sonrası çağırmasının nedeni hamile olmadığından emin olmak için diye biliyorum.

Sağol duygum aslında üşütmedimde ama neden oldu bende bilmiyorum çok şükür şuan iyiym.

neden oldu ki o zaman meganm bi daha olursa git bakalm bi dra inş bi daha olmaz cnm havalar da çok nemli ondan da olablr bence

blueee ama bu olmaz ki yaaa kırkı yılda bi grmşsn yakalayamadm seni ama gelcen yne demi ozledm kızım seni

baskın basanındır demişler.......ama doğurana kadar bi aksilik olmazsa buralardayım bebeğim

Son düzenleme:
Meganım bil.sarjı bitti cvp yazamadın sonrada yürüyüse cıktık.bnm bu kahve akıntı devam ediyor
netten baktım adetliyken sakıncalı dlyor bu adet sayılırmı acaba
eşimde izin aldı bende hazırlandım iptal olmaz umarım bi daha bu stres çekilmez

aaaaaaaaaaa megim öle beğenipte kaçmak olmuyor ki bak seni bi yakaliiim elimden alabilene aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…