gecms olsun canim..
Niye olurkine bende merak ettim.. dr unun dedigi gibi tekrarlarsa gogus dr una git bakalim onemli birsey oldugunu sanmiyorum..
Ya bizimde cuma gunu detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim ya..
öncelikle maaşallah paşaya ben kk ya girmeyeli kocaman yakışıklı olmuş rabbim nazarlardan korusun onugünaydın kızlar
kimseler yok ama bizi merak ettiğinizi biliyorum
hepinize çok teşekkürler
sünnetimiz bitti çok şükür
sünnet sırasında korkudan çok ağladı
bir de ilk gecemiz çok zordu cidden
ertesi günü de gaz sancısından kıvrandık
çıplak tutmaktan ve gazını çıkaramamasından dolayı oldu
bugün sabah da pipi ucu tahriş olmuş biraz çişini yaparken ağladı biraz ama sonra geçti
çok şükür çok daha iyiyiz
gün geçtikçe iyileşiyor
bugün son kez ağrı kesici veriyorum
inşallah çok kısa zamanda iyileşecek tamamen
ilk gece o ağlarken çok pişman oldum sünnet yaptırdığıma ama şimdi çok memnunuz
çok şükür bitti gitti
erken sünnet düşünenelere tavsiyem ilk 2 ay yaptırın
hem o zaman hareket başlamamış oluyor hem de korku güdüleri olmuyor
eşimin dahice fikri üzerine bardağı beze monte edip tepesini kestik, ordan hava alıyor ve pipisini rahatsız edemiyor elleriyle
bir kare de fotoğraf ekleyip kaçıyorum
eşimin babannesi bizde babası gelecek birazdan kayınvalide de yolda didimden geliyor sağolsun
gel bir hafta kal yardım et bize dedik sağolsun olur dedi
bizden hbrler böyle
inşallah hepiniz iyisinizdir geçmişi biraz karıştırdım sıkıntı yok gibi ama
yakın zamanda görüşürüz
Eki Görüntüle 526327
oğlum o bardağın oyuncak olduğunu sanıp sürekli sündürüyor
meganm geçmiş olsun nefes alamıorm deynce endişelendm ama sanrm üşütmekten şimdi ii oldguna sevndm cnm
ferdam gelmiş geçmiş olsn ne guzel btti gtti rahat edersnz bundan sonra
ztarm bnm de oluo o gaz sancıları ....
öncelikle maaşallah paşaya ben kk ya girmeyeli kocaman yakışıklı olmuş rabbim nazarlardan korusun onu
bu arada geçmiş olsun inşallah damatlığını da gösterir allahım size....fikire bayıldım on numara olmuş dahice bardakta dekor olmuş
bende oğlumu sünnet ettireceğim bakalım bizim ne gibi deneyimlerimiz olacak....
tekrar geçmiş olsun
kuzucum meraba canım nasıl oldun geçmiş olsun bebiş nasıl bakalımSağol duygum aslında üşütmedimde ama neden oldu bende bilmiyorum çok şükür şuan iyiym.
ne demek hatırladınmı kız bak şimdi çok pis döfecem seniCanımmm hoşgeldin görüşmeyeli uzuunn zaman oldu beni hatırladınmi bilmiyorumDoğum az kalmış hayırlsıyla yakında bbeişine kavuşacaksın.Yakışıklı oğlun nasıl
kuzucum meraba canım nasıl oldun geçmiş olsun bebiş nasıl bakalım
ne demek hatırladınmı kız bak şimdi çok pis döfecem senikimliğini deşifre ettirme bana ona göre
kuzucum meraba canım nasıl oldun geçmiş olsun bebiş nasıl bakalım
ne demek hatırladınmı kız bak şimdi çok pis döfecem senikimliğini deşifre ettirme bana ona göre
bende iyiyim çok şükür kızımla beraber gün sayıyoruz işte ...benim pc nin pili bitiyor şarj aletim yanımda değil çıkmalıyım sonra görüşelim inşallah allaha emanet ol....İyiyim canım çok şükür herşey yolunda.Bbebişte iyi cinsiyeti kız dedi dr salı netleştirelim dedi.
Tamam tamam yok deşifre etme beniiSen nasılsın bebeişinin cinsiyeti ne bilmiyorum ben?
bende iyiyim çok şükür kızımla beraber gün sayıyoruz işte ...benim pc nin pili bitiyor şarj aletim yanımda değil çıkmalıyım sonra görüşelim inşallah allaha emanet ol....
selamın hello
yaw bacılar şimdi ben salı günü hastalandım ya normalde 5 .güne
tamamen biter ama bugün hala kahvrengi geliyor
yarında hsg varya bi sorun olmaz dimi?
Sağol duygum aslında üşütmedimde ama neden oldu bende bilmiyorum çok şükür şuan iyiym.
baskın basanındır demişler.......ama doğurana kadar bi aksilik olmazsa buralardayım bebeğimneden oldu ki o zaman meganm bi daha olursa git bakalm bi dra inş bi daha olmaz cnm havalar da çok nemli ondan da olablr bence
blueee ama bu olmaz ki yaaa kırkı yılda bi grmşsn yakalayamadm seniama gelcen yne demi ozledm kızım seni
baskın basanındır demişler.......ama doğurana kadar bi aksilik olmazsa buralardayım bebeğim
aaaaaaaaaaa megim öle beğenipte kaçmak olmuyor ki bak seni bi yakaliiim elimden alabilene aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?