Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Lohusa tacı aldım
Aslında pijamama uygun normal süslü bir tac
Baby shower burda yapılmıyor
Sadece bir arkadastan duymuştum
Neler yapıyorlar

Nerdesınızzzzz yaaaaaaaaa

kocama yenı ısım buldum aşkitellam gıcık oldu hahhahah hatta tlfona bıle aşkitellam dıye kayıtlı artık
ruzgarda babatella dıyo hahhahha ay bugun evde olduguna pısman oldu adam

birileri olaydı iyiydi
kocam kızı ayağında sallarkene uyuya kaldı uyandırdım gitti yattı
benim tepikgülde hiç uyumaya niyet yok
sıkıldım yaaa

Son düzenleme:
slm günaydın herkese
ben tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum hatta iki şey :)
birncisi göğüs pompasını manuel mi aldınız yoksa pilli-elektrikli olandan
mı farkı ne ben anlayamadım, bebeğim için yeni yeni alışverişe başlıcam
liste yapıyorum ama karar veremedim.
ikincisi de taşıma koltuğu ana kucağı gibi de kullanılıyormuş sizin fikriniz
nedir hem ana kucağı hem taşıma koltuğu alayımmı yoksa sadece
taşıma koltuğu yeterli mi????

günaydın kızlar
kimseler yok ama bizi merak ettiğinizi biliyorum
hepinize çok teşekkürler
sünnetimiz bitti çok şükür
sünnet sırasında korkudan çok ağladı
bir de ilk gecemiz çok zordu cidden
ertesi günü de gaz sancısından kıvrandık
çıplak tutmaktan ve gazını çıkaramamasından dolayı oldu
bugün sabah da pipi ucu tahriş olmuş biraz çişini yaparken ağladı biraz ama sonra geçti
çok şükür çok daha iyiyiz
gün geçtikçe iyileşiyor
bugün son kez ağrı kesici veriyorum
inşallah çok kısa zamanda iyileşecek tamamen
ilk gece o ağlarken çok pişman oldum sünnet yaptırdığıma ama şimdi çok memnunuz
çok şükür bitti gitti
erken sünnet düşünenelere tavsiyem ilk 2 ay yaptırın
hem o zaman hareket başlamamış oluyor hem de korku güdüleri olmuyor
eşimin dahice fikri üzerine bardağı beze monte edip tepesini kestik, ordan hava alıyor ve pipisini rahatsız edemiyor elleriyle
bir kare de fotoğraf ekleyip kaçıyorum
eşimin babannesi bizde babası gelecek birazdan kayınvalide de yolda didimden geliyor sağolsun
gel bir hafta kal yardım et bize dedik sağolsun olur dedi
bizden hbrler böyle
inşallah hepiniz iyisinizdir geçmişi biraz karıştırdım sıkıntı yok gibi ama
yakın zamanda görüşürüz

oğlum o bardağın oyuncak olduğunu sanıp sürekli sündürüyor

Son düzenleme:
Selam mıllet klasık pazar kımse yok
kocatellam evde malum gezıyoruz bol bol bızden boyle

maşalah canım minikine hayırlı olsun sünnetide atlattın

Ferdam sagol kuzum bugun bı komsuya gıttık termınatorlerın aıle dostu onlarda cok sevındık dedıler

bardagınıza bayıldım ben yaaa

Kızlar selam
Ferdacım gözün aydın bunuda atlattın ohh huzurla büyütebilirsin artık
fotoya bayıldım çoçuk işte onunla bile oynar kalpleri hep böyle temiz kalsın inşallah
Gamze tadını çıkart gez kız kocanla
benimse vay başıma gelen dün ovulasyon testi baya koyulaşmış yarına kesin pozitif olur demiştim ama bu sabah ateşimi bi ölçtüm yükselmiş ovulasyon testi yaptım silik yani yumurtlamışım haberim yok sabah ateşi öyle görünce hemen değerlendirdik ama sanırım iş işten geçmiş oldu bundan öncede 4 gün önce ilişki olmuştu
prolaktin yüzündende adetin 20. günü yumurtlamış oldum
üzültüden ilaca geç başlamıştım dr.da hemen gösterememiştim

Kizlar selam
Ferda gecmis olsun hadi gozun aydin sag salim atlattiniz
Gamze cok sevindim inanki okuyunca insallah geri donmez esin hersey daha guzel olur.
İlda ben elektrikli aldim elle sagmasi daha güc olur diye zaman kaybi olucak hemde.
Elektriklinin daha kullanilisli oldugunu dusunuyorum.
Bizde kizimla haftaya doktora gidicez bu cumartesi kuzenim geliyor kiziyla bizde kalicak bir hafta.
Benim dikislerimin birazi dokuldu birazida yine nemliymis ebe dinlen dedi bana kizdi ama tek olunca ve butun evin isi sana bakinca dinlenmek mumkun olmuyor.bizden haberler boyle.

Azracım selam inşallah çabucak iyileşir dikişlerin kızını kokla benim için boşver evi uzat ayaklarını anneliğin tadını çıkart

Canım ben çok merak ediyordum haber aldığıma ve herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim.Geçmiş olsun.İnşlalah hızlıca iyileşir.Çok tatlı çıkmış kıyamam ona ben yaaaa ben orada olsam kesin bende dayanamaz ağlardım bebeklere hiç kıyamıyorum

Selam kizlar nbr ?

Ferda gecmis olsun ne tatli olmus kuzey oyle

Rabbim bize bir oglan bagislarsa hastaneden cikmadan , dogar dogmaz kestirtmeyi dusunuyoruz bakalim hayirlisi..

Kizlar yine benim osn bir kac gundur karindaki rahatsizlik hissim basladi.. yani nasil diyim biliomusunuz gaz sancisi olur ya batar hani.. oyle seyler oluyor karnimda ir de sanirim gerilmeye basladi.. ozellikle sirtustu yattigimda farkediyorum.. bunlar normal mi ya?

Bende karnimda rahatsizlik hissi olur normal mi diye sorarim, olmaz normal mi diye sorarim ah ah nolcak benim halim

Dogurunca gecer mi

Kızlar ben nefes alamadığımı dr. u arayıp söyledim dr da göğüs hastalıklarına görün dedi randevu aldım önümüzdeki çarşambaya ama şuan geçti iyiym salı günü kendi dr. uma randevum var yinede tekrar yüzyüze sıkıntılarımı anlatıcam nefes alma sorunum tekrarlarsa çarşamba gidicem göğüs hastalıklarına tekrarlamazsa gitmiycem şimdi çok şükür iyiyim.

Salı günü bebişimin cinsiyeti netleşicek Allah kısmet ederse.
Dün gece içmeyi unuttuğum progestanımı gündüz içtim eşimle dışarı çıkmıştık dolaşmaya ama acayip başım döndü sarhoş gibi oldum eşim beni eve zor getirdi

gecms olsun canim..

Niye olurkine bende merak ettim.. dr unun dedigi gibi tekrarlarsa gogus dr una git bakalim onemli birsey oldugunu sanmiyorum..

Ya bizimde cuma gunu detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim ya..

Bence kıyamazsın bende öyle düşünüyordum ama fikrim değişti en azından kırkı çıkana kadar beklerdim oğlum olsaydı.Kıyamazsın sende annesi

Gerilmeler normal bence ara ara banada oluyor.
bende gerilmeler oluyor diye korkup kambur geziyordumayağa kalkınca ama alıştım şimdi dik duruyorum zaten kambur durunca daha çok karnım sıkışıyor.Şiddetli olmayan ağrı kasılma kasık ağrısı gerilme herşey normal sanırım.
Birde sırt üstü yatmamaya çalış yan yatmaya alışmalısın.

Ben akşam yemeği yemeye çıkıyorum öptümBulantım olmazsa gelicem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…