Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tamam emikim en yakin zamanda ikimizlede cekinip eklerim ikimizin pek fotosu yok sen deyince farkettim inanki

Kocamın ıscısı sabah dukkanı acmıs abısı calıstırıyo ya artık abısı denıze gıtmıs ıscı anahtarları koymus masanın ustune kacmıs ordan
abısı tlf ettı sen xe bısıy mı dedın dıye benımkı kızdı ne dıcem dıye xı aradı senın olmadıgın yerde ne ısım var dıyo adam 2 gunde bezmıs kacmıs

gamze maşallah size
çok sevindim sizin adınıza cidden

emine ve ketenhelva hoşgeldiniz

bu arada premium care kullanana ve kullanacak anneler
e-bebekte 3 premium+3 ıslak mendil 69,90tl
kaçırmayın çok iyi fiyat

gamze maşallah size
çok sevindim sizin adınıza cidden

emine ve ketenhelva hoşgeldiniz

bu arada premium care kullanana ve kullanacak anneler
e-bebekte 3 premium+3 ıslak mendil 69,90tl
kaçırmayın çok iyi fiyat
he bi de mastercard ile alınca 8-14 ekim arası tüm alışverişlerde kargo bedava

e-bebekte emzirme haftasına özel sütyen pompa göğüs pedi emzirme minderi vs biçok ürün indirimde kızlar
ihtiyacınız varsa bi bakın

inşallah herkes iyidir.
ferdacım tbrk ederim küçük adam olmuş kuzey maşallah ona babasının yaptığı bardak da pek güzel olmuş:)

ildacım ve azracım maşallah kızlarınıza allahım nazardan saklasn.

maşallah oğluma ve pisime

bizdende birkaç resim teyzoşlar

Moonum hosgeldin
Pisinde oglusunda pek tatli nazar degmesin ins.
Oglusunda pek huzurlu gozukuyor masallah canim sanada ogluna da.
Nasilsin annelik nasi gidiyor

Bende ayakustu atistirtim halen yataktayim kiz uyudu kalkasim yok yataktan uyuyamiyorumda

bizde yataktayız

kızımda ayağımda uyuyo

ama birileri bana mamalar getirseee çok güzel olurdu

soyulması da gayet normal ferda söölemiş zaten ,ben yıkamadan önce zeytinyağla masaj yapıyorum geçti hemen

Moonum hosgeldin
Pisinde oglusunda pek tatli nazar degmesin ins.
Oglusunda pek huzurlu gozukuyor masallah canim sanada ogluna da.
Nasilsin annelik nasi gidiyor
sizede maşallah kuzum.
cnm güzel gidiyor yorucu ama güzel bir gülmesi yetiyor gece 1-5 arası muhabbet istiyor uykumuz bölük bölük onun harici çok ağlayan bir bebek değil rabbime şükürler olsun pisim 1 hafta küstü bana onada ilgi göstermeme rağmen kucağıma alınca yataktan gidiyordu :) şimdi alıştı hatta beşiğinin altına giriyr yanına kimseyi yaklaştırmıyor diyebilirim sevdi oğluşumu mecburen:)))) anlaşıcaklar.

senin nasıl gidiyor tatlım . dikişlerinde problem olmuş sanırım bendede birinde açılma olmuştu şükür şimdi iyiyiz tatlım.

Banada getiren olsa ildacim ne harika olurdu inanki
Zeytinyagi iyi fikirmis ama ben usutcek diye korkumdan hemen giydiriyorum kizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…