Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

süte geçer ama korkma birşey olmaz ben acayip acı yerim hem gebeyken hem emzirirken ama birşey olmadı ama yinede dikkat etmek lazım malum bebelerimiz çok nazlı

ildacım acı ve gazlı şeyler pişik yapar bebekte arkadaşım daha geçen gün yemiş bebek pişik 2 haftada geçmedi istersen sütünü biraz sağ :26:

ben herşeyi yiyip içiyorum canım doğurduğumdan beri hiç kısıtlamadım
çok şükür bi sorunumuz olmadı
gazlı süt diye bişi olmaz diyen birsürü doktor var mantıklı geliyo banada

sagolun arkadaşlarım iyi dilekleriniz için ben çıkınca cepten gene yazarım
şimdilik kaçıyorum

emine okudum demin bişeyler almışsınız bitkisel dimi?
sana gelsin bi başla bakalım sonra detaylı konuşuruk
inş.şifa olur sanada eşinede

süte geçer ama korkma birşey olmaz ben acayip acı yerim hem gebeyken hem emzirirken ama birşey olmadı ama yinede dikkat etmek lazım malum bebelerimiz çok nazlı

ildacım acı ve gazlı şeyler pişik yapar bebekte arkadaşım daha geçen gün yemiş bebek pişik 2 haftada geçmedi istersen sütünü biraz sağ :26:

ben herşeyi yiyip içiyorum canım doğurduğumdan beri hiç kısıtlamadım
çok şükür bi sorunumuz olmadı
gazlı süt diye bişi olmaz diyen birsürü doktor var mantıklı geliyo banada

sanırım bööle bişi duymak istiyordum
kolayı hiç sevmem normalde
ama şimdi şişeyi ağzıma dayıyasım geldi

Ildacim aci yemedigim icin bilmiyorum tepkisini belli eder zaten poposuna kizariklik yapicak mi takip et karin sancisi olursa bilki acidan kola kesinlikle icmiyorum ben hem kafeinde var icinde huysuz yapar bebegi cay kahve canim cok isterse iciyorum humana cayi ve rezene iciyorum ben genelde.

evet bitkisel ama henüz almadık önce eşiminkini alıcaz sonra sıra bana gelicek 2 sini aynı anda almak şuan tuzluya maal olur oyüzden önce eşimin ilaçlarını alıcaz

selam kızlar

hala doğurmadım ben her ne kadar annem karnın aşşağıya inmiş dese de sanırım perşembeye kadar beklicek bu zilli

kızımın çeyizi serildi geçen gece. odayı baştan yarattılar nerdeyse teyzemler... pembe uyku setini çıkarıp süslü pullusunu serdiler.. odadaki bazayada benim pullu yatak ötrümü serdiler. pembe cibinliği beğenmeyip attılar

artık cibinliğimiz yok... gerek var mı onu da bilmiyorum:44:

Merhaba kızlar yavaş yavaş normal hayata donuyorum
Herkes iyidir umarim daha sık gelirim artık topige kendinize iyi bakın

slm kızlar geçmişi biraz okudum bebişlerre maşallah diyorum kocaman
tanger arkadaşım allah sabırlar versin nediyebilirimki içim acıdı resmen başın sağolsun
benimde kayın validemler gitti ev temizliği yapıyorum daha perdeler ve camlar var ama yavaş yavaş yapcam
bu arda ben buay yine reglim bi garip oldu bende az önce gebelik testi yaptım 2. çizgi dağıldı bişeler oldu bi garip sonra azaldı gölgesi duruyor ama sanırım test arızalı perininki gibi

Kızlar ben dr. dan geldim bebeişin cinsiyeti netleşti kızım olacak
Bbeişim 90 gr olmuş çok mutlu oldum büyümüş
Herşey yolunda çok şükür bunalmalarım nefes alamamamda panik ataktan dedi dr.

işte buda yaptığım ve arızalı olduğuna inandığım gebelik testim kızlar
çok silik de olsa görünüyordur umarım bakın bakalım sizde görücekmisiniz

Eklentiler

• $Fotoğraf1280.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 26
Canım fotoğraf çok bulanık ama görünüyor gibi adete kaç gün var*

canım adetimi ayın 1 inde oldum ama çok az geldi 2. gün de geldi 3. gün bitmişti tamemen bidahada gelmedi benimde az önce içimde gebelik testi yapmak geldi böyle çıktı ama arızalı heralde ya

Son düzenleme:
canım adetimi ayın 1 inde oldum ama çok az geldi 2. gün de geldi 3. gün bitmişti tamemen bidahada gelmedi benimde az önce içimde gebelik testi yapmak geldi böyle çıktı ama arızalı heralde ya

Ben fotoğrafı net göremiyorum bulanık çıkmış ama ikinci çizgi silikte olsa net bir çizgi şeklindemi yoksa dağınıkmı dağınıksa test bozuk olabilir ama silikte olsa çigi netse koyulaşabilir birkaç gün sonra tekrarlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…