Bizimde ayni moonum yari uykulu yari uykusuz iste cnmsizede maşallah kuzum.
cnm güzel gidiyor yorucu ama güzel bir gülmesi yetiyor gece 1-5 arası muhabbet istiyor uykumuz bölük bölük onun harici çok ağlayan bir bebek değil rabbime şükürler olsun pisim 1 hafta küstü bana onada ilgi göstermeme rağmen kucağıma alınca yataktan gidiyordu :) şimdi alıştı hatta beşiğinin altına giriyr yanına kimseyi yaklaştırmıyor diyebilirim sevdi oğluşumu mecburen:)))) anlaşıcaklar.
senin nasıl gidiyor tatlım . dikişlerinde problem olmuş sanırım bendede birinde açılma olmuştu şükür şimdi iyiyiz tatlım.
Bizimde ayni moonum yari uykulu yari uykusuz iste cnm
Kedicik kiskandi demek
Masallah cnm ogluna
Dikislerimin yarisi dokuldu diger yarisi duruyor cnm sizi yapiyor kasiniyor
6 hafta surer demisti ebe tam duzelmesi kaldi 2 hafta
Ben banyoyu doldurup siyah cay atiyorum icine cnm cay demlemek icin ekstra kagitlar satiliyor burda ondan aldim onla demliyorum küvetin icinde 5 dk oturuyorum icine asagiyi iyilestiriyor ebenin tavsiyesi iyide geliyor rahatlatiyor.
hiç duymamıştım tatlım siyah çayı .az kaldı iyleşecek:) inşallah dikişlerimiz ben biokadın kullanıyorum sadece iyi geliyor oda mikrop falan kapmasın diye.yakın biyerde olsa ben sana zeytin yağı verirdim ya annemer gelirken getirmiş saf zeytin yağı bende sürüyorum baya iyi geliyor bebişleretabi kıskandı pisimiz çok fena bir kız ama alıştı şimdi sahiplendi.
kızlar dün dr mustafa eraslanın sitesindeki numarasını ardık eşimle eşimin rahatsızlığı için 2 ilaç önerdi sipariş geçersek birkaç güne elimizde olurmuş damar açıcı 6 ay boyunca kullanacakmış % 95 açılır diyor inşallahhh ilaçların her biri 150 tl bizde denemey karar verdik şimdilik eşim bugün mr sonucunu alıcak inşallah iyi çıkar
ha buarada bu arada bende sıkıntılrımı anlattım bebek olmuyo adet düzensiliği felan banada 2 ilaç önerdi 6 ay kullanıcakmışım bende sordum peki bu 6 ay içinde bebk olmadı ne olacak diye bu ilacı kullananlar 6 ay dolmadan gebe kalıyolar dedibende kullanmaya karar verdim önce eşim için sonra kendim için alıcam inşallah faydassını görürüz
eminem nasılsın tatlım eşin nasıl ??kızçen okula başladımı
kızlar dün dr mustafa eraslanın sitesindeki numarasını ardık eşimle eşimin rahatsızlığı için 2 ilaç önerdi sipariş geçersek birkaç güne elimizde olurmuş damar açıcı 6 ay boyunca kullanacakmış % 95 açılır diyor inşallahhh ilaçların her biri 150 tl bizde denemey karar verdik şimdilik eşim bugün mr sonucunu alıcak inşallah iyi çıkar
ha buarada bu arada bende sıkıntılrımı anlattım bebek olmuyo adet düzensiliği felan banada 2 ilaç önerdi 6 ay kullanıcakmışım bende sordum peki bu 6 ay içinde bebk olmadı ne olacak diye bu ilacı kullananlar 6 ay dolmadan gebe kalıyolar dedibende kullanmaya karar verdim önce eşim için sonra kendim için alıcam inşallah faydassını görürüz
çok iyi maşallah hem bebiş gelsin hem eşin şifa bulsun inşallahhhhhhhhhhhh güzel haberlerini bekliyorum cnm.
azram emziriyorum elinden gelse memelerle 24 saat geçircek oğluşum fena bağımlı:) yalancı memeye alıştırmaya çalışıyorum yoksa çok sömürüyor kuzum...........
cnm çok uzaksın sen gel tc ye.
sen emziriyorsun dimi arada girip okuyorum yazma fırsatım olmuyor malesef
slm kızlar
saat 4.30 da olcak hsg çekimim
tırsmalardayım inş.hiç hissetmeden geçr gider ve bişey çıkmaz
saat 2 gibi yemek yiycem agrı kesici içicem 3 te evden çıkıcaz ,ben şimdi hazırlanıyorum
öptüm sizleri
slm kızlar
saat 4.30 da olcak hsg çekimim
tırsmalardayım inş.hiç hissetmeden geçr gider ve bişey çıkmaz
saat 2 gibi yemek yiycem agrı kesici içicem 3 te evden çıkıcaz ,ben şimdi hazırlanıyorum
öptüm sizleri
ay kuzum takma kafana işe başlayınca iğne ipliğe dönersin bebişler sağlıklı olsunda gerisi boş.selam herkese
okudum geçmişi geldim
gamze çok sevindim yeni durumunuza
ferda süper olmuş bez fikri
azra moon ilda balelam çok çirkin bebişleriniz Allah nazardan saklasın
bizde alışverişe çıktık hesapta üstüme bişiler alalım diye
işe giymeye bişeyim yok olmuyo daha doğrusu pantolonlar filan
evin eksiklerini aldıkda
iş bana gelince benim adam mık mık etti durdu sinirden bi tane pantolon aldım geldim sadece
38-40 giyen ben 44 beden pantolon aldım çok zoruma gitti
Birtek benim kizim oyle saniyordum bizimkide ayni moonum hep meme istiyor
Bende emzik veriyorum ama onuda tutmasini daha beceremiyor elimle destekliyorum hep.
selam herkese
okudum geçmişi geldim
gamze çok sevindim yeni durumunuza
ferda süper olmuş bez fikri
azra moon ilda balelam çok çirkin bebişleriniz Allah nazardan saklasın
bizde alışverişe çıktık hesapta üstüme bişiler alalım diye
işe giymeye bişeyim yok olmuyo daha doğrusu pantolonlar filan
evin eksiklerini aldıkda
iş bana gelince benim adam mık mık etti durdu sinirden bi tane pantolon aldım geldim sadece
38-40 giyen ben 44 beden pantolon aldım çok zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?