Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım ev tutmuşsun hayırlı olsun inşlalah yeni evinizde huzurlu mutlu olun yeni bir başlangıç olsun sizin için.

Ayy bebiş doğacak büyüyecek ve onları izleyecek
Çok şükür bu günlere inşallah rabbim o günleride görmeyi nasip etsin.

gecer zaman canim ya
ben burda 7. hafta yazdigini hatirliyorum senin takvimde
bak simdi nsil ilerlemis
sen ve umutege bana yakin zamanda oldugunuzdan sizi ozellikle takip ediyorum

Ben biraz besleneyim gelicem arayı uzatınca midem çok bulanıyor
birazcık yoğurt yemeye çalışıcam.

afiyet olsun
ben kendimi kesfettim benim bulantim aksam 7 bucukta basliyor ve gece yarisina kadar suruyor
o saatten sonra birsey yemem mumkun degil
o yuzden ben bugun gunduz baktim istahim var herseyi arka arkaya depoladimmeyvesi cerezi yogurdu derken

gecer zaman canim ya
ben burda 7. hafta yazdigini hatirliyorum senin takvimde
bak simdi nsil ilerlemis
sen ve umutege bana yakin zamanda oldugunuzdan sizi ozellikle takip ediyorum

Evet duygumda var hepimiz peşpeşe doğurucaz Allah ın izniyle inşlalah Allah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik süreci geçirmeyi nasip etsin.

Gamzeeee yeni evinn hayırlıı olsunn insan huzur aradı mı evi bile görmedenn istiyor

lovely cicimm bende hamile kaldığımdan beri çok sık hapşırıyorum hatta ilk haftalarda kasıklarıma ağrı giriyordu tutuyormuşum sözde hapşırığımı şimdi bağıra çağıra yapıyorum

Bende drla gidince sezeryan doğuma karar kıldım dicemm ben kan bile aldıramıyorum normal yapamam dicemm

Gidemedim yoğurdumu kaptım geldim.Sağol canım sanada afiyet olsun bebeişine yarasın yediklerin.
Bende hala iştah sıfır ama eşimden ve annemden fırça yememek için kendimi zorluyorum yoğurdu yemeye yeni başladım üzerine reçel döküp dondurma diye hayal edrek yiyorum.

Hoşgeldin canım Sende bendensin o zaman:13emekki olabilir bazı hamilelerde.Ben sıkmıyorum kendimi karnım kasılacak diye korktuğumdan ağzımı burnumu sıkmıyorum çok sesli hapşırıyorum dışarıda olursam herkes dönüp bakıyorEşimde gözlerini pörtletiyorAmann napım bebeişimden kıymetlimi kimseyi umursamıyorum.

selam kızlar
okudum ama yazamadım yine
oğlum iyi şükür
kv bizde
yarın oğlumun mevlüdü var evi falan toparladım biraz

doğum telaşı sarmış sizleri de
özlem doğuramadın demek hala
leoparlı sütyenini takma bari

azracım kolik aynı saatlerde susturalamayan ağlamalar demek
eğer belli saatlerde geliyorsa krizleri koliktir

gamze hayırlı uğurlu olsun
hem eviniz hem de hunin

Canım oğluşunun iyi olmasına sevindim Allah kabul etsin.Mevlüd için hazırlıklar yokmu eklesene vaktin olunca

Aynen kocam bana cins cins bakıyor dışarda olunca.Bi de diyor ki dra halveti sorcağına saç boyatma kestirme topuklu ayakkabı soracağına şu hapşırmanı sor diyor bi garip hastalık sankii

Hayırlıı olsunnn ferdaa sünnetinizde mevlüdünüzde çok şükür bugunleri de gördün rabbim biz erkek anası olacaklara da o günleri görmeyi nasip etsin.Pipipedinee bayıldımmm bu arada oğluşununn ev yapımı pipipedd

Aynen kocam bana cins cins bakıyor dışarda olunca.Bi de diyor ki dra halveti sorcağına saç boyatma kestirme topuklu ayakkabı soracağına şu hapşırmanı sor diyor bi garip hastalık sankii
Benimki çok sakin hapşırıyorum normal nefes alamıyorum normal kanmam olunca bile sakin ol korkma normal diyor sanki 10 .kez baba olacak hiç panikleme yok.Dr. umda aynen öyle ne desem normal diyor.Topuklu ayakkabı giymemelisin ayağını burkabilirsin.Saç boyatmayıda bana dr. ilşk haftadan yasakladı.Halvete bişi diyemicem dr. un gebeliğin seyrine göre yönlendirir
hazırlık falan yok canım
pide ayran tatlı verecem

Tamam en iyisi aslında

bu sünnetli pipiyle buna bile nasıl yetişcemi düşünüyorum
iyileştkten sonra yapacaktım ama kv gitmeden yapalım diye tutturdu

ilknur_defne sağol canım darısı sizlere

bu sünnetli pipiyle buna bile nasıl yetişcemi düşünüyorum
iyileştkten sonra yapacaktım ama kv gitmeden yapalım diye tutturdu

ilknur_defne sağol canım darısı sizlere

Sen zaten yapamazsın bebişle uğraşmaktan ben kv yapmıştır belki diye düşündüm.
Mevlüd önecesi ve sonrası ev temizliğine yardım edecek biri yokmu tek başına zor olur.

Sen zaten yapamazsın bebişle uğraşmaktan ben kv yapmıştır belki diye düşündüm.
Mevlüd önecesi ve sonrası ev temizliğine yardım edecek biri yokmu tek başına zor olur.

kocam ve ben
bugün yaptım canım biraz
eşim işte ama
yarın o gitmicek beraber yaparız kv de kuzeye bakar işte
zaten temizliği yapmıştık da tekrar makina tutcam işte
bugün lavaboları falan yaptım kuzey uyurken o kadar işte
pasta börek de herkes söyledi sağolsun gelirken yapıp getirelim falan diye de
millete yükleneceğime pide yaptırır veririm
bence mevlütte zaten pilav et ya da pide vermek en uygunu

selam kızlarrrrr alışveriş merkezinden giriyorum nete geçmişe bakamadım sadece ferdanın mevlüt yapacanı gördüm..hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…