Hoşgeldin canım.Dr için bir zorluğu yok sende sor mutlaka oda kaydeder güzel olur evde kendinde izlersin.
kesinlikleeeee
harika birsey
ileride cocugumuza da gosteririz belki
tr ye gelince doktoruma danisirim cok cok iyi olur cidden soyledigin iyi oldu
Bendekı son ddurum resım,de gordugunuz gıbı aksam hunıyı cıdden taktım kafama oturdum koca bı yandan dırdırdır ruzgar bı yandan mırmırmır aaaaa delırttıler benı baba ogul
kocam en sonunda bu halımı gorunce manısalıkoldun artık tamamdır gozumuz adın dedı
Ayy bebiş doğacak büyüyecek ve onları izleyecek
Çok şükür bu günlere inşallah rabbim o günleride görmeyi nasip etsin.
Ben biraz besleneyim gelicem arayı uzatınca midem çok bulanıyor
birazcık yoğurt yemeye çalışıcam.
gecer zaman canim ya
ben burda 7. hafta yazdigini hatirliyorum senin takvimde
bak simdi nsil ilerlemis
sen ve umutege bana yakin zamanda oldugunuzdan sizi ozellikle takip ediyorum
afiyet olsun
ben kendimi kesfettim benim bulantim aksam 7 bucukta basliyor ve gece yarisina kadar suruyor
o saatten sonra birsey yemem mumkun degil
o yuzden ben bugun gunduz baktim istahim var herseyi arka arkaya depoladimmeyvesi cerezi yogurdu derken
Gamzeeee yeni evinn hayırlıı olsunn insan huzur aradı mı evi bile görmedenn istiyor
lovely cicimm bende hamile kaldığımdan beri çok sık hapşırıyorum hatta ilk haftalarda kasıklarıma ağrı giriyordu tutuyormuşum sözde hapşırığımı şimdi bağıra çağıra yapıyorum
Bende drla gidince sezeryan doğuma karar kıldım dicemm ben kan bile aldıramıyorum normal yapamam dicemm
selam kızlar
okudum ama yazamadım yine
oğlum iyi şükür
kv bizde
yarın oğlumun mevlüdü var evi falan toparladım biraz
doğum telaşı sarmış sizleri de
özlem doğuramadın demek hala
leoparlı sütyenini takma bari
azracım kolik aynı saatlerde susturalamayan ağlamalar demek
eğer belli saatlerde geliyorsa krizleri koliktir
gamze hayırlı uğurlu olsun
hem eviniz hem de hunin
Hoşgeldin canımSende bendensin o zaman:13 emekki olabilir bazı hamilelerde.Ben sıkmıyorum kendimi karnım kasılacak diye korktuğumdan ağzımı burnumu sıkmıyorum çok sesli hapşırıyorum dışarıda olursam herkes dönüp bakıyor Eşimde gözlerini pörtletiyor Amann napım bebeişimden kıymetlimi kimseyi umursamıyorum.
selam kızlar
okudum ama yazamadım yine
oğlum iyi şükür
kv bizde
yarın oğlumun mevlüdü var evi falan toparladım biraz
doğum telaşı sarmış sizleri de
özlem doğuramadın demek hala
leoparlı sütyenini takma bari
azracım kolik aynı saatlerde susturalamayan ağlamalar demek
eğer belli saatlerde geliyorsa krizleri koliktir
gamze hayırlı uğurlu olsun
hem eviniz hem de hunin
Canım oğluşunun iyi olmasına sevindim Allah kabul etsin.Mevlüd için hazırlıklar yokmu eklesene vaktin olunca
Benimki çok sakin hapşırıyorum normal nefes alamıyorum normal kanmam olunca bile sakin ol korkma normal diyor sanki 10 .kez baba olacak hiç panikleme yok.Dr. umda aynen öyle ne desem normal diyor.Topuklu ayakkabı giymemelisin ayağını burkabilirsin.Saç boyatmayıda bana dr. ilşk haftadan yasakladı.Halvete bişi diyemicem dr. un gebeliğin seyrine göre yönlendirirAynen kocam bana cins cins bakıyor dışarda olunca.Bi de diyor ki dra halveti sorcağına saç boyatma kestirme topuklu ayakkabı soracağına şu hapşırmanı sor diyor bi garip hastalık sankii
hazırlık falan yok canım
pide ayran tatlı verecem
Benimki çok sakin hapşırıyorum normal nefes alamıyorum normal kanmam olunca bile sakin ol korkma normal diyor sanki 10 .kez baba olacak hiç panikleme yok.Dr. umda aynen öyle ne desem normal diyor.Topuklu ayakkabı giymemelisin ayağını burkabilirsin.Saç boyatmayıda bana dr. ilşk haftadan yasakladı.Halvete bişi diyemicem dr. un gebeliğin seyrine göre yönlendirir
Tamam en iyisi aslında
bu sünnetli pipiyle buna bile nasıl yetişcemi düşünüyorum
iyileştkten sonra yapacaktım ama kv gitmeden yapalım diye tutturdu
ilknur_defne sağol canım darısı sizlere
Sen zaten yapamazsın bebişle uğraşmaktan ben kv yapmıştır belki diye düşündüm.
Mevlüd önecesi ve sonrası ev temizliğine yardım edecek biri yokmu tek başına zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?