maalesef bebeğim eşim bayramda tek günlüğüne ankaraya gidebilir ve ben olurmu olurya o günde doğurabilirim
aslında sayılmaz ayni keyfi de sayılabilir tercih meselesi...gitmese buradada halledebilir işini........Mecburimi gitmesin artık son haftaya girmiş oluyorsun seni yanlız bırakmasın.
aslında sayılmaz ayni keyfi de sayılabilir tercih meselesi...gitmese buradada halledebilir işini........
aman ya neyse bana müsade kalkayımda işimi bitireyim..yemeğimi yapayım oğlum yumurcak tv nin başında onuda kaldırayım da azıcık ilgileneyim...........
ben kaçtım herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bakarsın tabiki bebeğine hemde missler gibiii
anne kendini gebeliği boyunca hazırlıyo zaten
Evet sizin durum eşitlenecek süper olmuş ama ikinizde çocukları birer tane sahiplenip birbirinizi unutmayın
Çok iyi bakıcaksın çok iyi bir anne olacaksın şimdiden bunları düşünüyor olman bile çok iyi bir anne olacağını gösteriyor
sağolasın canım
inşallah o günleri görürüz
bu arada bayram tatili 6 gün olduğu kesinleşti ya .eşim dün eve gelmiş gel sen doğumun bayram tatilinin son günü doğur 3 günde doğum izni alayım da 9 güne çıkaralım şunu devlet vermedi 3 günde senden olsun diyor bana
Kızlar dr. bir dahaki kontrolde istersen flaş disk getir ultrason görüntülerini atalım dedi çok mutlu oldum sabırsızlıkla bekliyorum bir sonraki kontrolü
Kızlar benden yine saçma bir soru geliyor ben hamile kaldığımdan beri günde 3-5 kez hapşırıyorum ama gripte değilim öyle durup dururken geliyor bunu yaşayan oldumu hiç?:44:
Eşimde benimle dalga geçiyor demekki senin hamileliğe alerjin varmış diyor:111::111::111:
Kızlar dr. bir dahaki kontrolde istersen flaş disk getir ultrason görüntülerini atalım dedi çok mutlu oldum sabırsızlıkla bekliyorum bir sonraki kontrolü
Ayy bende durup durup yeniden izlerim zaten hastaneden çıkınca gözüm arkada kalıyor ultrasondakio görüntüler gözümün önünden gitmesin istiyorum.Bende evdekileri bıktırırm sanırım gelince anlata anlata bıktırıyorum.o görüntüler çok güzel oluyor
evde açıp duruyordum
kocaya da zorla izletiyordum tekrar tekrar
Doğru sana alerjim var diyim onaonu bilmiyorum hiç
eşine söyle
arada sana alerjim tetikleniyor de
Hoşgeldin canımmm dünkü fotolara bittim bebişinemi bakayım pisinemi bakayım şaşırdım.herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cok guzelmissssss
eger oyle bir sey benim de doktorum teklif ederse cok guzel olur benim icin
esim yanimda olmayacak 4. ayimdan sonra ve ben goruntuleri ona gonderebilirim boyleliklebunu sorarim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?