Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Mecburimi gitmesin artık son haftaya girmiş oluyorsun seni yanlız bırakmasın.
aslında sayılmaz ayni keyfi de sayılabilir tercih meselesi...gitmese buradada halledebilir işini........

aman ya neyse bana müsade kalkayımda işimi bitireyim..yemeğimi yapayım oğlum yumurcak tv nin başında onuda kaldırayım da azıcık ilgileneyim...........
ben kaçtım herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

emineeee nirdesin gıııı
kibarlıymış canım babamın aldığı yer
tıkanmıyorum eskisi gibi faydasını gördüm dedi

Kızlar dr. bir dahaki kontrolde istersen flaş disk getir ultrason görüntülerini atalım dedi çok mutlu oldum sabırsızlıkla bekliyorum bir sonraki kontrolü

sağolasın canım
inşallah o günleri görürüz

hemen kabul etme
görüşmeler sürüyor de

Kızlar benden yine saçma bir soru geliyor ben hamile kaldığımdan beri günde 3-5 kez hapşırıyorum ama gripte değilim öyle durup dururken geliyor bunu yaşayan oldumu hiç?:44:
Eşimde benimle dalga geçiyor demekki senin hamileliğe alerjin varmış diyor:111::111::111:

Kızlar dr. bir dahaki kontrolde istersen flaş disk getir ultrason görüntülerini atalım dedi çok mutlu oldum sabırsızlıkla bekliyorum bir sonraki kontrolü

o görüntüler çok güzel oluyor
evde açıp duruyordum
kocaya da zorla izletiyordum tekrar tekrar

onu bilmiyorum hiç
eşine söyle
arada sana alerjim tetikleniyor de

herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

.....

Eklentiler

• $Fotoðraf0331_001.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 26
Bendekı son ddurum resım,de gordugunuz gıbı aksam hunıyı cıdden taktım kafama oturdum koca bı yandan dırdırdır ruzgar bı yandan mırmırmır aaaaa delırttıler benı baba ogul
kocam en sonunda bu halımı gorunce manısalıkoldun artık tamamdır gozumuz adın dedı

cok guzelmissssss
eger oyle bir sey benim de doktorum teklif ederse cok guzel olur benim icin
esim yanimda olmayacak 4. ayimdan sonra ve ben goruntuleri ona gonderebilirim boylelikle bunu sorarim ben de

o görüntüler çok güzel oluyor
evde açıp duruyordum
kocaya da zorla izletiyordum tekrar tekrar
Ayy bende durup durup yeniden izlerim zaten hastaneden çıkınca gözüm arkada kalıyor ultrasondakio görüntüler gözümün önünden gitmesin istiyorum.Bende evdekileri bıktırırm sanırım gelince anlata anlata bıktırıyorum.
onu bilmiyorum hiç
eşine söyle
arada sana alerjim tetikleniyor de
Doğru sana alerjim var diyim ona
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hoşgeldin canımmm dünkü fotolara bittim bebişinemi bakayım pisinemi bakayım şaşırdım.

Delü gamzeeee tescillendi hunili olduğun

cok guzelmissssss
eger oyle bir sey benim de doktorum teklif ederse cok guzel olur benim icin
esim yanimda olmayacak 4. ayimdan sonra ve ben goruntuleri ona gonderebilirim boylelikle bunu sorarim ben de

Hoşgeldin canım.Dr için bir zorluğu yok sende sor mutlaka oda kaydeder güzel olur evde kendinde izlersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…