Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende kıskanırım sanırım bebeğimizide sevsin ama benide ilgisiz bırakmasın.Bizim evliliğimizin 8. senesi dolmuş olacak bebeiş doğana kadar.Yani uzun yıllar bebeiş olmayınca hep birbirimizin üzerine çok düştük ne onun nede benim ilgisizliğe tahammülüm yok.

Birde ben çok nazlıyım bebek gibi konuşmalar dudak bükmelermi dersin ama işe yarıyorYani eşim şimdiden yandı bir bebek ben vardım ikincide geliyor ve oda kız iki tane ben çekilmez valla

bizde oğlanla babsı hep kanki gibi beraber takılıyorlardı iyi oldu işte kız gelince bende onunla kanki olurum durum eşitlenir

eşim perş cuma izin alacak
daha ii olurum sanırım
garip bir psikoloji
bir yandan aileler gelecek onun sıkıntısı
bir yandan minicik bebek nasıl bakıcam iyi bakabilcem mi sıkıntısı
sanırım stres yaptım

bakarsın tabiki bebeğine hemde missler gibiii
anne kendini gebeliği boyunca hazırlıyo zaten

bizde oğlanla babsı hep kanki gibi beraber takılıyorlardı iyi oldu işte kız gelince bende onunla kanki olurum durum eşitlenir
Evet sizin durum eşitlenecek süper olmuş ama ikinizde çocukları birer tane sahiplenip birbirinizi unutmayın

Çok iyi bakıcaksın çok iyi bir anne olacaksın şimdiden bunları düşünüyor olman bile çok iyi bir anne olacağını gösteriyor

aaaaaaaaaaaa olacak şeymi hiç aşk olsun

bu arada bayram tatili 6 gün olduğu kesinleşti ya .eşim dün eve gelmiş gel sen doğumun bayram tatilinin son günü doğur 3 günde doğum izni alayım da 9 güne çıkaralım şunu devlet vermedi 3 günde senden olsun diyor bana

Olur mu olur 3 haftan kalmış doğuma bayramın bitmeside 3 haftayı buluyor

Kızlarrrr bız yarın ev temızlemeye gıdıyoruz kısmetse evı gormedım ama 3 katlıymıs ben orta katı ıstıyorum ama bakalım oyle ıste offff kocasız hayat oh ne rahatmıs nerden geldı bu adam benım tepeme

Gamzem hoşgeldin taşınıcaz diyordun buldunmu ev nereye taşınıyorsun eski evine yakınmı başka yeremi?Birde kocayı ne yaptın kızz nereye gönderdin?

Son düzenleme:

Hayirli ugurlu olsun insallah cnm
Ne oldu gamzem ya ne yapti da boyle bunaltti bu adam seni

Olur mu olur 3 haftan kalmış doğuma bayramın bitmeside 3 haftayı buluyor
zaten doğum için son günde 28 ekim kız olursa arife erkek olursa bayram

gözün aydın gamzecim....aaaaaaahhhhhhhhh ah ekmeğin elden suyun gölden geleceğini bilsen ben kocacığımı hiç işe göndermezdim

zaten doğum için son günde 28 ekim kız olursa arife erkek olursa bayram

gözün aydın gamzecim....aaaaaaahhhhhhhhh ah ekmeğin elden suyun gölden geleceğini bilsen ben kocacığımı hiç işe göndermezdim

Ayy ne güzel bayram boyunca eşin yanında olacak ynai doğuma kadar her an yanında peşinede doğurursan izin alır süper olur.

Ben düşünüyorum şimdiden eşim doğum yakın yanımda olsun isterim ama izini de bebiş doğmadan bitirsin istemem.

maalesef bebeğim eşim bayramda tek günlüğüne ankaraya gidebilir ve ben olurmu olurya o günde doğurabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…