Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evt çok eglenceli oluo bak yapnca eklerm fotolarını evi falan da süsluorz balonlar falan
çok sevmli oluo gerçekten hem de çok guzel bi hatıra

o kurabiyeler ne şirinmiş tatlım :) HAMİŞLİK nasıl gidiyor

o kurabiyeler ne şirinmiş tatlım :) HAMİŞLİK nasıl gidiyor

saol cnmmm valla ben de bayldmm
hamişlk ii moonum çok şükür de midem yne kötü bu aralar yorluorm da annemlern yeni evle ugrasıorz
ondan bu ara yne bulantılar var baya
son bulantılar hayırlısyla inşşş
senn nasl gdıo bebşş nasıllllll

evt çok eglenceli oluo bak yapnca eklerm fotolarını evi falan da süsluorz balonlar falan
çok sevmli oluo gerçekten hem de çok guzel bi hatıra

Evet kesinlikle çok güzel bir hatıra.. Bebiş büyüyüp aklı başına geldikten sonrada oda görür resimleri gelişini böyle kutladık filan diye gurur verici.. resimleri merakla bekliyorum

Evet kesinlikle çok güzel bir hatıra.. Bebiş büyüyüp aklı başına geldikten sonrada oda görür resimleri gelişini böyle kutladık filan diye gurur verici.. resimleri merakla bekliyorum

evtt yaaa çok muthiş gerçekten yabancılardan alnmş bşey ama çok anlamlı
haftasonu yapıorz pazar hemen yuklerm cnm

kızlar şu merhaba hayat dizisini izliyorum doğum yaptırdı doktor ağladım bende
açtım çeşmeleri
bu arada lavaboya gittim kahve rengi yapışkan bişey gelmişti çok az miktarda ama doktoru arayıp söylesem mi?
duygu bu arada çiğdem hnm cuma öğleden sonra müsaitmiş daha randevuyu almadım

iyiyiz cnm yorgun ama güzel geçiyor .inşallah geçer bulantılar kurtulursun tatlım patetese devam:)) bebişim iyi allaha şükür daha gece gündüz kavramı olmadığı için gece bizi ayağa dikiyor ağlaması yok ama muhabbet istiyor,sonra bir hıçkrık tutuyor o geçiyor altına yapıyor onu temizle uykusu açılıyor sonra gene emmek istiyor bi bakmışsın saat gece 3 :) sonra yatıyoz allahın izniyle karnı acıkınca gene kalkıyor tabi emzir altını değiştir aynı şeyler yani büyüyene kadar rutin işimiz.. ama olsun güzel şeyler bunlar .yanlış hatırlamıyorsam ev aldınız.hayırlısı olsun güle güle oturun inşallah.

cnm bende doğumdan sonra oğlumu gördüğümde ağlamıştım göz göze gelmiştik:) darısı başına en kısa zamanda inşallah cnm.

ayy ya zordur emnm ama muhabbet istemesi falan yerm ben onu boyle neşe demi eve maşallahhh
daha da oturur duzenininz cnm

ben de bu pazartesi gtcm çiğdem hnma ... sen cuma mı gtcn şimdi? git bakalm bi cnm bi denersn en azından ...

Son düzenleme:

ya ben bugün hemen gitmek istiyordum sabah bnm doktoru aradıktan sonra aradım
hastaneyi ama taa cuma deyince almadım randevuyu,ama sordum sigortamla gidebiliyormuşum
bu hafta genetik doktoruna da gitmem lazım şu genetik testleri yorumlatıcam
onu ayarlıyım da oona göre alıcam kadın doğum randevusuda

bide eşim ben konuşcam doktorla anlatıcam bazı şeyleri diyo eğer kabul ederse devam ederiz diyo
bide ben bu ay napicam şimdi korunsam bi dert korunmasam ayrı derttam bu haldeyim ben

bence korunma hilalim elis gibi hemen kan testini cabuk yaptrp hoop başlarsn progestan ignelerne hemen
genetke git iice bi yorumlat once ama başka bi sorun oldgnı sanmıorm ben
bence hsgye gerek yok sende çocuk yerleşıo
pıhtlşmada problem o da belli oldu
artık herşey guzel olcak hilalim bence

Sorunlu gibe geldii kızlar sorunlarım hiç bitmiyor biri bitse biri başlıyor çok şükür bende bebeğimde iyiyiz ama panik atak hortladı yine nefes alamıyorum

nie meganm ya :44:varmıydı daha once panik atak ?

Evet vardı bebek istediğim dönemde çıkmıştı bir dönem psikoloğa gittim ilaç kullanmadım çünkü bebek istiyorduk aşılamaların yapıldığı dönemdi.Şimdide yine nefes alamamalarım başlayınca dr. adanıştım panik ataktandır yapılacak birşey yok çık gez dolaş hava al geçer diyor ama mesela gece yarısı tutuyor ne yapıcamki ben gece gece

zor gerçekten cnm btksel bi ilacı falan yok mu ki
pasiflora btksel oldgu için içlıomş die blıorm hamileyken
bi sor istersn dra ...

Bende araştırırken şimdi gördüm pasiflorayı sorucam dr. a inşallah içilebiliyordur

valla ben kkde ikize hamiş bi hnmn yazısında gordum hamilelgi boynca içmş dr izniyle
o ii gelr sana ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…