Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Oglum dogdugundan berı tırnaklarını kesıyorum bugun ılk defa etını kestım kanadı cıgerım parcalandı aglamadı yavrum mınıcık bısıydı ama cok kotu oldum agladım
tam 20 dk kanadı o mınıcık kesık nokta kadar bısıydı 4. Ay kontrolunde kan sayımı yaptırıcaktım zaten pıhtılasmayada baktırtıcam bendekı pıhtılasma bozuklugu oglumada mı gectı acaba cok korkuyorum ya oyle bısıy varsa ve ben bılmeden bı ıslem yaptırsaydım

öyle hemen kesin vardır deme
bebeklerin yapısı bizimkinden farklı
belki ondan fazla kanamıştır
ki tırnak eti bu en nazik yerlerden
tabi önlemini al bir baktır
ama hastalık konusunda hemen önyargıda bulunma

gamzemmmmmmmmmm
napıyosunnnnnnnnn

ıyıyım bıtanem sen ne yapıyosun...
Bugun okudum sordugunu suan bırılerıne yalnızlıgına sorumsuzluklara kızgın ve kırgınsın duygularındakı anı patlamalar bunun yansıması tcrubelıyım bu konuda s..ktır edılmıslık yalnızlık dıslanmıslık ılgı alanım nede olsa

bebiş olunca yalnız olmıcaz artık di mi
gerçek bir ailemiz olacak

Huzurum nasıl blunmuyım onyargıda cocugumun ıdrar yolu ıltahabı bıle benım yuzumden bobregımız nal seklındeymıs ve hayat boyu tekrarlıcakmıs ben yınede ay sonu tahlılde ıstıycem ıcım rahat olsun

bebiş olunca yalnız olmıcaz artık di mi
gerçek bir ailemiz olacak

valla zaman nasıl gecıyo anlasılmıyo veletlerle ama aıle olma konusu rısklı bebek olunca daha cok kavga oluyo cocuga bısıy olsa aglasa ıkınsa bırbırımızı yıyıyoruz bız

tabi ki bebeler bize çekecekler
mesela güçlü bir çocuk olacak
mesela yakışıklı olacak
mesela düşünceli olacak
mesela fedakar olacak
mesela sadakatli olacak
mesela becerikli olcak
mesela taşı sıksa suyunu çıkartan bir tip olacak
çünkü sana çekecek
e bunun yanında tabi ki bazı dezavantajlarımızı da alacaklar
allah daha kötü genetik rahatsızlık vermesin
hiç saymayayım akşam akşam çok kötü şeyler var
o yüzden olumlu bak olumlu olsun
hepimiz sınavlardan geçeceğiz bu hayatta
varsın sağlık problemi bu olsun
bir bakarsın ömür boyu başka problemi olmaz
ya da sendeki kadar nüksetmez

kız bu neeeeee toto tavanı deldı gectı heee sagol bıtanem tabıkı rabbım beterınden korusun evladımla sınamasın benı hep duam bu her sınavı atlatmaya calısırım hamd olsun kımseyı cocuguyla sınamasın allah o kadar zor kı

...
kız bu neeeeee toto tavanı deldı gectı heee sagol bıtanem tabıkı rabbım beterınden korusun evladımla sınamasın benı hep duam bu her sınavı atlatmaya calısırım hamd olsun kımseyı cocuguyla sınamasın allah o kadar zor kı

kavga konusu bitmez işte
bazen konu bulamıyoruz da

aynen canım oyle sımdı benımkı evde ya ota b.ka karısıyo sunu soyle yap bunu boyle yap cocuk ustumden ınmez en son cıddı cıddı taktım hunıyı ben delırdım oglum kendını koru bu gece ımıgını sıkabılırım dedım
ama ıyıyız ya valla 3-4 gunde farkettı hayatımız demekkı kocamın uzak kalması gerekıyomus bısıylerden bırılerınden eskıden dukkanın surasını yaptıracam bunu alacam derdı sımdı dıyokı ıkımız calıssak kredıyle ev alırız bırımız kredı oderr bırımız eve bakar

sen çok özel bir insansın
o minik oğlun da çok şanslı

uyuyamamak ne kötü küçükken arefe günleri böyle olurdum sabah bayram diye şimdi bebeğimin heyecanından uyuyamıyorumm

evet o aileden biraz bile uzak kalsa kar
her şey daha güzel olacak
tabi sabretmek azıcık sıkıntıya katlanmak lazım

erkeklerin bu huyu fena ya
bizimki de mutfakta biraz dursun
yemeğe şunu da koy
şunu niye böyle yapıyorsun
bunu neden koymadın
kaynana gibiler valla
ben de kovalıyorum genelde

uyuyamamak ne kötü küçükken arefe günleri böyle olurdum sabah bayram diye şimdi bebeğimin heyecanından uyuyamıyorumm

e tabı 6 gun kaldı dımı hayırlısı olsun hakkında canım sunı sancıdan sakın korkma ben 12 saat cektım sancıyı oyle abartılı degıl yalnız eger sunı sancı verılme durumun olursa ultrason takıbı ısterım dıye tuttur

sabredıyorum sıkıntıyada razıyım zaten en fazla 1 sene olucak sıkıntı kocamın bıze kokledıgı borcları kapatana kadar dert
aynen benımkıde oyle burası nıye boyle yatagı soyle duzelt tozu booyle al allahım sana gelıyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…