Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla ben kkde ikize hamiş bi hnmn yazısında gordum hamilelgi boynca içmş dr izniyle
o ii gelr sana ....

İnşlalah dr. unda onayı aldıktan sonra başlarım banada bir umut oldu pasiflora inşllah faydasını görürüm.
Bir anım bir anımı tutmuyor aslında herşey yolunda çok mutluyum ama bir an geliyor daralıyorum herşeyi yıkıp dağıtasım geliyor herkese bağırıp çağırmak istiyorum nefesim daralıyor

Ama herkes üzerime titriyor annem babam eşim abim bile hergün benim için bebiş cicileri bakıyor internetten herkes benim mutluluğumu paylaşıyor sağolsunlar ama ben neden böyle daralıyorum ki?

bşeylern birikimi bi de bebşlermze bşy olcak korkusu hormonlar herşey etken meganm
bak çok guzel nefes acma cdileri falan var yoga falan o tarz şeyler de işine yarayablr ben yoga yapıorm gun aşırı mesela baya bi faydalı oldu bana ...

Neyse duygum senide bunalttım gece gece nasıl gidiyor annenler yerleşebildimi?

yok cnm yerlşmedler bayramdan sonra nasipse
moblya falan siparş ettk
gömme dolap yaplcak dogalgaz döşencek
yne baya iş var
koştrmacayla gecıo biraz ama keyfli tabii

tabi cnm evin neşesi tabibebiş olduktan sonra hayatımız o oluyor :) rabbim meleklerimizi esirgesin.zamanla olucak düzen heralde kuzum hayata uyum sağlamaya çalışıyor kuzucuklar kolay değil 9 ay anne karnındalar hemen adapte olamıyorlar.

kızlar ii geceler azcık karnm agrıo gaz sancıları klask :26: en guzeli yatmak optm sizi

bacilar ben bu gunluk alinmasi gereken kafein miktariyla kafayi bozdum ha

bununla alakali sizin doktorlariniz ne diyor yaa .. benim doktorum hic bisey demedi ama benim canim canim kola isteyebiliyor mesela.. bazen cay ahve ayni gun icebiliyorum :26:

tatlım bana doktorum bir bardak açık çay, bir fincn türk kahvesi yada neskafeye izin vermişti.kola yasaktı ama son ay kaçamak yaptım .ama yapmamak en güzeli.

tatlım bana doktorum bir bardak açık çay, bir fincn türk kahvesi yada neskafeye izin vermişti.kola yasaktı ama son ay kaçamak yaptım .ama yapmamak en güzeli.

ama senin doktorun da cok kotuymus hic sevmedim

ya internette iste bir kahvede falan filan kafein miktarlari varya.. onlara bakilirsa gunluk 300 mg i doldurmak zor gibi gozukuo da..

burda millet kahveci oldugu icin ondan dr um bisey dememis olabilir. sallamiolar mi acaba.:44:

dur burdaki forumlardan arastirayim

ztraım bnm görümcemin şu anda da bnm doktorum olan kişi sadece haftada 1 izin veriyor
haftada 1 tek türk kahvesi
bende hergün yeşilçay ve türk kahvesi içerim şimdiden depo yapıyım nasıl olsa herşey yasak olcak

araştır bakalım cnm ne diyorlar:)

ama canim istiyo yaa tatli biskuvilerle yaninda cay kahve bisey istio iste su an cok demoralize oldum

araştır bakalım cnm ne diyorlar:)

ya diolarki iste gunluk 200 mg i asmamak lazimmis hamilelikte,, ve bi liste koymuslar cayda cok cok az var .. ama ben hamilelikte deli gibi cay icenler biliyorum ya bende mi bi sorun var :44:

oooo hele tatlı kesinlikle yasak diyor karpuz bile yasak bende ne yapcam valla
bnm annemde kayınvalidemde hep açık çay içmişler bişey olmamış
ama işte ahhh bu doktorlar

hiç kendini kasma
canın istiyorsa iç
yasaklarsan ve kendini sıkarsan
daha çok istersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…