valla ben kkde ikize hamiş bi hnmn yazısında gordum hamilelgi boynca içmş dr izniyle
o ii gelr sana ....
İnşlalah dr. unda onayı aldıktan sonra başlarım banada bir umut oldu pasiflora inşllah faydasını görürüm.
Bir anım bir anımı tutmuyor aslında herşey yolunda çok mutluyum ama bir an geliyor daralıyorum herşeyi yıkıp dağıtasım geliyor herkese bağırıp çağırmak istiyorum nefesim daralıyor
Ama herkes üzerime titriyor annem babam eşim abim bile hergün benim için bebiş cicileri bakıyor internetten herkes benim mutluluğumu paylaşıyor sağolsunlar ama ben neden böyle daralıyorum ki?
Neyse duygum senide bunalttım gece gece nasıl gidiyor annenler yerleşebildimi?
ayy ya zordur emnm ama muhabbet istemesi falan yerm ben onuboyle neşe demi eve maşallahhh
daha da oturur duzenininz cnm
ben de bu pazartesi gtcm çiğdem hnma ... sen cuma mı gtcn şimdi? git bakalm bi cnm bi denersn en azından ...
bacilar ben bu gunluk alinmasi gereken kafein miktariyla kafayi bozdum ha
bununla alakali sizin doktorlariniz ne diyor yaa .. benim doktorum hic bisey demedi ama benim canim canim kola isteyebiliyor mesela.. bazen cay ahve ayni gun icebiliyorum :26:
Hilalim profil resmindeki nedir çözemedim çokta merak ettim.
tatlım bana doktorum bir bardak açık çay, bir fincn türk kahvesi yada neskafeye izin vermişti.kola yasaktı ama son ay kaçamak yaptım .ama yapmamak en güzeli.
ama senin doktorun da cok kotuymus hic sevmedim
ya internette iste bir kahvede falan filan kafein miktarlari varya.. onlara bakilirsa gunluk 300 mg i doldurmak zor gibi gozukuo da..
burda millet kahveci oldugu icin ondan dr um bisey dememis olabilir. sallamiolar mi acaba.:44:
dur burdaki forumlardan arastirayim
ztraım bnm görümcemin şu anda da bnm doktorum olan kişi sadece haftada 1 izin veriyor
haftada 1 tek türk kahvesi
bende hergün yeşilçay ve türk kahvesi içerim şimdiden depo yapıyım nasıl olsa herşey yasak olcak
araştır bakalım cnm ne diyorlar:)
ama canim istiyo yaa tatli biskuvilerle yaninda cay kahve bisey istio iste su an cok demoralize oldum
ya diolarki iste gunluk 200 mg i asmamak lazimmis hamilelikte,, ve bi liste koymuslar cayda cok cok az var .. ama ben hamilelikte deli gibi cay icenler biliyorum ya bende mi bi sorun var :44:
slm kızlarrrr
nerdesnzzzzzz bu haftasonu arkdasa baby shower yapcz kurabiye ısmarladk bugun geldi kurabiyeler fotolarını yukluorm şunlarn şekerliğine bakınnn
Eki Görüntüle 528520 Eki Görüntüle 528517 Eki Görüntüle 528519
bacilar ben bu gunluk alinmasi gereken kafein miktariyla kafayi bozdum ha
bununla alakali sizin doktorlariniz ne diyor yaa .. benim doktorum hic bisey demedi ama benim canim canim kola isteyebiliyor mesela.. bazen cay ahve ayni gun icebiliyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?