Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Az kalmış doğuma inşallah güle güle giysin cicilerini

bende emine niye banlandı diyordum kötü olmuş şimdi kim pataklıycak bizi

meg ya elibeses neden çıkmak istedi noldu yani morali fln mı bozuktu?

melissam bu sefer kandırmamışsın beni buna çok sevindim

hevin cnm hayırlı olsun ama daha erken de gelebilir anlatııklarına bakılırsa

lovelyim güle güle giydirin inş.

birde duygu bnm de randevum yrn merakla bekliyorum

inşş çigdem hnm sana moral ve umut verr hilalim
bana ii enerji verıo o kadın...
hakknda hayırlısı bebş olsn ve tezz zamanda gelsn inşşşşşşşşşşşşş
az kaldı ii hberlerine hayırlısyla

meganm üç gün erken aldm randevuyu
zaman geçti çok şükür geldi cattı zaman
inşş iidr melegm ve cinsyeti de kesnlşr inş

Son düzenleme:

Sağol hilalimmm.İnşallah melisanın peşinden pıtır pıtır dökülür hamiş haberleriii

kızlar annemn evnde bşeye bakmamız lazm
sonra da kaynvaldeme gtcz
görşrz yne opyrm siziiiiiiii

Evet az kalmış randevuya iyidir annesi sen rahat ol cinsiyetide kesinleşir inşallah ona göre beğendiğin şeyleri alabilirsin.Benim bir sonraki randevuda bayramın ilk günüEn son 8 inde gitmiştimya Dr dediki 25 inde nöbetçiyim sizin için 25 i çokmu erken olur dedi sonra düşündü ve yok yok erken olmaz sen kesin sabredemezsin yine ben 25i yazıyorum dedi hemde bayramlaşırız dediBende sırıttım tabi alıştı dr. bana

Mrb kızlar benim internet gitti giremiyorm ama en kısa zmn da halledicm
Cook merak ettim sizi
Ben oğlumla uğraşıyorm günlerimiz öyle geçiyor ama kilo aldiramiyorm bu cocuğa
Okuyabildigim kadarıyla Ferda sünnet ettirmiş ne güzel maşallah
Melisa da hamileymis çok sevindim hayırlı olsun
Ya bı de benim dikişlerim iyileşti ama ben düşen ip felan görmedim Sanki bı kaç tanesi de açılmış gibi onlar acıyor biraz
Tel den bu kadar yazabildim
Hepinize iyi akşamlar

canım,
elibeses bana özelden üyelik iptali istediğini yazmış..
sebep olarak da; gerçek hayatta olduğu gibi,sanal hayatında da herkesin gebe olduğunu,kendisinin bir türlü olamadığını ve bu durumun onu çok incittiğini yazmış..
uzaklaşmasının,üyelik iptaliyle daha kolay olacağını düşündüğünü söylemiş..
ikna edemedim kalmaya..

Elibesesi ben uzun zamandır görmüyordum ismimi değişikti?
İnşallah uzak kalmak ona iyi gelir ve hamileiym diyerek döner geri.
Gerçekten insan ne zaman bu fikirden kendini uzaklaştırır ve düşünmezse o zaman oluyormuş
bende hep bu fikirden uzak kalmaya çalışmıştım
ama uzak kaldığımı sandığım aylarda bile aslında uzak kalamamışım.
Ne zamanki eşimin babasının rahatsızlığı ilerledi o zaman gerçekten bebek düşünemz olduk
hastane bahçelerinde sabahladık gece başında bekledik keşke böyle birşey vesile olmasaydı ama hiç umammadığımız anda eşimin babasının vefatından bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim.

Yarım bir sevinçti bizim için belki rabbim teselli niyetine gönderdi bu meleği şükürler olsunki nasip etti ama keşke daha önce olsaydı keşke dedesini tanısaydı ama demekki hayırlısı bu zamanmış

Elibseste uzak kalmak istiyorsa gerçekten buna ihtiyacı vardır inşallah bu uzak kaldığı zamanda gelsin meleği rabbim hakında hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
Gamzeee taze bir rüzgar fotosu istiyozzzz annem sordu şimdi rüzgar napıyor diye bende dedim yeni foto yok eklersen seviniriz.

Güçlü olmak kalbini her daim ferah tutmak ve en önemlisi SABIR
herşeyin bi vakti zamanı var o zamanı beklemek dua ile
zorr ama Rabbim veriyor karşılğını
Allah herkese bu gunleri atlatacak güç kuvvet ve sabır versin
Allahım herkesi meleğine kavuştursun inşşş....

selam kızlar bugün de doğurmadım zaten gamze anlatmış size... hiç ağrın yopk suni sancı tutmaz dedi dr. doğum kanalına yerleşmemiş bebek... eğer o zamana kadar doğurmazsan c.tesi 9.30 da yatışın yapılıcak sezeryana alıcam dedi. yani 48 saat bile yok heyecan bi taraftan çok korkuyorum öbür taraftan... dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…