Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

miyaba beya

huzurcum,allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. tarihin belli olmuş ne güzel..
ferda benim damadım çok yağuşuhlu maşallah ona :98:
melisacım,çok ama çok sevindim gibeliğine kuzucanım kaktüsüm
özlem doğur hadi,bekliyoruz dualarla bak

eminem başka konuya dalmış ve epey yorum yazmış..sanırım bu sebeple banlandı..
elibeses (gelecek_se) üyelik iptali istedi.. vazgeçirmeye çalıştıysam da başarılı olamadım.. sildik üyeliğini

yaaa ben de dıodm bi hamşlk hberi olsa da sevnsek die
hissetmşm sanki
nasıl sevndmm yaaa
melisammmmmmmmmmmmmmmmmm
çokkk tebrklerrrrrrrrrrrrrrr
bak gelmş vakti zamanıı
şükürlerrr olsn
Allah kucagına nasip almayı nasip etsin saglıcakla
huzurummmmmmmmmmmm dogum haftaya mııııı
içim pırpır olduu şimdi bakkkk
saglıkla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ozlemmmm gelıo muu kız yoksa beste bugunn

Son düzenleme:
kızlar bu haftasonu renkli gececek
baby shower yapcz arkdasa eklicem fotoları
pazartesi de dra gtcm çok heyecnlym cunku bu sefer iice netlşmştr demi cinsiyett
ayy çok heyecanlı

eminem geri gelemicek mi şimda ya yoksa kısıtlı banlanma mı :26::26::26::44::44::44:

kızlar bu haftasonu renkli gececek
baby shower yapcz arkdasa eklicem fotoları
pazartesi de dra gtcm çok heyecnlym cunku bu sefer iice netlşmştr demi cinsiyett
ayy çok heyecanlı

ya netlesir tabisi o zamana..

benimde yarin dr randevum var detayli ultrason.. insaallah hersey iyidir hostur..

inşşş cnm yaa bi kıprdamaya başlasalar içimzde yani biz hissetsek sanki içimiz daha rahat edecek o zaman

sorma sorma bende oyle bekliyorum hissedeyim diye.. dua ediyorum bebisime sesleniyorum ama nazli sanirim benimkisi biraz..

hayirlisi ya gec olsun guc olmasin duygum napalimm

Kızlar emıne konu dısı sohbetten ban aldı bende ban yedıgı topıkteydım sabah ben tam yazarkene konu kapandı
aceydım kollerımı yazma dıyeydım emıneme ama olmadı 3 gune burda merak etmeyın cok sacma oldu banı uzun surmez bence

bende dedim baska topiklerde milleti patakladiysa yimistir bani

gamzem sen ne zaman hissettin ruzgari ilk

Ozlem doguramamıs hıc sancısı cıkmamıs nstde o yuzden sunı sancıda verılemıyomus ctesı sezeryan olacak bu gıdısle aksama gelıcekmıs

ztarım 14. Haftada ılk kıprastı hatta o ses turkıyeyı ızlıyodum ozer dıye yağusuklu bı cocuga bakıyodum oglumda yağusuklu oldu

heeee hadi hayirlisi bakalim ..

ya ne kadan erken hissetmissin

valla kendimden bunaldim herseyi dusunmekten

sorma sorma bende oyle bekliyorum hissedeyim diye.. dua ediyorum bebisime sesleniyorum ama nazli sanirim benimkisi biraz..

hayirlisi ya gec olsun guc olmasin duygum napalimm

aynen cnm yaa
bazen geç hissedlıomş
bazen erken kişiden kişiye degşıo işte

heeee hadi hayirlisi bakalim ..

ya ne kadan erken hissetmissin

valla kendimden bunaldim herseyi dusunmekten

şekerim ilk bende 16 haftada gıdıklanma gibi hissediyordum sonra içinde bişey kayıyo gibi oluyor sanki içinde böcek girerde acayip olurya öyle ama gerçek anlamda 20 den sonra hissedesin kasma kendini fazlada düşünme birde bebişler geceleri daha haraketli olur yatağa girdinmi sesiz ortamda takip et bakalım:)

selam kızlar

Melisa canım hayırlı uğurlu olsun çook sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Salı günü kontrolümüz vardı kızlar hastanede,
paşam hala dönmemiş yeri çok rahat
31.10.2012 'de Spinal sezeryan olucaz Allah nasip kısmet ederse, bu arada oğlum tam 3000 gr olmuş
Yalnız nedense içimde daha erken doğurcakmışım gibi bi his var, gün içerisinde çok sık karnım sertleşiyor,
akşamları ise her 5 dkda bir. Belim ağrıyor, ara sıra karnımın altı sancılanıyor o kadar.
Çok rahatsız edici değil çok şükür

Vee bugünde 1 haftadır Türkiye'den beklediğimiz paket geldi,
bebek şekerlerimiz, sepetimiz, lohusa tacım ve babaannemizin torununa ördüğü müthiş yelekler, hırkalar, battaniyeler
Bugün çok mutluyuz Kaan'ımla

Son düzenleme:

Ayy inşlalah bende erkekn hissederim hareketlerini çok sabırszım eşimde her akaşam karnımı kontrol ediyor bir kıpırdanma yakalayacağım sanıyor ama ben erken diyorum 15. haftadayız en erken 16. haftada hisseden oluyormuş ama oda istisna tabii

Herkese merhabaa

Ben geldim bugün prensesime çok cici iki yenidoğan patikli alt aldım biri beyaz biri pembe

güle güle kullanın saglıkla inş meganm

benm pazartesi dr randevum var ondan sonra ben de almaya başlarm hayırlısyla
iice bi netlşsn cinsyet bakalm

Hevincm allah mutlulugunuzu daim etsn
sagıklı ve hayırlı dogumlar olsn inşş cnm ...

Duygum nasılsın kontrol günü ne zamandı 12 sindemi gidicem demiştin?Bende senin gibi dün aklımdan geçiyordu ne zamandır hamiş haberi yok yakın zamanda hamiş haberi olsa dedim ve geldi.Genelde peşine geliyor haberler inşallah ozim megim hilalim daha unuttuğum tüm kızalrın haberleri gelsin peşinden

Çok sağol teyzesiiiPazartesimi gidiceksin belki erken giderim demiştin bende onu sormuştum bir önceki mesajda ama cevap gelmiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…