seninde gunun belli olmus tatlim ne guzel yaaa...
Rabbim en en en kolayiyla kurtarsin hadi bakalim
kızlar bu haftasonu renkli gececek
baby shower yapcz arkdasa eklicem fotoları
pazartesi de dra gtcm çok heyecnlym cunku bu sefer iice netlşmştr demi cinsiyett
ayy çok heyecanlı
ya netlesir tabisi o zamana..
benimde yarin dr randevum var detayli ultrason.. insaallah hersey iyidir hostur..
inşşş cnm yaa bi kıprdamaya başlasalar içimzde yani biz hissetseksanki içimiz daha rahat edecek o zaman
Ozlem doguramamıs hıc sancısı cıkmamıs nstde o yuzden sunı sancıda verılemıyomus ctesı sezeryan olacak bu gıdısle aksama gelıcekmıs
ztarım 14. Haftada ılk kıprastı hatta o ses turkıyeyı ızlıyodum ozer dıye yağusuklu bı cocuga bakıyodum oglumda yağusuklu oldu
sorma sorma bende oyle bekliyorum hissedeyim diye.. dua ediyorum bebisime sesleniyorum ama nazli sanirim benimkisi biraz..
hayirlisi ya gec olsun guc olmasin duygum napalimm
heeee hadi hayirlisi bakalim ..
ya ne kadan erken hissetmissin
valla kendimden bunaldim herseyi dusunmekten
şekerim ilk bende 16 haftada gıdıklanma gibi hissediyordum sonra içinde bişey kayıyo gibi oluyor sanki içinde böcek girerde acayip olurya öyle ama gerçek anlamda 20 den sonra hissedesin kasma kendini fazlada düşünme birde bebişler geceleri daha haraketli olur yatağa girdinmi sesiz ortamda takip et bakalım:)
Herkese merhabaa
Ben geldim bugün prensesime çok cici iki yenidoğan patikli alt aldım biri beyaz biri pembe
güle güle kullanın saglıkla inş meganm
benm pazartesi dr randevum var ondan sonra ben de almaya başlarm hayırlısyla
iice bi netlşsn cinsyet bakalm
Hevincm allah mutlulugunuzu daim etsn
sagıklı ve hayırlı dogumlar olsn inşş cnm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?