Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba canım
nasılsın
cicler almışsın fıstıkına
hayırlı olsun sağlıcakla giysin

Sağol huzurmmm.Alışveriş için kipaya gidiyoruzya her gittiğimde bebek reyonunu dolaşıyorum yeni doğan kadife alt tek kalmıştı indirimdeydi hemde ikili kaçırmıyım dedim arada denk geldikçe böyle bişiler alıcam

Son düzenleme:

iyi yapmışsın
ilerde rahat edeceksin cidden

Canım korkma meleğine kavuşacaksın mutlu ol hayırlısıyla inşallah normal doğurursun ama sezeryandanda korkma artık eskisi gibi değil biliyorsun sezeryanda artık çok çabuk iyileşiyor ağrı olmuyor

iyi yapmışsın
ilerde rahat edeceksin cidden

İnşallah öyle olur bir hata yapmam inşlalh düşünerek almaya çalışıyorum.
Şuan aldıklarımı yenidoğan alıyorum Nisanda doğacak patikli altlar ve içine çok ince pijamalar alıyım diyorum bebek nede olsa baharda olsa üşür
mont ve kalın battaniye almıcaklarım arasında çünkü bu sene kullanamam ince penye battaniyeler alıcam 4 tane

Canım korkma meleğine kavuşacaksın mutlu ol hayırlısıyla inşallah normal doğurursun ama sezeryandanda korkma artık eskisi gibi değil biliyorsun sezeryanda artık çok çabuk iyileşiyor ağrı olmuyor
kociş bişey söylemiyo ama sezeryan olacağı için morali çok bozuldu... sanki beni suçluyomuş gibi yada kuruntu yapıyorum offf bilmiyorum çok karışığım

hiç korkma benim iki arkadaşım da yeni sezeryan oldu
ilk gün ayaklandılar ikinci gün yatmadılar bile
gamze de oldu aynısını dedi
artık eskisi gibi değil hastanede ağrı kesiciden zaten bir şey anlamıyorsun
eve gelince de ilk gün hafif bir ağrın oluyor o kadar
ağda yaptırmak kadar bile değil
eğer hastanen temizse doktorun iyiyse
hiçbir sorun olmaz
hem ne diyorduk
süslenip gitcez işte

kociş bişey söylemiyo ama sezeryan olacağı için morali çok bozuldu... sanki beni suçluyomuş gibi yada kuruntu yapıyorum offf bilmiyorum çok karışığım

cnm hayırlısıyla bebişini kucağına al inşallah normal sez farketmez bebek doğum kanalına girmemiş yapcak bişi yok sez olursun benim arkadaşda epidural sez.olmuştu hemen ayağa kalktım dedi çok memnundu. erkekler normal diyor sanki kendilerimi doğuruyor boşver takma.

evet sen demiştin onun kızı anası süslenmeden çıkmaz diye

sen elinden geleni yaptın
bekledin
hem ona ne oluyor kendi doğursaydı
bir de farkı ne ki anlamıyorum
sağlık desen bir fark yok
çıkan çocuk da aynı
ameliyat izi desen artık estetikli yapıyorlar
çatlak bile daha kötü görünüyor izden
sen bırak bakim bunları
9 ay taşıdın o kadar ağrı sızı çektin
şimdi kavuşma zamanı
kızına odaklan
eşinde otursun sizin sağlıklı olduğunuza
teknolojinin gelişmiş olduğuna
dua etsin

Sen yanlış anlamışsındır seni neden suçlasın sadece sezeryan ameliyat olarak gördüğü için erkekler daha çok korkuyor seni düşündüğü için korkuyordur hayırlısıyla inşlalah cumartesi akşamı bebeğin koynunda olacak bunları düşün kendini korkutma hayırlısıyla herşey güzel geçecek

bana bişey demiyo da sanki ben öyle hissediyorum

hem bende isterdim normal olsun ama günü doldu çocuğun suyu bize 2 gün yeter dedi dr. en sağlıklısı neyse o olacak mecbur

neyse kızlar hepinizi öpüyorum benim paşa kalkmadan uyuyayım biraz:) ay uykuya hasretim şimdiden bol bol uyuyun hamiş arkidişlerim

Herkese merhabaa

Ben geldim bugün prensesime çok cici iki yenidoğan patikli alt aldım biri beyaz biri pembe

maşallah prensesine canım güle güle günlerde giyer inşallahh

Hevincm allah mutlulugunuzu daim etsn
sagıklı ve hayırlı dogumlar olsn inşş cnm ...

Amin canım cümlemizin inşallah

Az kalmış doğuma inşallah güle güle giysin cicilerini

sağol teyzesi

hevin cnm hayırlı olsun ama daha erken de gelebilir anlatııklarına bakılırsa

sağol hilalim bende daha erken gelecek diye hissediyorum bakalım herşeyin hayırlısı ,
sendende yarın hayırlı haberler bekliyoruz canım

üzüldüm megom ya ama belki biraz uzak kalmak onada iyi gelecektir,
Rabbim tez zamanda göbüşünü doldurur inşallah tüm bekleyenlerin de tabi :duaedensmiley:

hayırlısı böyleymiş canım, sağlıkla kucağına al da hayırlısıyla normal veya sezeryan farketmez,
bende spinal sezeryan olucam kısmetse oğlum dönmedi diye, başta üzüldüm korktum vs ama alıştım artık,
önemli olan sağlığı. hem bak bi kaç saat kaldı meleğine kavuşmana

bana bişey demiyo da sanki ben öyle hissediyorum

hem bende isterdim normal olsun ama günü doldu çocuğun suyu bize 2 gün yeter dedi dr. en sağlıklısı neyse o olacak mecbur

Öyle düşünmüyordur sen normal doğum yapmak istediğin için kendini suçlu hissediyorsun sanırım ama kendini suçlama bebeğin için en iyi olanı düşünüyorsun sen ve dr. un zaten sezeryan bebekler için daha iyi

Sağol hevinim

Ferda'cım geç oldu biliyorum ama hep unutuyorum hamişliğime ver nolur
canım sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun, darısı düğününe inşallah kuzey paşanın

umarım öyledir ve ameliyattan sonra çok acı çekmem

özlemcim sen bunları düşünme mümkünse uyu valla ben doğumdan sonra 2 güne yakın uyuyamadım hem annelik heyecanı bebişe kavuşma ,gelen gidenden uyuyamadım yani.ben normal yaptım yani dikişlerim acıdı ,yani normalde olsa sezde olsa azıcık ağrı sızı olcak ama kucağına aldınmı katlanıyorsun herşeye herşey güzel olcak öyle düşün öyle olsun.:13:

umarım öyledir ve ameliyattan sonra çok acı çekmem

Çekmezsin zaten ağrı kesici veriyorlar serum takıyorlar korkma benim görümcem de sezeryan yaptı biz hastaneye yanına gittik hiç öyle acı çekiyor gibi değildi güldük sohbet ettik hiç yorgun görünmüyortdu yüzü gülüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…