merhaba canım
nasılsın
cicler almışsın fıstıkına
hayırlı olsun sağlıcakla giysin
Sağol huzurmmm.Alışveriş için kipaya gidiyoruzya her gittiğimde bebek reyonunu dolaşıyorum yeni doğan kadife alt tek kalmıştı indirimdeydi hemde ikili kaçırmıyım dedim arada denk geldikçe böyle bişiler alıcam
selam kızlar bugün de doğurmadım zaten gamze anlatmış size... hiç ağrın yopk suni sancı tutmaz dedi dr. doğum kanalına yerleşmemiş bebek... eğer o zamana kadar doğurmazsan c.tesi 9.30 da yatışın yapılıcak sezeryana alıcam dedi. yani 48 saat bile yokheyecan bi taraftan çok korkuyorum öbür taraftan... dua edin bana
iyi yapmışsın
ilerde rahat edeceksin cidden
kociş bişey söylemiyo ama sezeryan olacağı için morali çok bozuldu... sanki beni suçluyomuş gibi yada kuruntu yapıyorum offf bilmiyorum çok karışığımCanım korkma meleğine kavuşacaksın mutlu ol hayırlısıyla inşallah normal doğurursun ama sezeryandanda korkma artık eskisi gibi değil biliyorsun sezeryanda artık çok çabuk iyileşiyor ağrı olmuyor
selam kızlar bugün de doğurmadım zaten gamze anlatmış size... hiç ağrın yopk suni sancı tutmaz dedi dr. doğum kanalına yerleşmemiş bebek... eğer o zamana kadar doğurmazsan c.tesi 9.30 da yatışın yapılıcak sezeryana alıcam dedi. yani 48 saat bile yokheyecan bi taraftan çok korkuyorum öbür taraftan... dua edin bana
kociş bişey söylemiyo ama sezeryan olacağı için morali çok bozuldu... sanki beni suçluyomuş gibi yada kuruntu yapıyorum offf bilmiyorum çok karışığım
hiç korkma benim iki arkadaşım da yeni sezeryan oldu
ilk gün ayaklandılar ikinci gün yatmadılar bile
gamze de oldu aynısını dedi
artık eskisi gibi değil hastanede ağrı kesiciden zaten bir şey anlamıyorsun
eve gelince de ilk gün hafif bir ağrın oluyor o kadar
ağda yaptırmak kadar bile değil
eğer hastanen temizse doktorun iyiyse
hiçbir sorun olmaz
hem ne diyorduk
süslenip gitcez işte
kociş bişey söylemiyo ama sezeryan olacağı için morali çok bozuldu... sanki beni suçluyomuş gibi yada kuruntu yapıyorum offf bilmiyorum çok karışığım
cnm hayırlısıyla bebişini kucağına al inşallah normal sez farketmez bebek doğum kanalına girmemiş yapcak bişi yok sez olursun benim arkadaşda epidural sez.olmuştu hemen ayağa kalktım dedi çok memnundu. erkekler normal diyor sanki kendilerimi doğuruyor boşver takma.
bana bişey demiyo da sanki ben öyle hissediyorumsen elinden geleni yaptın
bekledin
hem ona ne oluyor kendi doğursaydı
bir de farkı ne ki anlamıyorum
sağlık desen bir fark yok
çıkan çocuk da aynı
ameliyat izi desen artık estetikli yapıyorlar
çatlak bile daha kötü görünüyor izden
sen bırak bakim bunları
9 ay taşıdın o kadar ağrı sızı çektin
şimdi kavuşma zamanı
kızına odaklan
eşinde otursun sizin sağlıklı olduğunuza
teknolojinin gelişmiş olduğuna
dua etsin
Herkese merhabaa
Ben geldim bugün prensesime çok cici iki yenidoğan patikli alt aldım biri beyaz biri pembe
Hevincm allah mutlulugunuzu daim etsn
sagıklı ve hayırlı dogumlar olsn inşş cnm ...
Az kalmış doğuma inşallah güle güle giysin cicilerini
hevin cnm hayırlı olsun ama daha erken de gelebilir anlatııklarına bakılırsa
canım,
elibeses bana özelden üyelik iptali istediğini yazmış..
sebep olarak da; gerçek hayatta olduğu gibi,sanal hayatında da herkesin gebe olduğunu,kendisinin bir türlü olamadığını ve bu durumun onu çok incittiğini yazmış..
uzaklaşmasının,üyelik iptaliyle daha kolay olacağını düşündüğünü söylemiş..
ikna edemedim kalmaya..
bana bişey demiyo da sanki ben öyle hissediyorum
hem bende isterdim normal olsun ama günü doldu çocuğun suyu bize 2 gün yeter dedi dr. en sağlıklısı neyse o olacak mecbur
Sağol hevinimmaşallah prensesine canım güle güle günlerde giyer inşallahh
Amin canım cümlemizin inşallah
sağol teyzesi
sağol hilalimbende daha erken gelecek diye hissediyorum bakalım herşeyin hayırlısı ,
sendende yarın hayırlı haberler bekliyoruz canım
üzüldüm megom yaama belki biraz uzak kalmak onada iyi gelecektir,
Rabbim tez zamanda göbüşünü doldurur inşallah tüm bekleyenlerin de tabi :duaedensmiley:
hayırlısı böyleymiş canım, sağlıkla kucağına al da hayırlısıyla normal veya sezeryan farketmez,
bende spinal sezeryan olucam kısmetse oğlum dönmedi diye, başta üzüldüm korktum vs ama alıştım artık,
önemli olan sağlığı. hem bak bi kaç saat kaldı meleğine kavuşmana
Öyle düşünmüyordur sen normal doğum yapmak istediğin için kendini suçlu hissediyorsun sanırım ama kendini suçlama bebeğin için en iyi olanı düşünüyorsun sen ve dr. un zaten sezeryan bebekler için daha iyi
umarım öyledir ve ameliyattan sonra çok acı çekmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?