BUrsada Acıbadem'de sahin zehteroglu na gidiyordum.ozer kutlu ya da gittim aşılamamı o yapmıştı ama ondan nefret ediyorum dersem yeridir neyse o günleri hatırlamak istemiyorum.oyke iste canım.
aynı doktorlara gitmişiz benim gitmediğim doktor kalmadı bursada özer kutluya 3 ay gittim bişey olmadı klomen kullanmıştım aşılama yapmamıştı çok mıy mıy adam
şahin beyde tüp bebek tedavis gördüm ama tutmadı zaten adamın yüzünü görebilene aşkolsun
benimde tüp bebek hüsranından bir ay snr kendiliğinden oldu canım
seninde hayırlısı olsun kuzunnn
bence bırak uyusun ya ne güzel işte ben hep uyuyan bebek istiyorum hamağınıda güle güle kullansın prensesinnnn
kızlar eğri oturalım doğru konuşalım,
içidolan ve bu sebeple ağırlaşan yani ağır olan herşey yerçekimine fazla karşı koyamaz ne yazık ki..
mutlaka aşağıya bir iniş olacaktır
içi boşalınca da sarkacaktır doğal olarak..
ancak korktuğumuz kadar olmaması için çeşitli bakımlar yapabiliriz..
dediğim gibi aromatik yağlarla masaj yapılmalı düzenli olarak..
ve dirseklerimizi göğüs hizzasına getirip,ellerimizi göğsümüzün üstünde birleştirip,avuçlarımızı sıkıp gevşetebiliriz gün içinde aklımıza geldikçe..
ayrıca ana olmanın dadı hepsinin ötesinde önemli
aynı doktorlara gitmişiz benim gitmediğim doktor kalmadı bursada özer kutluya 3 ay gittim bişey olmadı klomen kullanmıştım aşılama yapmamıştı çok mıy mıy adam
şahin beyde tüp bebek tedavis gördüm ama tutmadı zaten adamın yüzünü görebilene aşkolsun
benimde tüp bebek hüsranından bir ay snr kendiliğinden oldu canım
seninde hayırlısı olsun kuzunnn
Ayy annesi seninki ne sevindirmistir seni:))sorma oZer kutluya iggg oluyoru
Resmen dediğin gibi miy miy onun dısında verdigi randevuyu kapısının önünde iken iptal edebilecek kadar duyarsız ve umursamaz bir adam.ustelik ben Bursa'dan bile degil Yalova'dan gelmişken ofisine 5 dk mesafe varken gelmeyin isim çıktı demişti pissss.sahinle de tam başlayacaktın tup e izmire taşınma ısı çıktı burda yaptırdık kaldı .senin bebisin hayırlı olsun:) uzun ömürlü guzel kaderli olsun ins hepimizinki
Pattıs kavırmasınan plav yapıcam baska ne yapem yaaa hergun yemek derdıne dusmekten gına geldı pıyangodan para cıksın bana ascı tutacam hergun o pısırcek ben yıcem dana gıbı semırcem anasını satım yaaaa
Pattıs kavırmasınan plav yapıcam baska ne yapem yaaa hergun yemek derdıne dusmekten gına geldı pıyangodan para cıksın bana ascı tutacam hergun o pısırcek ben yıcem dana gıbı semırcem anasını satım yaaaa
böyle diyosun ya
burdaki en güzel kız çıkacak kesin
nasıl vereceğini değil nasıl vermeyeceğini düşün[/QU
bakalım teyzesi rabbim nasip ederse haftaya bugün bebeğim kollarımda olucak ozmnda derim köyün en güzel kızının kızı diye
Ben daha 3 aylığım şimdiden emzirme sütyeni almak istemedim ama bu zaman dek slikonlu kullandığım için diğer sütyenlerde nasıl alınır hiç bilmiyorum.Annemde diyor sporcuların kullandığı sütyenlerden alalım ama onunlada sarkıcak hem destekli olsun hemde beni bunaltmasın istiyorum
Canım ben irenbedeki Dr uma gidiyorum.sen kime gidiyorsun memnunmusun?
heyooo ben geldim çiğdem hnm daydım duygunun kadın dogum doktorunda
korunmayı bırakabilirsin bi sakınca yok dedi,hsg için şart değil eger bnm içim
böyle rahat etcek diyosan yaptır ama bnm için yaptırmana gerek yok çünkü gebe kalabiliyorsun dedi
bide biraz kaşıntım vardı muayne etti çok hafif mantar var dedi ilaç yazdı
bide bebek aspirinine başla folik asitle birlikte dedi
benden haberler böyle kadın gerçekten sıcak kanlı ilk defa bi doktor nasılsın diye sordu
kizlar biz geldik rapor verim dedim
elhamdullillah iyiymisiz biz teyzeleri ve dr daha ultrasonu nerdeyse acar acmaz kiz dedi..
benim de kizim olacak insaallah
Darisi hayirlisiyla isteyen arkadaslarin basina
kizlar biz geldik rapor verim dedim
elhamdullillah iyiymisiz biz teyzeleri ve dr daha ultrasonu nerdeyse acar acmaz kiz dedi..
benim de kizim olacak insaallah
Darisi hayirlisiyla isteyen arkadaslarin basina
selam kızlarr nasılsınızzz ??
bende dün doktora gittim enfeksiyon vardı hala geçmemiş.
doktor idrar yolu antiseptiği verdi.
idrar yolunu temizliyomuş.
2 hafta da onu kullanıcam bol su iç dedi.
coraspini kullanıyodum biliyosunuz.
5-6 gün sonra bırakabilirsin artık dedi.
32. haftadan sonra bırakılıyomuş sanırım.
bebişim de ters dönmeye başlamış.
% 90 döner dedi.
kendisi 1833 gram olmuş maşallah
bizde hazırlıkları tamamladık sayılır.
beşiğimiz bu hafta içinde gelicek.
port bebe ve kuvetimizi anneannemiz alacak..
bu hafta kıyafetlerimiz de yıkanacak ütelenecek..
bizden haberler bu kadar.
artık kendimi çok ağır hissediyorum..
yatakta sağa sola dönemiyorum..
ama doğum yaklaştıkça heyecan artıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?