emineee hoşgeldnnn fıstıgmmmm tkrarrr
büyükaksuı dedgm gibi süper bi topktr burası başta oyle gelse de aldrma sen gel tmm?
bak hemşreyz de
tamam yaaaa sakaydı pekı
iyi dersler canım
benim bu jetgilin kotagili beni deli edicekkkkkk(işteyim ya)
evden rahat rahat gelirim ama
sevilmektesiniz,ilerleyen saatlerde ara ara gelirim
TSK ederim canım bizde 7 ay once Yalova'dan geldik Bursa'ya geliyordum tedavi icin ama bebisime izmir havası gerekiyormuş Burda sevindirdi kuzum bizi.bursayi da cok severim hele cumalikizik in kahvaltısına bayılırım.bayramda yine yalovadayi kesin bursayada gidilir:)
hamılelık yan gelıp yatma yerıdır taaaaaam mıyerm ben seni
bu ara dedgini yapıorm
eşim tırstı valla
yeme bu kadar dıo alıo elmden ekmegimi
HAMLELK KURSU ZMR - Psikoaktif Terapi ve Psikolojik Danma Merkezi
aksum al adresi sen burdan sileym sonra link vermek yasak normalde ama
ozel msjm dolu bnm galba
sana da yolladm gtmedi
cnm sen handi dra gdıosn bu arada?
hosgeldın bende ızmırdeyım ben hamılelıkte 22 kg aldım tamm ondan dedıydım oyle :26:
hamılelık yan gelıp yatma yerıdır taaaaaam mı
Canım ben irenbedeki Dr uma gidiyorum.sen kime gidiyorsun memnunmusun?
TSK ederim canım bizde 7 ay once Yalova'dan geldik Bursa'ya geliyordum tedavi icin ama bebisime izmir havası gerekiyormuş Burda sevindirdi kuzum bizi.bursayi da cok severim hele cumalikizik in kahvaltısına bayılırım.bayramda yine yalovadayi kesin bursayada gidilir:)
canım sanırım bende senin yolundan gidiyorum 5,5 kilo aldım şimdiden
gazıemırdesın sen ozaman ırenbenın merkezı gazıkenttekı zeynep hanımda cok tecrubelı ve ıyıdır
ayyyyy hadi inşallah canım dualrım seninleeebu arada demicektim kesinleşmeden amaaa
yarın kana gitcem umarım güzel haberler veririm sizlere :26:
heh efferın ben hepsını verdım bılenem sadece dogum oncesı fazlalıklarım kaldı sabah komsum kahveye geldı sen ne kadar zayıflamısın mıllet 2 senede veremıyo kglarını dedı cok sevındırık oldum
Hayır canım benim ki irenbe tup bebek merkezi alsancakta talatpasa blv.da Ahmet hoca benim doktor.
Hayır canım benim ki irenbe tup bebek merkezi alsancakta talatpasa blv.da Ahmet hoca benim doktor.
bursada hangi doktora gitmiştin canım
pardon canım gazıemırdede ırenbe sanırım bı tıp merkezı var ben onla karıstırdım tup bebekmı sızınkısı hayırlı olsun
BUrsada Acıbadem'de sahin zehteroglu na gidiyordum.ozer kutlu ya da gittim aşılamamı o yapmıştı ama ondan nefret ediyorum dersem yeridir neyse o günleri hatırlamak istemiyorum.oyke iste canım.
BUrsada Acıbadem'de sahin zehteroglu na gidiyordum.ozer kutlu ya da gittim aşılamamı o yapmıştı ama ondan nefret ediyorum dersem yeridir neyse o günleri hatırlamak istemiyorum.oyke iste canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?