Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim bu jetgilin kotagili beni deli edicekkkkkk (işteyim ya)
evden rahat rahat gelirim ama
sevilmektesiniz,ilerleyen saatlerde ara ara gelirim

hosgeldın bende ızmırdeyım ben hamılelıkte 22 kg aldım tamm ondan dedıydım oyle :26:

yerm ben seni
bu ara dedgini yapıorm
eşim tırstı valla
yeme bu kadar dıo alıo elmden ekmegimi
hamılelık yan gelıp yatma yerıdır taaaaaam mı

bu arada demicektim kesinleşmeden amaaa
yarın kana gitcem umarım güzel haberler veririm sizlere :26:

bende severim cumalıkızıkın kahvaltısını biyer daha vardı şelalesi olan ama adını tam hatırlayamıyorum oranında kahvaltısı güzeldir sanırım seyitabad

canım sanırım bende senin yolundan gidiyorum 5,5 kilo aldım şimdiden

heh efferın ben hepsını verdım bılenem sadece dogum oncesı fazlalıklarım kaldı sabah komsum kahveye geldı sen ne kadar zayıflamısın mıllet 2 senede veremıyo kglarını dedı cok sevındırık oldum

bu arada demicektim kesinleşmeden amaaa
yarın kana gitcem umarım güzel haberler veririm sizlere :26:
ayyyyy hadi inşallah canım dualrım seninleee

vallahi canım faydalı diye herşeyi yiyorum sonra da hepsini çıkarıyorum amam yinede yemekten vazgeçmiyorum benim miğde bulantılrı azalacağını bu arada daha bir çoştu:18::18::18:
sanada maşallah canım ne güzel vermişsin kilolarını geri kalan kısmınıda rüzgarın peşinden koştururken verirsin sen kesin

Hayır canım benim ki irenbe tup bebek merkezi alsancakta talatpasa blv.da Ahmet hoca benim doktor.

pardon canım gazıemırdede ırenbe sanırım bı tıp merkezı var ben onla karıstırdım tup bebekmı sızınkısı hayırlı olsun

BUrsada Acıbadem'de sahin zehteroglu na gidiyordum.ozer kutlu ya da gittim aşılamamı o yapmıştı ama ondan nefret ediyorum dersem yeridir neyse o günleri hatırlamak istemiyorum.oyke iste canım.

aynı doktorlara gitmişiz benim gitmediğim doktor kalmadı bursada özer kutluya 3 ay gittim bişey olmadı klomen kullanmıştım aşılama yapmamıştı çok mıy mıy adam
şahin beyde tüp bebek tedavis gördüm ama tutmadı zaten adamın yüzünü görebilene aşkolsun
benimde tüp bebek hüsranından bir ay snr kendiliğinden oldu canım
seninde hayırlısı olsun kuzunnn

BUrsada Acıbadem'de sahin zehteroglu na gidiyordum.ozer kutlu ya da gittim aşılamamı o yapmıştı ama ondan nefret ediyorum dersem yeridir neyse o günleri hatırlamak istemiyorum.oyke iste canım.

aynı doktorlara gitmişiz benim gitmediğim doktor kalmadı bursada özer kutluya 3 ay gittim bişey olmadı klomen kullanmıştım aşılama yapmamıştı çok mıy mıy adam
şahin beyde tüp bebek tedavis gördüm ama tutmadı zaten adamın yüzünü görebilene aşkolsun
benimde tüp bebek hüsranından bir ay snr kendiliğinden oldu canım
seninde hayırlısı olsun kuzunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…