Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Emınemmmm kıs vermemmı senın payını hıc yaaaa senın ustune topık alacam kkdan

huzurum nası demım yaa sıkıldım artık valla hergun hergun

rumuzyok kız sende catlarsan ben olurdum zaten 39 kgla hamıle kaldın hatun ne catlagı

ztarımmmmmm kızımız gelıyomus gozumuz aydın

lovely canım nane olmaz cıkssssssss

veeeeee kızlar bol bol gelıyo bızım oglanların haremı ıyıce buyucek yanıııı

içmem o zaman bir daha ama şuan içtim bir bardak ne yapmalıyım

Kızlar benim niye dönüp dolanıp asprine kafam takılıyor.Off dr. asormaya korkuyorum ama içilmelimi bebek asprini hep aklımda içsemmi içmesemmi acablarla geldim 15. haftaya şuan başlamalımıyım acaba:44::44::44:

canim nicin kullanilioki bu aspirin..

oflu masallah sana ve oglusuna
hamile oldugunun haberini aldigimizi hatirliyorum ne cabuk zaman gecmis
kolay saglikli bir dogum dilerim canim

bizzzzz geldikkkk evimizeehala doğurmadım ben önümüzdeki hafta cuma günü testler yapılacak ona göre sezeryan tarihim belli olucak hayırlısıylageçmişi okuyup gelicemmm

hoşbulduk balım..ewet mecburi sezeryan malum ikiz bebek en sağlıklısı bu yinede hayırlısı olsun

A aaa ben bilmiyordum ikiz olduğunu çok sevindimAklımadaydı topikte ikiz hamile vardı diye ama kim olduğunu bilmiyordum.Hayırlısı olsun ne güzel tek seferde iki bebiş ama hamilelik süreci zor geçmiş olmalı

merhaba kızlarrrr
güzel hamişler nasılsınız

ztar canım kızın olacakmış pembe pembee
sağlıkla gelsin kuzun..

kızlar size bişey danışmak istiyorum..

ben salonuma konsol üzeri parçalı tablo almak istiyorum ama bir türlü karar veremedimm..sizce hangisi daha güzel şık..
ne olur yardımmm delirecem..

kızlar size bişey danışmak istiyorum..

ben salonuma konsol üzeri parçalı tablo almak istiyorum ama bir türlü karar veremedimm..sizce hangisi daha güzel şık..
ne olur yardımmm delirecem..

Fikir vermek isterim ama seçenek yokmu?:44:Yani ayna yerinemi tablomu aynamı diye soruyorsun yoksa tablo tavsiyesimi istiyorsun?

Eklentiler

• $tablo 1.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Fikir vermek isterim ama seçenek yokmu?:44:Yani ayna yerinemi tablomu aynamı diye soruyorsun yoksa tablo tavsiyesimi istiyorsun?

yok canım ayna yok tablo istiyorum duvar çok boş duruyor...
birde konsolum kapakları lake beyaz,üstü yanları siyaha yakın kahve...

duvarda açk renk hangi igüzel yukarıdakilerin sence canımm

Ben ilk ikisini beğendim konsolun ağırlıkta olan rengi beyaz olduğu için ilki daha çok yakışır gibi geldi

sağol meganımm 2.ve 3. soluk kalır değil mi beyaz beyaz olurlar..
zaten 4.kırmızı da ne alakaysa değil mitek kırmızı bişeyim yok halbu ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…