Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar ozlemde cıkmıs ama konusamadım ghemsıre herkesı dısarı cıkarmıs bebek emecek dıye cırt bırt (emınemmm anladın sen) arayamıyom aaaaa ne arsız karı dıcekler sonraaaa

Ayy süper haberr çok mutlu oldum ikisinde iyi olmasına Allah analı babalı büyütsün özlemimmmm
Biran önce çık hastanedende prensesin fotolarını paylaş bizimle

Ozlemle konustum bestenın fotosunuda yolladı bana kalabalık bı anda eklerım sıl dedı cunkulum 3200 gr 50 cm mıs kızımız

beni ozlediniz mi
Ben sizi cok ozledim
Kocamnan guzel bi tatil yaptik ucagimiz aksam donuyoruz artik
Guz haberleri gordum azicik baktim gecmise
Melisayi tebrik ediyorum gercekten cok sevindim
Vee Rosses hani kan sonucun insallah hamilesindir burda sevincten ciglik atarim
Bestee minik kiz sende dunyaya hosgeldinnn sansin bahtin acik olsun hep Ozlemcim mutlululla buyut melegini
Gamze siz tasindiniz galiba hayirli olsun gule gule oturun
Bu arada telden girdim ne zormus hepinizi opuyorum gorusmek uzere

Ozlemle konustum bestenın fotosunuda yolladı bana kalabalık bı anda eklerım sıl dedı cunkulum 3200 gr 50 cm mıs kızımız
Ay maşallah barekallah nazar değmesin bende foto isterim gamzeeee. Özlemim gecmis olsun sağlıklı sihhatli hayırlı bir evlat olsun ins. Rabbim sizlere bağışlasin bestemizi HOSGEDİN BESTEEeeeeeeeee

Gamze bak topik kalabalıklaşıyor fotoyu bekliyoruzzzz yada zöelden yola birbirimize yolayalım topiğe hiç eklemeyelim

Kızlar gamze foto eklerse banada özelden yolalrsanız sevinirim.Ben çıkmam gerek çok yorouldum oturamıyorum biraz uzanıcam

Kızlar eklemeye calısıyom fotoyu olmuyo ugrasıyorum umarım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…