Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Alıntı yapmayın bırırnın ozele yollucam kalanlar yollasın bırbırıne ok

Alıntı yapmayın bırırnın ozele yollucam kalanlar yollasın bırbırıne ok

masallah kuzuya ya cok tatlı rabbım bahtını guzel etsın gamze ya ozelden nası resım gondercez ben bılmıyorum megana yollucaktım

Lovelylye ozelden yolladım fotoyu ben olmazsam onda var haberınız olsun o yollar sızlere

Iste yenı mufagım yan tarafında bıde yarım oda kadar yerı var

Eklentiler

• $Fotoðraf0340.webp
    19 KB · Görüntüleme: 21
ay ne guzel yaaaa

ozlemde kavusmus bebegine

Rabbim hayirli , uzun omurler versin tatli yavruya

mende mendeeeee

catlarim

Canım emineme gönderdim.10 dk dolsun sanada göndereyim ztarım özel mesajını aladım ama cevap yazamadım ben bu defa dr. a gittiğimde herşeyi sorucam.Ama rahim ağzı nasıl ölçüldü senin ben hiç alttan muayane olmadım bu dr abenmi taleb etmeliyim yoksa o ölçüleceği zaman söylicekmi senin nasıl ölçüldü alttanmı ölçülüyor:44:

Gamzem güle güle otur Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin inşlalah kendi evini aşlmayıda nasip etsin.
Foto için teşekkür ederim

Özlemimmmm bebeğin çok tatlı mahşllah sübhanallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Son düzenleme:
selam kızlar özlemin bebeği doğmuş hayırlı olsunlovely resimmmmmmmmmelisaçoook sevindim yaaa maşşallahgamzem yeni evin hayırlı olsun darısı başıma biz hala taşınamadık hep bi aksilik çıktı bulduğumuz evlerde ya hayırlısı

dur silim hemen mesajlari..

ya arkadasim alttan vajinal olculdugunu soyledi ama kadin alttan hic bir mudahelede bulunmadi ultrasonla sadece bakmis,. baktim dedi..

Hoşgeldin canım şimdi ztara yoladım 10 dk dolsun sana ve rumuzyokada göndericem.
allahh uzun saglıklı ömürler versin pazartesi yada salı benim bebişimde geliyo inşallahh

Yollicam ama süre dolması lazımHadi hayırlısı sıradaki sensin inşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…