Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hoşgeldin canım şimdi ztara yoladım 10 dk dolsun sana ve rumuzyokada göndericem.

Yollicam ama süre dolması lazımHadi hayırlısı sıradaki sensin inşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelsin

tamam canım bakalım bende pazartesi gidiyorum son gün en fazla salıya kadar beklices hayırlısı

Lovely bana göndersene resmi ay merak ettim facemdede kayıtlı ama resim yok.
Ben herkese gönderirim benim takılmıyor 10 dakika engeline..

Son düzenleme:
Heyecanlı bekleyiz başladı desene inşallah Allah bizede o günleri görmeyi nasip etsin.Canım dr. senin rahim ağzı uzunluğunu ölçmüşmüydü ilk aylarda?

günüm geçiyo benim 41.haftaya giriyorum .inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder kimseye evlat hasreti cektirmesin.

rahim agzını uzunlugu falan ölçülmedi canım

günüm geçiyo benim 41.haftaya giriyorum .inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder kimseye evlat hasreti cektirmesin.

rahim agzını uzunlugu falan ölçülmedi canım

Aaa 41. haftayamı girdinsenin bebişte inatçı çıktı desene inşallah hayırlısıyla gelsin meleğin.
Ben öylesine sordum ölçüldüyse nasıl oluyor diye merak ettim

Tamam oz aman ben sana göndereyim 10 dk dolunca sen ketenhelvama rumuzyok a gönderirsin

Gönderirim başka isteyen varmı.
Ay seninkide kızmış maşallah Rabbim inşallah kucagına almayı nasip eder.
Özleminde evladını hayırlı evlatlardan kılar.Ay şimdi ne kalabalıktır hastane odası.
İnşallah Annesi gibi güzel bir kız olur..

Aaa 41. haftayamı girdinsenin bebişte inatçı çıktı desene inşallah hayırlısıyla gelsin meleğin.
Ben öylesine sordum ölçüldüyse nasıl oluyor diye merak ettim

normalde 5 ekimde dogması lazımdı rahime geç yerleşmiş 15ine kadar en fazla bekleyebiliriz dedi doktor 40. haftam bugün biriyo yarın 41 e giriyorum aynı özlem gibiyim ne sancı var ne bişi

Aminn.Evet Allah izin verise benimde kızım olacak.bEeste bebeişin fotosunu yolladım ketenhelvam ve rumuzyok istedi ama megime duyguma da gönderebilirsin.

normalde 5 ekimde dogması lazımdı rahime geç yerleşmiş 15ine kadar en fazla bekleyebiliriz dedi doktor 40. haftam bugün biriyo yarın 41 e giriyorum aynı özlem gibiyim ne sancı var ne bişi

Hayırlısı ama normal ama sezeryan bir şekilde gelecek hayırlısıyla sağlıcakla gelsin.Pazarteside senin bebeişin fotosunu bekliyor olacağız

Aminn.Evet Allah izin verise benimde kızım olacak.bEeste bebeişin fotosunu yolladım ketenhelvam ve rumuzyok istedi ama megime duyguma da gönderebilirsin.

Meg'e yolluyorum hemen ama Duyguyu tanımıyorum ben :26:
Bi bakim..
İnşallah sağlıkla sıhatle alırsın kucagına canım.

Özlem doğum yaptı sanırımmm Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsinn.Ferdanında oğluşu sünnet olmuşşş Rabbim damatlığınıda göstersin ve böyle şeyleri tatmayan arkadaşlarımada hayırlısıyla tattırsın inşallah.Öpüyorum hepinizi

bende isterim beste bebişin resmindennnnnnnnnnnnnnn kimde var acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…