Canımmm çok teşekkürr ederimmmmağzı fındık burnu kahve fincanııı maşallahhh suphanallah çirkineee yerim bennn onuuu
Çok hastayımm çok kötü öksürüyorum üşüyorummmmmm ve çok halsizimmm
Seninde kız dimiii bu sene çok kız bebiş var
Kızlar sabah gıttık evı dısardan gordum yıkıldım resmennnn dısardan bayagı eskı ıcerı bı gırdım cennete dustum sankı yerler parke banyoda dusakabın super mutfak dolapları tezgah yenı camlar cıft cam kapılar yenı ev yenı yapılmıs ılk ben oturucam tam yenı gelın evıkocam temızlememe ızın vermedı ptesı kadın goturucez o yapıcak zordayız ben yapım dedım ama bırakmadı sagolsun
oglum camdan asagıya bakmayı cok sevdı donuste yemek yedık cay bahcesıne gırdık ruzgar efendı once hamburgerımı yaladı sonra cayımdan 5 cay kasıgı kadar ıctı obur yaaaa
dun gece oglan bıden cıglıgı bastı ekleyemedım sımdı sızlere foto koycam ruzgar ıcınde masallah dıyıp bılenler bıde nazar duası okursa sevınırız
Ben az önce peynir ekmek yedim çok mutluyum yiyebildimmm
Canım çok sevindim güle güle otur inşallah.Rüzgarada mahşlalah sübhanallah çok tatlı çıkmış yine.Kızlar sabah gıttık evı dısardan gordum yıkıldım resmennnn dısardan bayagı eskı ıcerı bı gırdım cennete dustum sankı yerler parke banyoda dusakabın super mutfak dolapları tezgah yenı camlar cıft cam kapılar yenı ev yenı yapılmıs ılk ben oturucam tam yenı gelın evıkocam temızlememe ızın vermedı ptesı kadın goturucez o yapıcak zordayız ben yapım dedım ama bırakmadı sagolsun
oglum camdan asagıya bakmayı cok sevdı donuste yemek yedık cay bahcesıne gırdık ruzgar efendı once hamburgerımı yaladı sonra cayımdan 5 cay kasıgı kadar ıctı obur yaaaa
dun gece oglan bıden cıglıgı bastı ekleyemedım sımdı sızlere foto koycam ruzgar ıcınde masallah dıyıp bılenler bıde nazar duası okursa sevınırız
afiyet olsun canim bebegine yarasin
senin istahin yok galiba hala
ben rahatladim briaz daha yiyebiliyorum
tiksindigim brikac sey haric
peynir ekmek favorim tost da cok seviyorum bu ara
şebom özlendin bilesinherşey yolundadır inşallah canımın içi arkadaşım..
gamze evin süperallah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah..
rüsgar oğlan da çok dadlu maşallahhhhhhhhhhhhhhh
bende sizleri özledim cnm pc bozuktu
çok şükür herşey yolunda sen nasılsın ?? çalışmalar başladımı ?
çalışmalar başlamadı daha canım şebom..
hayırlısı..
sen kaç haftalık oldun?
olsun megim rabbim belirlemiştir geleceği zamanı bebişin hayırlısıyla gelsinde
çok şükür 28. hafta içindeyiz
sağol şebomaminnn..
maşallah diyorum sana ve bebişine de
daha sık gel olur mu
şebnem bende özledim dedim yoksa sen beni sevmiyormusunşaka şaka
meg bu senin gittiğin dr ilaçlardan dolayımı izin vermiyor,yani ilaç tedavisi ömür boyu olcak
bu zmanla geçen bi hastalık değil ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?