Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şebnem bende özledim dedim yoksa sen beni sevmiyormusunşaka şaka

meg bu senin gittiğin dr ilaçlardan dolayımı izin vermiyor,yani ilaç tedavisi ömür boyu olcak
bu zmanla geçen bi hastalık değil ya ondan

şekercim,
bende bilmiyorum şimdilik detay..
şu fısfıslar var ya hani sıkınca mikro kapsüller fışkırıyo,onlardan kullanıyorum.. ses tellerim bile arızalandı artık,sesim çatlak çıkıyor..
neyse.. Allah sağlık sıhhat versin inşallah kuzum.. olur olur.. hallolur allahın izniyle herşey..
olamazsa da yapacak bişey yoktur..

sağol megim benim

gelmeye çalışırım cnm hepimize maşallah rabbim nazarlardan korusun

hilalcim cnm inan görmedim hepinizi özledim

sen nasılsın görüşmeyeli

önemli değil cnm şaka yaptım zaten,sagol bende iyiyim yuvarlanıyorum işte hsg çekilcektim çekilemedim önümüzdeki adeti
bekliycez mecburen böyle aylar geçip gidiyor işte

cnm işte o fısfısların bi sürü farklı çeşiddi var sana en uygunu hangisiyse onu kullanmalısın
birde bu illet çağın hastalığı artık minnacık çocuklarda bile çıkıyor malesef,ben bugün doğal yaşam
parkında böyle kapalı bi alan vardı tropik bitkilerin oldugu benim girmemle çıkmam bir oldu

istersen doktorunu değiştir çünkü bu kadar zamanda yoluna sokması ve şikayetlerinin çok aza inmesi
gerekti,bi düşün istersen ben egeye gittim memnunda kaldım.olucak bizimde bebişimiz
umutsuzluk yapma sakın

umutsuzluk yada umut yok..
akışına bıraktım herşeyi..
acaip tevekkül bişey oldum ben..

hilalim,hsg'ye ne gerek var,sen gebe kalıyosun çok şükür bebeğim

Sebnemmmmmmm ozledıkkkkk bız senıııııııı

hılal valla sımdıden parmagında oynatıyo benııııı ımdat yangın varrr

aman iyi olunda canım bebişleriniz en hayırlı zamanda gelicek hamişlerin duası kabul olurmuş rabbim kabul etsin inşallah

megim bencede doktor değiştirsene uzun zaman oldu sen ilaca başlayalı

Sebnemmmmmmm ozledıkkkkk bız senıııııııı

hılal valla sımdıden parmagında oynatıyo benııııı ımdat yangın varrr

kızzzzzzz taşınınca net bağlat mutlaka e mi telden girince geçmişi kurcalayamıyosun çok fazla,kendimden biliyorum.. sen gene idare ediyosun gerçi.. ben çok beceriksizdim tel konusunda..
evin,mutfağın çok güzel maşallah,huzurla otur inşallah canım gamzem..
ama o mutfak fotosundaki en güzel şey,yerde koltukta oturan rüsgar

umutsuzluk yada umut yok..
akışına bıraktım herşeyi..
acaip tevekkül bişey oldum ben..

hilalim,hsg'ye ne gerek var,sen gebe kalıyosun çok şükür bebeğim

tevekkül tabiki olmalı ama önce elimizden gelenleri yapalım
bence bi ege de astım pol.var oraya git anlat bi daha yaptır solunum fonksiyon
testlerini belki başka doktor farklı bişey söyler

bana gelince evt doktorda çok gerek olmadıgının farkında ama gebe kalabilmemle
ilgili değil 2 defa kürtaj oldugum için kürtajlar esnasında herhangibir zarar verildimi
çok küçük bi ihtimal dahi olsa bu adam %1lik ihtimali dahi kafamızda soru işareti kalmasın
çıkaralım diyor,bende bu saatten sonra ona razıyım
bende herşeyi yaptırdıktan sonra tabiki allaha emanet etcem bebeğimi
bu kadar bekledim bikaç ay daha beklerim yeterki sonu güzel olsun

okumaya calısıyorum canım bu hafta tasınayım ıstıyorum bayramı burda gecırmek ıstemıyorum nefret ettım burdan artık bugun donuste bı komsuya ugradık ben arabada ruzgara mama verıyodum kocam gırdı tam ıncem kv sesı geldı basım donmeye basladı elım ayagım tıtredı eve geldım tansıyon olmus 15-10
koca ıse hemen gırerse baglatırım canım mutlaka yerdekı ruzgar benı delırttı camdan asagı bakcakmıs beyfendı

istersen özelden yaz.. nerde yeni evin?

hevuk sağolsun öm ile yollamış prensesin resmini allahım ne tetlı ne güzel bişey öyle.40.000 kere maaşallah
allahım ömrünü uzun bahtını güzel eylesin anne ve babasına hayırlı bir evlat olur inşallah.........

çok tatlı maaşallah çooooooooooooook melek gibi

darısı bütün kardeşlerimin başına

merhaba bu arada herkese iyi geceler

Son düzenleme:

hosgeldıınnnnn canımmm vallla ozlenenler gecesı bugunnnnnnnn

dur bakalım,egeye de bir gidebilirim gerçekten..
sağol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…