​herkese slmlar topiğinizi çoookk beğendim ya çok doğal çok güzel sohbetleriniz bende aranıza katulmak istiyorum arkadaşlar
hoşgeldin​herkese slmlar topiğinizi çoookk beğendim ya çok doğal çok güzel sohbetleriniz bende aranıza katulmak istiyorum arkadaşlar
hadi yaakızlar geceyi ölüp ölüp dirilerek geçirdim sancım vardı kıvrandım sonrada uyuyakalmışım yine gelmeye niyeti yok bu zillinin
allahım yardımcın olsun kim bilir belki yarın senin adını da doğum yapanlar listesinde görürüz..normal yada sezercik bir avazda kurtulursun inşallah............kızlar geceyi ölüp ölüp dirilerek geçirdim sancım vardı kıvrandım sonrada uyuyakalmışım yine gelmeye niyeti yok bu zillinin
sabah sabah kayinvalideye maruz kalmak
allahım yardımcın olsun kim bilir belki yarın senin adını da doğum yapanlar listesinde görürüz..normal yada sezercik bir avazda kurtulursun inşallah............
hoşgeldin
ama yanlış gün seçmişsin bugün kimse olmaz
hadi yaa
neyse canım az kaldı yarın hayırlısıyla nasıl doğuracaksan doğur gel inşallah
inşallah kolay geçer yarın son gidişim doktora 15ine kadar bekleyip sonra tıbbi müdehale edices demişti bişekilde gelir inşallah öyle çok heyecanlıyımki ne üni sınavında ne istemede nede evlenirken hissettiklerim hiçbiri heyecan değilmiş ilk hamileyim dediğim günü birde bu günü karşılastırıyorum o zmnki mutluluksa bebeğime kavuştugum anda hissettiklerim ne olucak iyiki yanımda oldunuz tek basıma bunca seyi aşamazdım
allah'ım bu duyguları bize de yaşamayı nasip etsin inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?