Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ozlemmm dünür dogurmusss ayy çok sevindim nasıl oldu merak ediyorm telden gecmise çok bakamiyorm
Bebis fotosuna bana da gonderiiin

günaydın herkeslere
geçmişi karıştırdım
özlem doğurmuş kızına maşallah çok güzel bir bebek allahım nazarlardan saklasın
gamzecim sizin de yeni eviniz hayırlı olsun canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
rüzgar ne kadar değişmiş canım ya maşallah başka yerde görsem tanımazdım valla

​herkese slmlar topiğinizi çoookk beğendim ya çok doğal çok güzel sohbetleriniz bende aranıza katulmak istiyorum arkadaşlar

kızlar geceyi ölüp ölüp dirilerek geçirdim sancım vardı kıvrandım sonrada uyuyakalmışım yine gelmeye niyeti yok bu zillinin

​herkese slmlar topiğinizi çoookk beğendim ya çok doğal çok güzel sohbetleriniz bende aranıza katulmak istiyorum arkadaşlar
hoşgeldin
ama yanlış gün seçmişsin bugün kimse olmaz

kızlar geceyi ölüp ölüp dirilerek geçirdim sancım vardı kıvrandım sonrada uyuyakalmışım yine gelmeye niyeti yok bu zillinin
hadi yaa
neyse canım az kaldı yarın hayırlısıyla nasıl doğuracaksan doğur gel inşallah

miyaba

selam verip kaçıyorum sonra geliciim
lalalu sizi

daha kahvaltı yapmadım ama sabahtan beri deli gibi baklava yiyorum....özlem doğurdu dünden beri bende bir an evvel doğurup kızımı kollarıma almak istiyorum...

allahım yardımcın olsun kim bilir belki yarın senin adını da doğum yapanlar listesinde görürüz..normal yada sezercik bir avazda kurtulursun inşallah............

allahım yardımcın olsun kim bilir belki yarın senin adını da doğum yapanlar listesinde görürüz..normal yada sezercik bir avazda kurtulursun inşallah............

artık dogsun istiyorum saatler geçtikce apayrı bi heyecan kaplıyo yüregimi .allahım hepimizi bi avazda kurtarır inşallah sağ salim salırız evlatlarımızı kucagımıza

hoşgeldin
ama yanlış gün seçmişsin bugün kimse olmaz

hadi yaa
neyse canım az kaldı yarın hayırlısıyla nasıl doğuracaksan doğur gel inşallah

inşallah kolay geçer yarın son gidişim doktora 15ine kadar bekleyip sonra tıbbi müdehale edices demişti bişekilde gelir inşallah öyle çok heyecanlıyımki ne üni sınavında ne istemede nede evlenirken hissettiklerim hiçbiri heyecan değilmiş ilk hamileyim dediğim günü birde bu günü karşılastırıyorum o zmnki mutluluksa bebeğime kavuştugum anda hissettiklerim ne olucak iyiki yanımda oldunuz tek basıma bunca seyi aşamazdım

allah'ım bu duyguları bize de yaşamayı nasip etsin inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…