Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

salla ya ne yıkılacaksın.pazartesi gözünü açar açmaz yaparsın
ben 6tane yaptım şu ana kadar hep yek
ama varsa pazartesi bakcaz inş

6 test heeee
seni yılın sabır abidesi güseli seçtim seyyahımm
beklemek ve sabretmek.. işte seyyaaahhhh..
hiiiççç aceleci değildir hemm

ben de gibeğyim vağğlideğğmm dimek istiyorum
valla ama ya bir gecede şipşak gibeğğ hıhhhhh

Son düzenleme:
ben folik asite nisanda başladım hala içiyorum.
ama içenlerin haberi olsun kesin kız oluyormuş kalsiyum içerdiği için.
erkek için protein ve mineral alınmalıymış

Alıntıyla bile cevaplıyorum huhuuu çözdüm galiba ben bu işi ben 2 mayıstan beri kullanıyorum şu 1 lira 15 kuruş olanından.Bebebk için iyimi bilemem ama beni çok zinde tutuyor

Alıntıyla bile cevaplıyorum huhuuu çözdüm galiba ben bu işi ben 2 mayıstan beri kullanıyorum şu 1 lira 15 kuruş olanından.Bebebk için iyimi bilemem ama beni çok zinde tutuyor

sanırım folbiol içiyorsun bana dr folic plus diye bir folik asid var onu tavsiye etmişti o daha iyiymiş sanırım aklında bulunsun....

ben folic asid molik asid bilmem..
ben allahlık ali beyin allahlık hanımıyım :86::86::86:

Son düzenleme:

afferim sana fıstık
bende mi içsem şu folicten ne:26:

sanırım folbiol içiyorsun bana dr folic plus diye bir folik asid var onu tavsiye etmişti o daha iyiymiş sanırım aklında bulunsun....

Evet folbiol doktorum verdi ama nedeni nedir bilemiycem,herkes farklı bişey söylüyor,mesela içenler kız doğuruyor u okudum pek memnun oldum

sayfayı bulmak için tekrar cıkıp tekrar giriyorum
sayfada kımın yazısı varsa sadece onu okuyorum
ne sinir bozucu şey ya

evet kız oluyormuş.hayırlısı olanından varsa içeyim ben de
benımkı de forbiol toğtor virdi

şifam netin mi gitti gene bebeem

afferim sana fıstık
bende mi içsem şu folicten ne:26:

Kullanmanın bir zararı yok bildiğim kadarıyla,bebeğin gelişimi için hamilelik ve doğum öncesinde depolamak gerekiyormuş benim Dr öle demişti.Tabii bir uzaman danışmakta fayda var

ya 1 sene asker şafak listelerini yaptımdı ben kkde..

ama bu tabloya çalışmam gerek,zormuş

olmadı,kendim uydururum bi tablo :92::92::92:
anladım canım hem daha iyi öyle boş kalalım yakında o listeye hamiş patlaması olacak toptan hepimiz hamişiz yazarsın
Merhaba bir de ben varım bebek isteyen.Kısaca,sitenin acemisiyim şu bebiş işininde acemisiyim.3 yıllık evliyim,ilk denememizdi.Bat 12 haziran.Yenmedik tırnak kalmadı:18:
merhaba canım hoş geldin aramıza aslında çok şey bildikçe sitresin artıyor az -öz bil yeter inşallah en kısa sürede müjdeni de alırız
evet canım bilmeyen arkadaşlar için hatırlattığın iyi oldu bende kullandım ama bende bebbiş yerine kilocuklar geldi bıraktım folik asiti inşallah sizlerde hemencecik bebiş gelir sağlıklıca inşşş
ben folik asite nisanda başladım hala içiyorum.
ama içenlerin haberi olsun kesin kız oluyormuş kalsiyum içerdiği için.
erkek için protein ve mineral alınmalıymış
yeni senden duydum bunu
aman ne güzel kilo yapmasında bende ondan içiyordum canımm :92:

SEYYAH dün sana yazmıştım okumamış mıydın :26: bak canım hangi internet sayfasından giriyorsan oradan gözatma geçmişini sil yeniden dene bendede daha önce olmuştu bu sorun internet geçmişini , çerezleri temizleyince sorun düzeldi denemediysen bide böyle yap bi

meg bence içmeye başla folik asit eksikliğinde bebek özürlü oluyor.bu iş cok ciddi.eczaneden kendin de alabılırsın.1tl
ama doktora gitmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…