salla ya ne yıkılacaksın.pazartesi gözünü açar açmaz yaparsın
ben 6tane yaptım şu ana kadar hep yek
ama varsa pazartesi bakcaz inş
Eşimde sinir oluyor dizideke o olaya birgece halvet oluyorlar aradan bir hafta geçiyor validem müşdem var size ben gibeyim diyor ya eşimde diyor bu ne ya biz 3 senedir deniyoruz her gece halvet var olmuyor bu bir gece birlikte oluyor gibeeyim diyor nasıl iş bu
Bu arada bilginiz varmı bilmiyorum fakat ben bilmeyenler için belirtmek isterim bebiş düşünenler folik asit kullanmaya başladınızmı hamile kalmadan önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş dr lar öyle diyor bebeğin omurilik gelişimi açısından çok faydası var bilginize..............
6 test heeee
seni yılın sabır abidesi güseli seçtim seyyahımm
eyvallaaaahhhhhh
Alıntıyla bile cevaplıyorum huhuuu çözdüm galiba ben bu işiben 2 mayıstan beri kullanıyorum şu 1 lira 15 kuruş olanından.Bebebk için iyimi bilemem ama beni çok zinde tutuyor
eyvallaaaahhhhhh
Alıntıyla bile cevaplıyorum huhuuu çözdüm galiba ben bu işiben 2 mayıstan beri kullanıyorum şu 1 lira 15 kuruş olanından.Bebebk için iyimi bilemem ama beni çok zinde tutuyor
sanırım folbiol içiyorsun bana dr folic plus diye bir folik asid var onu tavsiye etmişti o daha iyiymiş sanırım aklında bulunsun....
meg sağ ol :2::2::2::2:
ya ben alıntıda yapamıyorum
kk hala düzelmedi
sayfayı bulmak için tekrar cıkıp tekrar giriyorum
sayfada kımın yazısı varsa sadece onu okuyorum
ne sinir bozucu şey ya
afferim sana fıstık
bende mi içsem şu folicten ne:26:
yav ben sinir bozucu diyorum siz beğeniyorsunuz
anladım canım hem daha iyi öyle boş kalalım yakında o listeye hamiş patlaması olacak toptan hepimiz hamişiz yazarsınya 1 sene asker şafak listelerini yaptımdı ben kkde..
ama bu tabloya çalışmam gerek,zormuş
olmadı,kendim uydururum bi tablo :92::92::92:
merhaba canım hoş geldin aramıza aslında çok şey bildikçe sitresin artıyor az -öz bil yeterMerhaba bir de ben varım bebek isteyen.Kısaca,sitenin acemisiyim şu bebiş işininde acemisiyim.3 yıllık evliyim,ilk denememizdi.Bat 12 haziran.Yenmedik tırnak kalmadı:18:
evet canım bilmeyen arkadaşlar için hatırlattığın iyi olduBu arada bilginiz varmı bilmiyorum fakat ben bilmeyenler için belirtmek isterim bebiş düşünenler folik asit kullanmaya başladınızmı hamile kalmadan önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş dr lar öyle diyor bebeğin omurilik gelişimi açısından çok faydası var bilginize..............
yeni senden duydum bunuben folik asite nisanda başladım hala içiyorum.
ama içenlerin haberi olsun kesin kız oluyormuş kalsiyum içerdiği için.
erkek için protein ve mineral alınmalıymış
aman ne güzel kilo yapmasında bende ondan içiyordum canımm :92:Alıntıyla bile cevaplıyorum huhuuu çözdüm galiba ben bu işiben 2 mayıstan beri kullanıyorum şu 1 lira 15 kuruş olanından.Bebebk için iyimi bilemem ama beni çok zinde tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?