Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

topiğimize pembe pamuk şekerler geliyor
sağlık olsunda ama çabukta olsun hemencik tepiklesinler sizi

hayirlisiyla insaallah canim her an beklemedeyim sorma

ultrasonla iki ayagiyla birden zioliodu zilli tepikliodu beni ama ben hissetmiyordum tabisi.. masallah barekallah bebeklerimize.. bekleyecez teyzeleri ne yapalim.. sabirli olmayi annelik icin ogrenmek gerekiyor sanirim .. onun icin de Rabbim bizi belli sureclerden gecirio..

evet canım hep sabır ama napalım sonu güzel olsun insan bütün çektiklerini unutur gider
zilliyi biraz güzel besle annesi güçlensin hissettirir tepiklerini galiba onunla alakalıdır

17.09.2009 nişan 17.10.2010 düğün 17.10.2012 de bebişim gelir inşallah sezeryanı sütüm geç gelir diye istemiyorum
ne güzel sağlıkla al kucağına mutluğun taçlansın inşallah

amin canım saol iyi dileklerin için

hasta ve mutsuz gebe geldiiiii:2:rumuzyok daha doğurmamışsın bakalım hayırlısı olsun...kızlar ya benim kafam çokkarışık ben doğumumu spinal sezeryan istiyorum ama her kafadan bi sese çıkıyor..şöyle kötü böyle riskli diye ayyy bilemedim ne yapacağımı direkt uyuşsammı acaba:44:

keşke doğum yapmış olsaydımda fikrimi söyleyebilseydim :26::26:
hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler çifter çifter

canim gecmis olsun

inan spinal sezeryan ne onu bile bilmiom daha

Kızlar demin sıra bana geldi cıkmak zorunda kaldım ztn cepten giriyorum

perim ben dönemedim daha sahalara devam korunmaya

evet bir prenses daha geliyomuş topige,duygunun kızı olcakmış

Kızlar demin sıra bana geldi cıkmak zorunda kaldım ztn cepten giriyorum

perim ben dönemedim daha sahalara devam korunmaya

evet bir prenses daha geliyomuş topige,duygunun kızı olcakmış
sağlıkla gelsin annesinin umudu minik kızı
3 kız var sırada Ztar Lovely Sue bakalım kızların isimleri ne olucak
sen neden dönmedin sahalara iptal oluştu rahim filmi sonra tatile çıkınca kaçırdım galiba
hayırlısı olsun Hilalcim sen hemen hamile kalıcan inşallah

Evt prensesler geliyor maşallah

cnm bnm ben başka doktorada gittim cok hafif mantar olmuşum ilaç kullanıyorum ama fena bi akıntım var ilaçlarda gebe kalması muhtemel kişilerde kullanmasın diyo,bide rahim filmini cektircem bir dahaki adete kaldı,bu kadar yol aldım buda son acı olsun

rose gebemi hala hbr gelmedi
seninde 5 gün kalmış dum dum dum

roses gebe değilmiş hayırlısı ama çeken bilir 1 ay benim için bi ömür oldu 1senedir çektiğimi ömrümde çekmedim inanki resmen yaşlandım neyse artık kendimden bahsetmek istemiyorum hiçbir sonuç hiçbir gelişme yok Allah vermiyor yapıcak bişeyim kalmadı eşime dedim Kıbrıstayken tüp bebek merkezine gidip bi konuşalım bilgi alalım diye kızdı bana olurmuş
benden pes

çoookk sağol prensesimmmm
kız sen enrde yaşıyon bayram 10 gün sonraaaa

Perim daha bu ay geçmediki belki gelmistir mucizen
birde gercekten düsünmedigin ay oluyor baska şeylere odaklanmak lazım ama nasıl inan bende bilmiyom,senin yumurtlama problem yoktu,spermiyogram fln yapıldımı?hormonlar fln yolundamıydı

çoookk sağol prensesimmmm
kız sen enrde yaşıyon bayram 10 gün sonraaaa
ben iyi değilim galiba haketen haberim yok kurban işi var bide kocama hatırlatıyım
bayramın tek güzel tarafı senin grçketn özlediğin ailene kavuşman gerçekten seviniyorum senin adına yoksa ben dünya yansa ateşiyle sigaramı yakıcam o derece

canım bilinen tek sorunum prolaktin eşimde sorun yok ama normalde insanlar prolaktini düşüren ilacı kullandığı ay hemen hamile kalır ben kalamıyorum
Allahım sağlıklı evlat versin inşallah vermezsede isyan edemem benim bilmediğimi bilir o bir hayır vardır

Evt cnm herseyin hayırlısı önce
sen ilacını muntazam kullanmaya devam et gene,umut her zmn var
peki dr.un ne diyo normal denemeye devam et mi diyor yoksa aşılama fln mı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…