Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selam bacilar nerdesiniz yaa

Yahu bir ara cosmustu topik yine sessizlesiomu ne

Tecrubeli anneler ve gebisler size birsey sorcam bana yardimci olursaniz coookk mutlu olurum..

ben son iki gundur falan afedersiniz totomun sag tarafi agrio neden anlamadim.. gunduz degil yatarken.. sanirim daha cok sag tarafima yatiyorum daha rahat ediyorum oyle ondan olabilir mi ne alakasi var.. sola yatmak gerektigini biliyorum ama ne bilim iste

bir de ikinci sorum su.. bebek hareketlerini benim haftalarimda nerde hissetmek gerekir.. dr umun dedigi sekilde ve ddedigi yerde tik yok.. ama gobek deligimin hemen altinda ve civarinda bazen gaz gibi birsey oluyor.. ayni gaz gibi.. gazin seyirmesi gibi dusunun cok hafif bisey.. ama ben anlamiyorum bu gaz mi bebek mi diye .. sanirim daha hissedemedim zilliyi..

Gamzemin bu yorumuna bende katılıyorum aynılarını yazacaktım ama yanlış yönlendirmekten korktum bende aynı durumda olsam beklemezdim

Hatta gamzem hatırlarmısın bilmiyorum ama senin günün geçtiğinde bende sana aynılarını yazmıştım bekleme bence sezeryan için gün al demiştim.

tatlım hiç doğum yapmadım ama burda arkadaşlarımdan okuduğum günü dolduktan sonra bebek biraz tehlikede olabiliyor ne o hasrete nede riske girme bence sezeryan yaptır kavuş meleğine açılma hiç yoksa biraz zor gibi hakkında hayırlısı olsun sağsalim kavuş inşallah ben fikrimi söyledim ama kararı mutlaka dr.unla birlikte verin

kuzuşummm çok seviniyorum annenler gelicek diye
bayram ne zamanki siz temizliklere başladınız :26:

bi garaj depo vs. bişey bulaydım eyidi

Ztarım hoşgeldin canımm.

Ben hep aynı tarafa yatmaktan olacağını sanmam ama kötü birşey gibide gelmedi bana nasıl bir ağrı etin çürümüş biryere vurmuş gibi bir ağrımı:44:

Hareketlerini inşlalah en kısa zamanda hissedersin insan sabırsızlanıyor gerçekten ama herkes farklı zamanda hissediyor sanırım.Ama göbek deliğinin altında değil şuan bayağı aşağıda hissetmen lazım bence

Ztarım hoşgeldin canımm.

Ben hep aynı tarafa yatmaktan olacağını sanmam ama kötü birşey gibide gelmedi bana nasıl bir ağrı etin çürümüş biryere vurmuş gibi bir ağrımı:44:

Hareketlerini inşlalah en kısa zamanda hissedersin insan sabırsızlanıyor gerçekten ama herkes farklı zamanda hissediyor sanırım.Ama göbek deliğinin altında değil şuan bayağı aşağıda hissetmen lazım bence

tatlım hiç doğum yapmadım ama burda arkadaşlarımdan okuduğum günü dolduktan sonra bebek biraz tehlikede olabiliyor ne o hasrete nede riske girme bence sezeryan yaptır kavuş meleğine açılma hiç yoksa biraz zor gibi hakkında hayırlısı olsun sağsalim kavuş inşallah ben fikrimi söyledim ama kararı mutlaka dr.unla birlikte verin

kuzuşummm çok seviniyorum annenler gelicek diye
bayram ne zamanki siz temizliklere başladınız :26:

bi garaj depo vs. bişey bulaydım eyidi

Aloha kızlar ben kuafördeyim sıramın gelmesini bekliyorum ufak bi operasyona gircem

izmie gene cok sıcak bu hafta yaz sıcakları geri geliyormuş bizde yazlıga geçicez heralde

rumuz yok allah hayırlı dogumlar nasip eylesin

kızlar ben duyguyla konuştum ama belki kendi söylemek ister cinsiyeti,yazsam mı bilemedim

yok canim oyle bir agri degil.. daha cok nasil diyim.. hani bir yerin uyusur uyusur da sonra gecerken bia gri olur ya.. onun gibi bisey iste.. anlamadim gitti..

yok canim zaten dr un dedigine gore artik 20. haftada bebik gobek deligi hizasina gelirmis.. hem oyle dio hem de bana burada hareketleri hissedeceksin diye gobek deligimle kasigimin tam ortasinda sag ve sol taraflari gosterdi..

hayirlisi tabi canim.. saglik olsun da bebikimiz gec tepiklesin napalim..

kizdir o kiz

yaz tabii minik bi kız diye tahmin ediyorum en başından :26::26::26:
sahalara döndün hemen saçlar başlar yapılıyor tabii aferin sana topikten iş çıkmıyor sen patlatıcam bombayı

Benimde biraz falza oturunca totom ağrıyor özellikle mutfak sandalyelerine oturamıyorum herkes oturuyor sorun yok bana sanki taş gibi geliyor.Belkide hamilelikle vucut kemikler daha hassas oluyordur.

Ben tahmini söyledim daha aşağıdadır diye ama dr. göbek deli,ği hizasına gelmiştir dediyse o zaman o hssettiğin seyirme gibi şeyler bebeişin hareketleridir çünkü ilk hareketler genelde öyle hissediliyor diyor doğum yapmış olanlardan duyduğum kadarıyla

Değişiklik iyidir moral oluyor insan kendini iyi hissediyor.Hadi bakalım geçin yazlığa orada kafanız rahat olur belkim yazlıktan üç kişi dönersiniz inşlaahhhhh

aynen biliomusun gecen esimle piknige gittik.. ay o kadar sert ki oturdugumuz yer.. totom nasil acidi anlatamam sana..

ya canim bilmiom 20. haftamiydi 20. haftadan sonramiydi gobek deligi hizasi meselesi tecrubeli arkadaslar bana cevap verorse daha iyi olacak..

ultrasoncu kadina dedim zaten,, ben bisey hissetmiom dedim. o da 25. haftaya kadar normal oldugunu soyledi..

genelde herkesin dedigi hareketlerin 23. haftadan sonra falan daha belirgin oldugu.. hayirlisi artik..

nazli benim zilli

Benim bebeişim henüz hafta olarak küçük olduğundan tecrübesizim tabi ama kız bebeişler daha az hareketli oluyor diye duydum yani biraz geç hissedebiliriz.

normal diye tutturmuyorum sezeryanda olabilir artık umurumda değil bu kadar bekledim 2 gün daha beklim 17 ekim evlilik yıldönümümüz

Benim bebeişim henüz hafta olarak küçük olduğundan tecrübesizim tabi ama kız bebeişler daha az hareketli oluyor diye duydum yani biraz geç hissedebiliriz.

mesela huzur da didem de 20. haftadan sonra hissetmis.. hayirlisi canim ya.. saglik olduktan sonra nasil olursa olsun ama insan da tabiiki heves ediyor..

bu arada didem nirde yaa

topiğimize pembe pamuk şekerler geliyor
sağlık olsunda ama çabukta olsun hemencik tepiklesinler sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…