normal dogum dıye kıcını yırtan bırı olarak sana rıca edıyorum drunla konus beklemek ıstemedıgını soyle ve sezeryana gır acılma o kadar kolay bısey degıl ben 2 hafta 1 cmde gezdım 12 saat sunı sancı cektım 4 cm oldu ve sezeryan oldum hıc bekleme bebegını ve kendını rıske atma lutfen canım bana tlfonla ulas sana numaramı yolladım ben senı ıkna ederım ama lutfen bekleme gır sezeryanaaaaaa
tatlım hiç doğum yapmadım ama burda arkadaşlarımdan okuduğum günü dolduktan sonra bebek biraz tehlikede olabiliyor ne o hasrete nede riske girme bence sezeryan yaptır kavuş meleğine açılma hiç yoksa biraz zor gibi hakkında hayırlısı olsun sağsalim kavuş inşallah ben fikrimi söyledim ama kararı mutlaka dr.unla birlikte verinkızlar geldim doktordan dün gelen akıntı nişanmış hafif sancım cıktı ama hiç acılman yok suni sancı versek boşyere agrı çekersin dedi günü geçmiş çocuklar için 10 gün daha beklenir dedi ancak suyum azalmış 10 gün idare etmez dedi sezeryan yapmanı istemiyorum ama çocuk susuz kalır dedi iki gün daha bekleyelim biraz sancın var inşallah 2 cm de olsa acılma olur suni sancı ile normal dogum yaparsın yoksa sezeryan olur suyu idare etmez dedi aklım karman çorman
kuzuşummm çok seviniyorum annenler gelicek diye
selamlarrr kimse yok ama nasılsa gelince okursunuz
yine yorucu bir pazar geçirdimmm:2:cumartesi akşamı 2 tane halı yıkadım sağolsun kayınvalide yardım etti
dünde kalan mutfak halısı felan yıkadım camları sildimbaya bir yorulmuşum
akşamda mutfağı yapmayı planlıyorum bakalım inşallah üşenmem
bayramın 2. günü sabah inşallah annemle babam bizde olacaklaro yüzden çokk mutluyum 2 yıllık hasretten sonra çokkk iyi gelecek
Selam hatunlar evım temızlenıyo bende yemek cay kahve ıslerıne bakıyorum bıde ruzgara tabı
yenı evımızın garajı var kocama dedım
-hayatım ruzgarı depoda yaptık ya
-eeeeee dedı
-2. Cocugu dusunursek onuda garajda yaparız
-(tepkı buydu)
Selam bacilar nerdesiniz yaa
Yahu bir ara cosmustu topik yine sessizlesiomu ne
Tecrubeli anneler ve gebisler size birsey sorcam bana yardimci olursaniz coookk mutlu olurum..
ben son iki gundur falan afedersiniz totomun sag tarafi agrio neden anlamadim.. gunduz degil yatarken.. sanirim daha cok sag tarafima yatiyorum daha rahat ediyorum oyle ondan olabilir mi ne alakasi var.. sola yatmak gerektigini biliyorum ama ne bilim iste
bir de ikinci sorum su.. bebek hareketlerini benim haftalarimda nerde hissetmek gerekir.. dr umun dedigi sekilde ve ddedigi yerde tik yok.. ama gobek deligimin hemen altinda ve civarinda bazen gaz gibi birsey oluyor.. ayni gaz gibi.. gazin seyirmesi gibi dusunun cok hafif bisey.. ama ben anlamiyorum bu gaz mi bebek mi diye .. sanirim daha hissedemedim zilliyi..
Selam bacilar nerdesiniz yaa
Yahu bir ara cosmustu topik yine sessizlesiomu ne
Tecrubeli anneler ve gebisler size birsey sorcam bana yardimci olursaniz coookk mutlu olurum..
ben son iki gundur falan afedersiniz totomun sag tarafi agrio neden anlamadim.. gunduz degil yatarken.. sanirim daha cok sag tarafima yatiyorum daha rahat ediyorum oyle ondan olabilir mi ne alakasi var.. sola yatmak gerektigini biliyorum ama ne bilim iste
bir de ikinci sorum su.. bebek hareketlerini benim haftalarimda nerde hissetmek gerekir.. dr umun dedigi sekilde ve ddedigi yerde tik yok.. ama gobek deligimin hemen altinda ve civarinda bazen gaz gibi birsey oluyor.. ayni gaz gibi.. gazin seyirmesi gibi dusunun cok hafif bisey.. ama ben anlamiyorum bu gaz mi bebek mi diye .. sanirim daha hissedemedim zilliyi..
tatlım hiç doğum yapmadım ama burda arkadaşlarımdan okuduğum günü dolduktan sonra bebek biraz tehlikede olabiliyor ne o hasrete nede riske girme bence sezeryan yaptır kavuş meleğine açılma hiç yoksa biraz zor gibi hakkında hayırlısı olsun sağsalim kavuş inşallah ben fikrimi söyledim ama kararı mutlaka dr.unla birlikte verinkızlar geldim doktordan dün gelen akıntı nişanmış hafif sancım cıktı ama hiç acılman yok suni sancı versek boşyere agrı çekersin dedi günü geçmiş çocuklar için 10 gün daha beklenir dedi ancak suyum azalmış 10 gün idare etmez dedi sezeryan yapmanı istemiyorum ama çocuk susuz kalır dedi iki gün daha bekleyelim biraz sancın var inşallah 2 cm de olsa acılma olur suni sancı ile normal dogum yaparsın yoksa sezeryan olur suyu idare etmez dedi aklım karman çorman
kuzuşummm çok seviniyorum annenler gelicek diye
selamlarrr kimse yok ama nasılsa gelince okursunuz
yine yorucu bir pazar geçirdimmm:2:cumartesi akşamı 2 tane halı yıkadım sağolsun kayınvalide yardım etti
dünde kalan mutfak halısı felan yıkadım camları sildimbaya bir yorulmuşum
akşamda mutfağı yapmayı planlıyorum bakalım inşallah üşenmem
bayramın 2. günü sabah inşallah annemle babam bizde olacaklaro yüzden çokk mutluyum 2 yıllık hasretten sonra çokkk iyi gelecek
Selam hatunlar evım temızlenıyo bende yemek cay kahve ıslerıne bakıyorum bıde ruzgara tabı
yenı evımızın garajı var kocama dedım
-hayatım ruzgarı depoda yaptık ya
-eeeeee dedı
-2. Cocugu dusunursek onuda garajda yaparız
-(tepkı buydu)
Ztarım hoşgeldin canımm.
Ben hep aynı tarafa yatmaktan olacağını sanmam ama kötü birşey gibide gelmedi bana nasıl bir ağrı etin çürümüş biryere vurmuş gibi bir ağrımı:44:
Hareketlerini inşlalah en kısa zamanda hissedersin insan sabırsızlanıyor gerçekten ama herkes farklı zamanda hissediyor sanırım.Ama göbek deliğinin altında değil şuan bayağı aşağıda hissetmen lazım bence
Aloha kızlar ben kuafördeyim sıramın gelmesini bekliyorum ufak bi operasyona gircem
izmie gene cok sıcak bu hafta yaz sıcakları geri geliyormuş bizde yazlıga geçicez heralde
rumuz yok allah hayırlı dogumlar nasip eylesin
kızlar ben duyguyla konuştum ama belki kendi söylemek ister cinsiyeti,yazsam mı bilemedim
yaz tabii minik bi kız diye tahmin ediyorum en başından :26::26::26:Aloha kızlar ben kuafördeyim sıramın gelmesini bekliyorum ufak bi operasyona gircem
izmie gene cok sıcak bu hafta yaz sıcakları geri geliyormuş bizde yazlıga geçicez heralde
kızlar ben duyguyla konuştum ama belki kendi söylemek ister cinsiyeti,yazsam mı bilemedim
Benimde biraz falza oturunca totom ağrıyor özellikle mutfak sandalyelerine oturamıyorum herkes oturuyor sorun yok bana sanki taş gibi geliyor.Belkide hamilelikle vucut kemikler daha hassas oluyordur.yok canim oyle bir agri degil.. daha cok nasil diyim.. hani bir yerin uyusur uyusur da sonra gecerken bia gri olur ya.. onun gibi bisey iste.. anlamadim gitti..
yok canim zaten dr un dedigine gore artik 20. haftada bebik gobek deligi hizasina gelirmis.. hem oyle dio hem de bana burada hareketleri hissedeceksin diye gobek deligimle kasigimin tam ortasinda sag ve sol taraflari gosterdi..
hayirlisi tabi canim.. saglik olsun da bebikimiz gec tepiklesin napalim..
Aloha kızlar ben kuafördeyim sıramın gelmesini bekliyorum ufak bi operasyona gircem
Benimde biraz falza oturunca totom ağrıyor özellikle mutfak sandalyelerine oturamıyorum herkes oturuyor sorun yok bana sanki taş gibi geliyor.Belkide hamilelikle vucut kemikler daha hassas oluyordur.
Ben tahmini söyledim daha aşağıdadır diye ama dr. göbek deli,ği hizasına gelmiştir dediyse o zaman o hssettiğin seyirme gibi şeyler bebeişin hareketleridir çünkü ilk hareketler genelde öyle hissediliyor diyor doğum yapmış olanlardan duyduğum kadarıyla
aynen biliomusun gecen esimle piknige gittik.. ay o kadar sert ki oturdugumuz yer.. totom nasil acidi anlatamam sana..
ya canim bilmiom 20. haftamiydi 20. haftadan sonramiydi gobek deligi hizasi meselesi tecrubeli arkadaslar bana cevap verorse daha iyi olacak..
ultrasoncu kadina dedim zaten,, ben bisey hissetmiom dedim. o da 25. haftaya kadar normal oldugunu soyledi..
genelde herkesin dedigi hareketlerin 23. haftadan sonra falan daha belirgin oldugu.. hayirlisi artik..
nazli benim zilli
normal dogum dıye kıcını yırtan bırı olarak sana rıca edıyorum drunla konus beklemek ıstemedıgını soyle ve sezeryana gır acılma o kadar kolay bısey degıl ben 2 hafta 1 cmde gezdım 12 saat sunı sancı cektım 4 cm oldu ve sezeryan oldum hıc bekleme bebegını ve kendını rıske atma lutfen canım bana tlfonla ulas sana numaramı yolladım ben senı ıkna ederım ama lutfen bekleme gır sezeryanaaaaaa
Gamzemin bu yorumuna bende katılıyorum aynılarını yazacaktım ama yanlış yönlendirmekten korktum bende aynı durumda olsam beklemezdim
Hatta gamzem hatırlarmısın bilmiyorum ama senin günün geçtiğinde bende sana aynılarını yazmıştım bekleme bence sezeryan için gün al demiştim.
Benim bebeişim henüz hafta olarak küçük olduğundan tecrübesizim tabi ama kız bebeişler daha az hareketli oluyor diye duydum yani biraz geç hissedebiliriz.
aa süper ama dr.unla irtibat halinde ol bi sakıncası yoksa ne güzel olur en güzel hediyenormal diye tutturmuyorum sezeryanda olabilir artık umurumda değil bu kadar bekledim 2 gün daha beklim 17 ekim evlilik yıldönümümüz
normal diye tutturmuyorum sezeryanda olabilir artık umurumda değil bu kadar bekledim 2 gün daha beklim 17 ekim evlilik yıldönümümüz
normal diye tutturmuyorum sezeryanda olabilir artık umurumda değil bu kadar bekledim 2 gün daha beklim 17 ekim evlilik yıldönümümüz
topiğimize pembe pamuk şekerler geliyoraynen biliomusun gecen esimle piknige gittik.. ay o kadar sert ki oturdugumuz yer.. totom nasil acidi anlatamam sana..
ya canim bilmiom 20. haftamiydi 20. haftadan sonramiydi gobek deligi hizasi meselesi tecrubeli arkadaslar bana cevap verorse daha iyi olacak..
ultrasoncu kadina dedim zaten,, ben bisey hissetmiom dedim. o da 25. haftaya kadar normal oldugunu soyledi..
genelde herkesin dedigi hareketlerin 23. haftadan sonra falan daha belirgin oldugu.. hayirlisi artik..
nazli benim zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?