Oyle doğru diyorsun hayırlısı olsun.ismiyle yasasın saglikla cok hoş asil geliyor kulağa:)eşimde Elif olsun diyor ana henüz birsey yok özüm diyorum ben de ama o dalga geçiyor üzüm gibi o ne oyle diyorbu arada senin doğdu sanırım kac aylık .
günaydın cnm
benim canım çok sıkkın olmadı yine kan sonucum 3.4 lerde çıktı malesef yine olmadı
şükür canım hayırlısıyla aldım kucağıma 3.5 aylık oldu benim böcek
rabbim herkese tattırsın bununla sınamasın çook zor çünki 3 sene arayan biri olarak çook ii biliyorum bunun acısını
özümde güzel daha kesnleşsin cinsiyet bak kaç tane isim bulucaksınız snr elemeler başlıcak snr ikiniz karar veremiceksiniz
snrda bizim gibi iki isimli olurr
çok çok geçmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın inşallah...Gunaydınnnnnn oglum uyutmadı benı bı arada deprem oldu cok korktum ogluma dıktım gozumu uyumadım ondan sonra
bız eve gıdıyoz temızlıkcı goturuyoruz arada gırmeye calısıcam
son 1 saat gece hiç uyuyamadım sancım vardı halada devam ediyor bebiş asagı baskı yapıyor bel agrım cok var bebek cok bastırıyo karnımı kasıyo benim için dua edin inşallah hayırlı haberlerle gelirim
kızlar geldim doktordan dün gelen akıntı nişanmış hafif sancım cıktı ama hiç acılman yok suni sancı versek boşyere agrı çekersin dedi günü geçmiş çocuklar için 10 gün daha beklenir dedi ancak suyum azalmış 10 gün idare etmez dedi sezeryan yapmanı istemiyorum ama çocuk susuz kalır dedi iki gün daha bekleyelim biraz sancın var inşallah 2 cm de olsa acılma olur suni sancı ile normal dogum yaparsın yoksa sezeryan olur suyu idare etmez dedi aklım karman çorman
Herkse günaydınnn duygum gelmemiş sabırsızlıkla bekliyorum
Rumuzyok canım inşllah bu gece açılman olur ve doğurursun hayırlısı olmazsa sezeryan olur korkma bak özleme oda sezeryan yaptı şimdi bebişi yanında bir iki güne gelir aramıza
günaydınnn
Herkse günaydınnn duygum gelmemiş sabırsızlıkla bekliyorum
Rumuzyok canım inşllah bu gece açılman olur ve doğurursun hayırlısı olmazsa sezeryan olur korkma bak özleme oda sezeryan yaptı şimdi bebişi yanında bir iki güne gelir aramıza
canım inşallah sağlıkla gelir bebeğin dünyaya
rabbim endişelerinden emin kılsın seni
nerde bu millet anlamadımmm
Ben başka topiklere boşunamı gidiyorum
Hep sizin yüzünüzden ye4dim banıı
Burda olsanız bende gitmemm başka topiklereee değiilmiiiiiiiiiiiiiiiii57:
kızlar geldim doktordan dün gelen akıntı nişanmış hafif sancım cıktı ama hiç acılman yok suni sancı versek boşyere agrı çekersin dedi günü geçmiş çocuklar için 10 gün daha beklenir dedi ancak suyum azalmış 10 gün idare etmez dedi sezeryan yapmanı istemiyorum ama çocuk susuz kalır dedi iki gün daha bekleyelim biraz sancın var inşallah 2 cm de olsa acılma olur suni sancı ile normal dogum yaparsın yoksa sezeryan olur suyu idare etmez dedi aklım karman çorman
Selam hatunlar evım temızlenıyo bende yemek cay kahve ıslerıne bakıyorum bıde ruzgara tabı
yenı evımızın garajı var kocama dedım
-hayatım ruzgarı depoda yaptık ya
-eeeeee dedı
-2. Cocugu dusunursek onuda garajda yaparız
-(tepkı buydu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?