Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şükür canım hayırlısıyla aldım kucağıma 3.5 aylık oldu benim böcek
rabbim herkese tattırsın bununla sınamasın çook zor çünki 3 sene arayan biri olarak çook ii biliyorum bunun acısını
özümde güzel daha kesnleşsin cinsiyet bak kaç tane isim bulucaksınız snr elemeler başlıcak snr ikiniz karar veremiceksiniz
snrda bizim gibi iki isimli olurr

günaydın cnm
benim canım çok sıkkın olmadı yine kan sonucum 3.4 lerde çıktı malesef yine olmadı

bende merak etmiştim canım sonucunu sağlık olsun olacak elbet birgün üzülme desemde sana boş gelecek biliyorum hepimşz aynı şeyleri yaşadık zaman zaman ama olacak elbet birgün sadece bira sabır ve zaamn gerekli

Ayy sende benim gibi .bizde 3 yıl bekledik bu meleği Rabbim cok şükür ilk tup denemede nasip etti Rabbim isteyen herkese nasip etsin.ne guzel kavuşmussun sen annesi bize zaman geçmiyor.esimde bende olsa şimdi severdik oynatdık hep oyle cok şükür sayılı gun gecer o her ay sabırsızlıkla bekleyipde adet olmanın acısını çeken bilir.o günleri hatırladıkta bile gözlerim doluyor burnumun ucu sızlıyor resmen.herkese nasip etsin Allah.gule gule büyür hayatım sende civcivini:)

Gunaydınnnnnn oglum uyutmadı benı bı arada deprem oldu cok korktum ogluma dıktım gozumu uyumadım ondan sonra

bız eve gıdıyoz temızlıkcı goturuyoruz arada gırmeye calısıcam
çok çok geçmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın inşallah...

hadi hayırlısı kız doğuracan sen ben diyorum sanabi avazda kurtul inşallah...........

Kızlar benim tahmini batıma 1 gün var. dün sabah 5 te iç çamaşırımda 2 damlacık kan gördüm. Belik kopacakmış gibi ağırdı. Adet oldum sandım. Yada oramı kaşıdım sandım. Az önce ayna ile baktım tahriş olan bi yer yok. Ve vajimede baktım aynada. Süt gibi beyaz akıntı ile doluydu içi. Sizde de böyle mi oldu ? Kafayı yicem

kızlar geldim doktordan dün gelen akıntı nişanmış hafif sancım cıktı ama hiç acılman yok suni sancı versek boşyere agrı çekersin dedi günü geçmiş çocuklar için 10 gün daha beklenir dedi ancak suyum azalmış 10 gün idare etmez dedi sezeryan yapmanı istemiyorum ama çocuk susuz kalır dedi iki gün daha bekleyelim biraz sancın var inşallah 2 cm de olsa acılma olur suni sancı ile normal dogum yaparsın yoksa sezeryan olur suyu idare etmez dedi aklım karman çorman

selamlarrr kimse yok ama nasılsa gelince okursunuz
yine yorucu bir pazar geçirdimmm:2:cumartesi akşamı 2 tane halı yıkadım sağolsun kayınvalide yardım etti
dünde kalan mutfak halısı felan yıkadım camları sildimbaya bir yorulmuşum
akşamda mutfağı yapmayı planlıyorum bakalım inşallah üşenmem
bayramın 2. günü sabah inşallah annemle babam bizde olacaklaro yüzden çokk mutluyum 2 yıllık hasretten sonra çokkk iyi gelecek

Herkse günaydınnn duygum gelmemiş sabırsızlıkla bekliyorum

Rumuzyok canım inşllah bu gece açılman olur ve doğurursun hayırlısı olmazsa sezeryan olur korkma bak özleme oda sezeryan yaptı şimdi bebişi yanında bir iki güne gelir aramıza

canım inşallah sağlıkla gelir bebeğin dünyaya
rabbim endişelerinden emin kılsın seni

günaydınnn

canım inşallah sağlıkla gelir bebeğin dünyaya
rabbim endişelerinden emin kılsın seni

sagolun kızlar bilmiyorum olurmu acılma geceden beri sancım var ntsde de cıktı hala devam ediyor ne sırt üstü nede yan yatabiliyorum bacagımı kapatamıyorum kasıklarımda bi yogunluk var bacaklarımın arasına yastık koyuyorum hakkımda hayırlısı ne diyeyim

Nerde bu millet anlamadımmm
Ben başka topiklere boşunamı gidiyorum
Hep sizin yüzünüzden ye4dim banıı
Burda olsanız bende gitmemm başka topiklereee değiilmiiiiiiiiiiiiiiiii57:

nerde bu millet anlamadımmm
Ben başka topiklere boşunamı gidiyorum
Hep sizin yüzünüzden ye4dim banıı
Burda olsanız bende gitmemm başka topiklereee değiilmiiiiiiiiiiiiiiiii57:

karısını aldatan kocanın bahanesi gibi olmuşşş

Selam hatunlar evım temızlenıyo bende yemek cay kahve ıslerıne bakıyorum bıde ruzgara tabı
yenı evımızın garajı var kocama dedım
-hayatım ruzgarı depoda yaptık ya
-eeeeee dedı
-2. Cocugu dusunursek onuda garajda yaparız
- (tepkı buydu)

normal dogum dıye kıcını yırtan bırı olarak sana rıca edıyorum drunla konus beklemek ıstemedıgını soyle ve sezeryana gır acılma o kadar kolay bısey degıl ben 2 hafta 1 cmde gezdım 12 saat sunı sancı cektım 4 cm oldu ve sezeryan oldum hıc bekleme bebegını ve kendını rıske atma lutfen canım bana tlfonla ulas sana numaramı yolladım ben senı ıkna ederım ama lutfen bekleme gır sezeryanaaaaaa

varyaaa hakketenn çalaksın sennnn delüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…