Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oh oh ard arda kız cennetine çevircekler demekki topiği, Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsim.
melisama çok sevindim gamze mesaj atınca, o da çok bekledi nihayet muradına erdi, allah tamamına da erdirsin inşallah.
kuzeyimi duydum yine gamzeden yok yok nazlıdan, aman duydum işte bir yerden hatırlayamadım, ferdaya hep mesaj atıcam bir atamadım, iyice çorba oldu kafam, heç bir şeylere yetemiyorum yaaaa.
kuzeyimin sünnetini ufak çaplı kutladık bizde kocişimle, tatlı pepişimiz erkenden erkek oluverdide annesini üzmelere bilem başlamış. delikanlı adam ne olcak.

perim valla ben yine kaçıyorum, seni gördüğüme sevindim. yakında saha lara dönüyorum, beni unutmayın emi :))

slmmmm kızlar
çok heyecanlıyım bayram için ailemin yanına gidiyorum1 hafta sonra
annemi babamı kardeşimi çokk özledim

slmmmm kızlar
çok heyecanlıyım bayram için ailemin yanına gidiyorum1 hafta sonra
annemi babamı kardeşimi çokk özledim
selam canım
şu bayram bi beni etkilemiyor galiba eskiden böyle değildi ama şimdi yakınım zaten görüyorum yani bana hiç bayrammış gibi gelmiyor
nerde ailen şöyle bi yakınıma gelseydin

selam canım
şu bayram bi beni etkilemiyor galiba eskiden böyle değildi ama şimdi yakınım zaten görüyorum yani bana hiç bayrammış gibi gelmiyor
nerde ailen şöyle bi yakınıma gelseydin

kuzucum bende bekarken benide pek etkilemiyordu bayramlarda ..
evlendim eşimin işi gereği takıldım peşine geldim buralara samsunda ailem ben ankarada gerçi çok uzak değiliz ama
yinede gidemiyor insan aklına her estiğinde ...en son 5 ay önce gittim sen istanbuldaydın dimi istanbuldada teyzemler amcamlar halamlar var hep
keşke yakın olsaydık senlede seninde yolun buralara düşerse beklerim herzaman

yok canım İzmitteyim ben yolun düşerse bende beklerim ne güzel keşke tanışma fırsatımız olsaydı
keşke bebeklerimizide alıp alışveriş merkezlerinde gezme şansımızda olsaydı

yok canım İzmitteyim ben yolun düşerse bende beklerim ne güzel keşke tanışma fırsatımız olsaydı
keşke bebeklerimizide alıp alışveriş merkezlerinde gezme şansımızda olsaydı

inşlh o günlerde gelcek canım ne hayellerim var bir bilsen bi olsunda eşşime sayıyorum onu alcam bunu alcam diye
diyoki bi olsunda sen gör asıl ben neler alcam diye erkek olsun çok istiyo nedense eşim
hafta sonları maçı oluuyo eşimin erkek olunca onuda götürecekmiş adam benden beter çıktı hayal konusunda

canım sen bizi bir görsen komediyiz
dün nett baby ugg lar gördüm oğluma mavi kızıma pembe ahh ahhh
artık yüzsüzlüğü ele aldım ikiz bebek istiyorum bari körün istediği bir göz Allah versin iki göz bunca zaman bekledim hakettim diye düşünüyorum
ahh Rosses ne yapıcaz biz yaa

Bir prenses daha geliyor ayy bu sene kız senesiymiş demekki
Çok sevindim

evet canim herkesin kiz burda da goruyorum
cevremde de arkadaslarimin hep kiz
erken soyledi doktor net bir sekilde ama hayirlisi bakalim
yuzde kac demedi direk kiz dedi
slinda ultrasonda bakarken ben de anladim hemen o cikintidan
kk sagolsun tecrubeli bilgili olduk

bence bizlerden çok iyi anne eşlerimizdende çok iyi baba olcak Allahın izniyle... Allah gönlüne göre verir inşl kuzum inşlh ikizlerin olur...
bende çok istiyorum bi kız bi erkek de olsa tam süper olurdu
zaten kayın validemler benim ailem bizden hep ikiz bekliyor nedeni ise benim görümcelerim ikiz eşimin teyzeleri ikiz
benim halamın kızları ikiz teyzemin kızı hamile şimdi ikizlere
eşiminde benimde tarafımda hep ikiz ırsi heralde :) bizdende öyle bekliyorlar bende korkuyorum tabii olursa nasıl bakarım diye ama bikerede ikitane bebiş ..
Yapacağımız tek şey sabıretmek olacağına inanmak hem şimdi tıp çok ilerledi Allahında izni ile olmicak şey yok biliyosun

Allah sağlıklı hayırlı evlat olmalarını nasip etsin.
Avatarındaki gibi süslü bir kızın olsun

eşime diyorumbak 1sene geçti olmadı tüp yaptıralım diye ama kesinlikle kabul etmiyor napıcam ne kadar daha beklicem bilmiyorum
benim üçüzlerim bile olsa isterim
şu bal tarçın çörekotunu mu denesem diyorum yaa Melisayı göremedim oda hamile kalamıyordu ne yaptı acaba bişey denedi mi

Periprensesim Rosesim Allah gönlünüze göre versin inşallah Allah ikiz bebeiş versin sizlere ozime hilalime ve megimede inşallah çifter çifter versin rabbim.

Dün tv de bir çift vardı 5 izleri olmuş günde 50 bez bir kutu mama gidiyormuş.Nasıl böyle 5 iz oldu diyor spiker kız bebeklerin babasıda diyorki çok uzun yıllar bekledik evlat sahibi olmak için sanırım geç olunca duamız fazla tutu diyor.

Allah en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarınızı çifter çifter doldursun.

periprensesim hiç tedavi olmadınızmı yani direk tüp bebeiş yerine yumurta takibi yaptırabilirsin 3 ay yada preseed ovulasyon testleri onları kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…