Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benım ılk gebelıkte ılk bhcg degerım 3.54 tu ve yukseldıııı gec dollenmeydı

hala perde beklıyoruz bız aksama gelırımmm

ne güzel yaa günde 50 bezi bile seve seve alırız bi eşimle yeterki gelsin canım çok iyi bi baba olucak olursa bebişimiz işallah
allah isteyen herkese versin
ben bu konu yüzünden aklımı kaybetmezsem iyidir

canım benim eşimde aşılama ya sıcak bakıyor samsundan gelince büyük ihtimal doktora gidicez bi danışıcaz doktora
ona göre durumlara bakıcaz benim kocada daha tüp için erken diyor daha 2 yıllık evliyiz diyor.. bence sizde bi aşılama deneyin önce
melisaya ben sordum nasıl oldu diye anlattı kendisi onun yazısını bulabilirsem sana paylaşıcam şimdi oda bişeler denemiş

pericim işte melisanın bana yazdıkları

dogru diyorsun gunlerce stres cektim ben birsye cikar diye
insani baya etkiliyor bu test bugun cok sukur rahatladm

Aslında yaptırmak gerekli ama bende en ufak risk var deseler çok panik olurdum gebeliğin kalan sürecinde bebeğide strese sokarım diye korktum.Allah emanet hepimizin bebeişleri sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah.

periprensesim hiç tedavi olmadınızmı yani direk tüp bebeiş yerine yumurta takibi yaptırabilirsin 3 ay yada preseed ovulasyon testleri onları kullanabilirsin.
canım dönüyor dolaşıyor aynı yere geliyoruz ne yaptıysam kime gittiysem başımın derdi prolaktin başka sorun olmadığını söyledim başka bi adım atmıyorlar zamana bırakıyorlar aslında işin özeti bu

Ben aşılamadan önce birçok şey denemiştim.
çörekotu bal karışımı
Eşime keçi boynuzu pekmezi ve kaynamış suyu
Kendim maydanoz buharına oturma
Baranca ursuli
preseed jel
Ovulasyon testi
6 ay yumurta takibi yapıldı bunlardan sonrasında aşılamaya geçmiştik.
İsterseniz aşılama öncesi doğal yöntemleri denemediyseniz bunları deneyebilirsiniz.

benim eşim bakmıyor çünki dr.umda bakmıyor daha erken oo kaç yaşındasın olur olmazsa bikaç sene sonra bakarız modundalar
aslında eşim beni iyi tanıyor benim onların üstesinden gelemicek bi psikolojide olduğumu biliyor yaparda bi tutmazsa yıkılırım
napıcam bilmiyorum yaa niye benim bi mucizem yok

pericim işte melisanın bana yazdıkları
Melisa sağlıkla kucağına alsın inşallah bunlar vesile aslında Rabbim vermiş

Ben de çok istiyorum bebek. daha evliliğimizin 4. ayındayız,maddi ve manevi hazır değiliz, eşime de daha çok erken diip duruyorum ama içten içe o kadar istiyorum ki..ama tabi öyle bi heves olmuyo. daha düğün borcumuz falan var,tayin durumumuz belli değil.herşeyin oturması en az 2 sene ( çok üzülüyorum

lovelycim ben önce yaptırmam gereken testleri yaptırdım hormon takibi gibi herşey ççok çok iyi çıktı doktor bekleyin olur dedi
eşimin sperm sonuçları da çok iyi çıktı ve 14 aydır bebek hala olmadı bu 14 ay içerisinde benim yaptığım doğal yöntemler şunlar oldu
ovülasyon takibi
bi ara soğan kürü yaptım kasıklarımı çok ağrıttı resmen duramadım acıdan
bundan başkada ne yapabilirim diye hala araştırıyorum çörekotu bal deneyebilirim aslında

Yanlış hatırlamıyorsam hayıt hapı prolaktini düzenliyordu.

doğru hatırlıyorsun canım ama benim adetimi geciktiriyor
aslında ilacını içen hamile kalıyor ama ben kalamıyorum
baltarçın çörekotunu denemeyi düşünyorum adet olunca nasıl yapmıştın hatırlıyor musun canım

Bir kavanoz balın içine karışacak kadar balın mikatrına göre göz kararı ayarlayabilirsin 1-2 tatlı kaşığı tarçın koyuyorsun bir miktarda çörek otu karıştırıyorsun ben adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakılıyordu diye hatırlıyorum yumurtalama zamanaı geçince devam etmek zararlı oluyormuş.Çörek otunu bala karıştırmadan önce dövme yada öğütme şansın varsa daha etkili olur.

Ben kullandığım dönemde yumurtlama zamanı olan akıntı bile fazlalaşmıştı.İnşallah faydasını görürsün.

bu doktorlar hep böyle zaten anlamıyorlar malesef bizim ne hissettiklerimizi
dediğin gibi herşey vesile kiminin tüp bebek vesile olup oluyor kiminnde hiçbişe yapmadan ettiği bir dua
Allah katında vesile oluyor bukadar umutsuz olma lütfennn canımmm senin mucizende belki bişeylerin vesile olmasını bekliyordur
ben biliyorum hayırlısıyla birgün hamile olunca bu günlerimizi hatyırlayıp buradan seninki kaç aylık oldu muhabbetleri yapıcaz da neyseee

inşallah canım denemekte fayda var çok saol
sen meleğine yeni bişeyler almadın mı foto olsaydı şimdik içimiz açılırdı:98:
annesi bebikin sözünü dinledi pembe taytlar boşa çıkmadı

yani 20 sinde bat hani günüm bile geçse kendimi çok umutsuz hissediyorum bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra oldu ilişki şans yok
inşallah o günleride yaşarız masal gibi dinliyorum böyle söylediğinde

valla olacağı varsa istersen ayda 1 kere ilişki olsun olur bu yumurtlama günü felan hikaye aslında içerde
binlerce siperm günlerce duruyor umutsuz bakma bukadar

valla olacağı varsa istersen ayda 1 kere ilişki olsun olur bu yumurtlama günü felan hikaye aslında içerde
binlerce siperm günlerce duruyor umutsuz bakma bukadar
aynen öyle canım
senin 3küsürlerde mi çıktı zaten 5 çıksa hamilelik başlamış oluyor keşke artsa yaa
Gamze benide umutlandırdı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…