Periprensesim Rosesim Allah gönlünüze göre versin inşallah Allah ikiz bebeiş versin sizlere ozime hilalime ve megimede inşallah çifter çifter versin rabbim.
Dün tv de bir çift vardı 5 izleri olmuş günde 50 bez bir kutu mama gidiyormuş.Nasıl böyle 5 iz oldu diyor spiker kız bebeklerin babasıda diyorki çok uzun yıllar bekledik evlat sahibi olmak için sanırım geç olunca duamız fazla tutu diyor.
Allah en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarınızı çifter çifter doldursun.
Canım benim o konuda bilgim yok duygum yaptırdı o bilir ferdamda bilir.
Ben zeka ile ilgili testleri yaptırmıycam Allah emanet
eşime diyorumbak 1sene geçti olmadı tüp yaptıralım diye ama kesinlikle kabul etmiyor napıcam ne kadar daha beklicem bilmiyorum
benim üçüzlerim bile olsa isterim
şu bal tarçın çörekotunu mu denesem diyorum yaa Melisayı göremedim oda hamile kalamıyordu ne yaptı acaba bişey denedi mi
canım annem bayagı once sirkeli su yap buharına otur iltihap varsa bı temizlesin ardından da iki gün belinde tutacak sekilde yakı yapıstır derdi.
uzerinden bayagı aylar gecmiş ben kaile almamıstım dediklerini bak 9 ay klomenler catlatma igneleri bi cacık olmadı gecen ay kafama dank etti bide böle deneyim dedim. adetim bitti bi iki gün sonra tencerede su kaynattım yaklasık iki litre kadar içine bi cay bardagı sirke üzüm sirkesi koydum az daha kaynattım buharı gidene kadar üstünde oturdum bunu iki gün yapoptım ben ertesi gün yakı yapıstırdım ve ilk defa gün asırı ilşki yaptık esimle. bu arada adetin ikinci günü ballı corekotlu tarcın karısımı yaptım onu adetin 13 . gününe kadar yedim. bu nuda kk de bi topik var ball cörekotu tarcın diye ben bayagı bi once yemiştim bunu klomen kullanırklen bi yanıt vermemişti bu sefer işe yaradı. ama ben en cok sirkeli suya inanıyorum cunkü acayip bi akıntım geldi sona dogru avıucumu doldurdu akıntı o derece demekki güzel temizledi e yumurtayı büytmek içinde bal yeyince bu sefer işe yaradı.
doktorum hiç adam gibi rahmime bakıpta senin akıntın cok iltihabın var gibi seyler solememişti ama benim bayagı bayagı iltihap varmıs yanı
bi arkadasım hamile kalmıstı o da demişti once rahmi temizlemek lazım yoksa spermler ilewrlemiyo takılıyo ole akıntı yumagına diye. ole iste gülüm. bunlar bana vesile oldu. bide herseyden once psilkolojimin cok iyi olması bu gecen ay hiç ama hiç takmadım ben ya cocukgum olmazsa korkusunu içimde beslemedim hiç gecen ay cok üzülmüstüm cunkü resmen hislerim felclesmiş yıgınmıs kalmsıtım. bu ay hep kendime varkit ayırdım kendimi hep oyaladım evde durmadım kafamda uretmedim. evde durdugum zamanlarda puzzle yaptım gerci hangi döte güven 1000 lik aldıysam daha cogu duruyo ama olsun o beni bayagı oyaladı kavga dogüş onu yaptım. spora yazılmıstım günlerimi doldurdum bi sekilde sporda kaldı artıkın ya neyse. ole işte gülüm once rahatla ama cıdden rahatla ben 17 aydır ugrasıyorum ve sadece bu ay saldım cayıra mevlam kayıra durumu oklldu bende aman dedim olmazsa olmasın ne sanki tüm hayatımı bebek istegi üzerinden mahvedemem dedim. ve kendime geldim kendimle ugrastım doktorda cevremde diyodu ne zaman dusunmeyi bırakacaksın üzülmüceksin iste o zamangelecek bebişin diye. olede oldu cidden biliyorum cok zor ama bi sekilde kafayı bosaltmak sadece oyalandıgımız seylerle kafayı anlık doldurmak gerekiyo hiç evde durmasım o alısveriş su alısveriş ole gezdim. iyide oldu bak sonuca.
allah isteyen herkeze versin ya kabusum bitti artık insallah 3 ayıda rahat atlatırımda. isteyen herkes herkez bebiş sahibi olsun insallah.
dogru diyorsun gunlerce stres cektim ben birsye cikar diye
insani baya etkiliyor bu test bugun cok sukur rahatladm
canım dönüyor dolaşıyor aynı yere geliyoruz ne yaptıysam kime gittiysem başımın derdi prolaktin başka sorun olmadığını söyledim başka bi adım atmıyorlar zamana bırakıyorlar aslında işin özeti buperiprensesim hiç tedavi olmadınızmı yani direk tüp bebeiş yerine yumurta takibi yaptırabilirsin 3 ay yada preseed ovulasyon testleri onları kullanabilirsin.
canım benim eşimde aşılama ya sıcak bakıyor samsundan gelince büyük ihtimal doktora gidicez bi danışıcaz doktora
ona göre durumlara bakıcaz benim kocada daha tüp için erken diyor daha 2 yıllık evliyiz diyor.. bence sizde bi aşılama deneyin önce
melisaya ben sordum nasıl oldu diye anlattı kendisi onun yazısını bulabilirsem sana paylaşıcam şimdi oda bişeler denemiş
canım dönüyor dolaşıyor aynı yere geliyoruz ne yaptıysam kime gittiysem başımın derdi prolaktin başka sorun olmadığını söyledim başka bi adım atmıyorlar zamana bırakıyorlar aslında işin özeti bu
benim eşim bakmıyor çünki dr.umda bakmıyor daha erken oo kaç yaşındasın olur olmazsa bikaç sene sonra bakarız modundalarcanım benim eşimde aşılama ya sıcak bakıyor samsundan gelince büyük ihtimal doktora gidicez bi danışıcaz doktora
ona göre durumlara bakıcaz benim kocada daha tüp için erken diyor daha 2 yıllık evliyiz diyor.. bence sizde bi aşılama deneyin önce
melisaya ben sordum nasıl oldu diye anlattı kendisi onun yazısını bulabilirsem sana paylaşıcam şimdi oda bişeler denemiş
Melisa sağlıkla kucağına alsın inşallah bunlar vesile aslında Rabbim vermişpericim işte melisanın bana yazdıkları
Ben aşılamadan önce birçok şey denemiştim.
çörekotu bal karışımı
Eşime keçi boynuzu pekmezi ve kaynamış suyu
Kendim maydanoz buharına oturma
Baranca ursuli
preseed jel
Ovulasyon testi
6 ay yumurta takibi yapıldı bunlardan sonrasında aşılamaya geçmiştik.
İsterseniz aşılama öncesi doğal yöntemleri denemediyseniz bunları deneyebilirsiniz.
Yanlış hatırlamıyorsam hayıt hapı prolaktini düzenliyordu.
doğru hatırlıyorsun canım ama benim adetimi geciktiriyor
aslında ilacını içen hamile kalıyor ama ben kalamıyorum
baltarçın çörekotunu denemeyi düşünyorum adet olunca nasıl yapmıştın hatırlıyor musun canım
benim eşim bakmıyor çünki dr.umda bakmıyor daha erken oo kaç yaşındasın olur olmazsa bikaç sene sonra bakarız modundalar
aslında eşim beni iyi tanıyor benim onların üstesinden gelemicek bi psikolojide olduğumu biliyor yaparda bi tutmazsa yıkılırım
napıcam bilmiyorum yaa niye benim bi mucizem yok
Melisa sağlıkla kucağına alsın inşallah bunlar vesile aslında Rabbim vermiş
inşallah canım denemekte fayda var çok saolBir kavanoz balın içine karışacak kadar balın mikatrına göre göz kararı ayarlayabilirsin 1-2 tatlı kaşığı tarçın koyuyorsun bir miktarda çörek otu karıştırıyorsun ben adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakılıyordu diye hatırlıyorum yumurtalama zamanaı geçince devam etmek zararlı oluyormuş.Çörek otunu bala karıştırmadan önce dövme yada öğütme şansın varsa daha etkili olur.
Ben kullandığım dönemde yumurtlama zamanı olan akıntı bile fazlalaşmıştı.İnşallah faydasını görürsün.
yani 20 sinde bat hani günüm bile geçse kendimi çok umutsuz hissediyorum bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra oldu ilişki şans yokbu doktorlar hep böyle zaten anlamıyorlar malesef bizim ne hissettiklerimizi
dediğin gibi herşey vesile kiminin tüp bebek vesile olup oluyor kiminnde hiçbişe yapmadan ettiği bir dua
Allah katında vesile oluyor bukadar umutsuz olma lütfennn canımmm senin mucizende belki bişeylerin vesile olmasını bekliyordur
ben biliyorum hayırlısıyla birgün hamile olunca bu günlerimizi hatyırlayıp buradan seninki kaç aylık oldu muhabbetleri yapıcaz da neyseee
Benım ılk gebelıkte ılk bhcg degerım 3.54 tu ve yukseldıııı gec dollenmeydı
hala perde beklıyoruz bız aksama gelırımmm
inşallah canım denemekte fayda var çok saol
sen meleğine yeni bişeyler almadın mı foto olsaydı şimdik içimiz açılırdı:98:
annesi bebikin sözünü dinledi pembe taytlar boşa çıkmadı
yani 20 sinde bat hani günüm bile geçse kendimi çok umutsuz hissediyorum bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra oldu ilişki şans yok
inşallah o günleride yaşarız masal gibi dinliyorum böyle söylediğinde
aynen öyle canımvalla olacağı varsa istersen ayda 1 kere ilişki olsun olur bu yumurtlama günü felan hikaye aslında içerde
binlerce siperm günlerce duruyor umutsuz bakma bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?