Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen öyle canım
senin 3küsürlerde mi çıktı zaten 5 çıksa hamilelik başlamış oluyor keşke artsa yaa
Gamze benide umutlandırdı şimdi

reglim 2 gün oldu şüpelendim gebelik testinde de geçen aylarda sende de bozuk gibi çıkmıştıya bendede öyle çıktı bozuk dedim ümitlenmedim
ama yinede kana gittim 3.4 lerdeydi doktor yok dedi ben yıkıldım tabii
neyse bide 2 gün önce bizim ilişki oldu bunuda söyleyim sana unutmadan dün sabah resmen kasıklarım hamlamış gibi nasıl ağrıyor ama zor yürüyorum dün hep yattım ağrıdan şimdi biraz geçti acaba diyee hala aklımda var yaaa

insan vücudu bu herşey olabilir henüz rahme tutunmmamış geç döllenme filan olur mu olur
reglin nasıl oldu benim arkadaşım üstüne gördü ona sormuştum ben kahverengi oluyormuş ama çok değil az

insan vücudu bu herşey olabilir henüz rahme tutunmmamış geç döllenme filan olur mu olur
reglin nasıl oldu benim arkadaşım üstüne gördü ona sormuştum ben kahverengi oluyormuş ama çok değil az

benim üstüne gibi olmaddı yaa 2 günde 2 ped gitti ama 3.hiç gelmedi dahada
bilmiyorum önümüzdeki aya beklicem varsa vardır yoksa önümüzdeki maçlara bakıcaz

benim üstüne gibi olmaddı yaa 2 günde 2 ped gitti ama 3.hiç gelmedi dahada
bilmiyorum önümüzdeki aya beklicem varsa vardır yoksa önümüzdeki maçlara bakıcaz
bencede bekle bunlar çok zor ihtimaller sen düzenli ilişkiye gir olucak ayyy dr.um gibi konuştum
canım ben çıkıyorum yemek yapıyım akşama buaşık makinesi boşalıcak
hergün ne pişiricem derdine başladık yine
tatilde ne güzel ekmek elden su gölden

:)) tamam canım görüşürüz yine benimde bi tek pilavım kaldı
kendine iyi davran :13:

Son düzenleme:
yemeğimi yapmıştım ki ben bi tek pilavım kaldı didimdi
yarınada onu yapim kuzum mercimek çorbası vazgeçilmezimdir tavsiye ederim
bugün doyamadım sana çok saol
topiğide ele geçirdik
bende çok severim mercimek çorbasını hatta ben piştikten sonra az süt koyup öylede bi kaynatırım
şimdi tavuk suyu yapıcam
görüşürüz canım

kesnlkle cnm bi de kızlar yardım almaktan hiç korkmayn ben mesela tüp müp çok uzak gelıodu korkuodm şimdi ii ki yaptrmşm dıorm
hayırlısı neyse ne tez zamanda getrcekse bebşi onu vesile etsn allahım size inş oyle ya da boyle gelsnler hayırlısyla....

DUYGUM kızçemiz geliyormuş çok sevindim gülümm benim yesin teyzesi o prensesiii
gülümmm bebegmmm saol cnm arkdasmm teyzesi bi kardes getrcek enn kısa zamanda ona inşşşşşşşşşşşşş

huzurummmm aklmm sen de bnmmm
yarın dogum ayy çok heyecnlı yaa yarın bebşn kollarnda
emnm kolay bi dogum olcak
hiçç kasma zaten kasmassn
guzel olcak herşeyy
kızımızzz gelıo hayataaa arkdan kardesleri de gelcekk
ne guzell ya ne mutluu
evt huzurum bizim de Ecemiz gelıo dr kız dıo baköıp bakıp valla ben başladm kız şeyleri almaya
saol ferdammm
inşş tez zamanda duzelr kuzeyimiz
anlıorm seni zor bşey iştahla ilgli sorunlar
ama kısa zamanda çözlcek bu sorun inanıorm cnm
evt prensesm olcak bnm nasipse
saoll guzelmm
kizlar merhaba
kizim oluyormusssss

aminnn
bu arada serbest beta hcg 23 ckti
nasil? cok arastirmadim ama normal diye biliyorum dusuk risk yaziyor
cok sukur rahatladim
kızz anneleri oluorzz hepmzz demekk
hadi hayırlısı inşş
serbest betanın düşük olması downla hiç ilgli degl cnm
daha çok derler ki
50 ni altndaysa erkek
üstündeyse kız die
senn 23 benm 38 dr ikimize de kız dedi galba herkeste tutmuo bu ikli test
çinle rus tuttu bende ...

Son düzenleme:
gülümmm bebegmmm saol cnm arkdasmm teyzesi bi kardes getrcek enn kısa zamanda ona inşşşşşşşşşşşşş

...

Canım benimmm inşallah ben öyle bir inat ettim ki eşimm artık iyi sen gitme aşılamaya bende gider kendi kendime yaparım bebeği dediii Becerebiliyorsan buyur yap dedim bende

Huzurcum
Yarın doğumun varmış Canım arkadaşım Allahım sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin.Ben inanıyorummm doğumun çoook kolay olacak inşallah.İkinizde sağlıkla sıhhatle dönün inş.

bakk yaa keçi seni adam haklı bak gidin deneyn şu aşılamayı senn bat gelmedi demi gelnce gdn bak başlayn gülüm yaa inşş bayrma denk gelmz de bu ay başlarsnz

Canım regl oldum hesapladık bayrama denk geliyordu doktor yoktu boşu boşuna ilaç içmek zorunda kalacaktım 13.gün arefe gününe denk geliyordu malesef uzatmaları oynuyoruz anlayacağın.

Son düzenleme:
Canım regl oldum hesapladık bayrama denk geliyordu doktor yoktu boşu boşuna ilaç içmek zorunda kalacaktım 13.gün arefe gününe denk geliyordu malesef uzatmaları oynuyoruz anlayacağın.

anladm yawrum nasip bi dahaki aya o zaman herşeyde bi hayır vardır sıkma canını ...

Slm kızlar nerdesiniz yaw
every cnm tebrik ederim kızın oluyormuş
huzur cnm sanada allah hayırlı saglıklı bir dogum nasip eylesin

bana gelince bu ay cok tuhaf seyler oluyor akıntım cok abartı,ovu yaptım ama cok kızarık neden böyle oldum mantardan mı acaba?eşimde iş yemeginde,bende bugün kendime ciciler aldım

Kızlaaaaaaarrrrr
RUMUZYOK dogum yapmıs dayanamamıs ve sezeryan ıstemıs hosgelmıs kızımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…