aynen öyle canım
senin 3küsürlerde mi çıktı zaten 5 çıksa hamilelik başlamış oluyor keşke artsa yaa
Gamze benide umutlandırdı şimdi
insan vücudu bu herşey olabilir henüz rahme tutunmmamış geç döllenme filan olur mu olurreglim 2 gün oldu şüpelendim gebelik testinde de geçen aylarda sende de bozuk gibi çıkmıştıya bendede öyle çıktı bozuk dedim ümitlenmedim
ama yinede kana gittim 3.4 lerdeydi doktor yok dedi ben yıkıldım tabii
neyse bide 2 gün önce bizim ilişki oldu bunuda söyleyim sana unutmadan dün sabah resmen kasıklarım hamlamış gibi nasıl ağrıyor ama zor yürüyorum dün hep yattım ağrıdan şimdi biraz geçti acaba diyee hala aklımda var yaaa
insan vücudu bu herşey olabilir henüz rahme tutunmmamış geç döllenme filan olur mu olur
reglin nasıl oldu benim arkadaşım üstüne gördü ona sormuştum ben kahverengi oluyormuş ama çok değil az
bencede bekle bunlar çok zor ihtimaller sen düzenli ilişkiye gir olucak ayyy dr.um gibi konuştumbenim üstüne gibi olmaddı yaa 2 günde 2 ped gitti ama 3.hiç gelmedi dahada
bilmiyorum önümüzdeki aya beklicem varsa vardır yoksa önümüzdeki maçlara bakıcaz
bencede bekle bunlar çok zor ihtimaller sen düzenli ilişkiye gir olucak ayyy dr.um gibi konuştum
canım ben çıkıyorum yemek yapıyım akşama buaşık makinesi boşalıcak
hergün ne pişiricem derdine başladık yine
tatilde ne güzel ekmek elden su gölden
yanınada bezelye cacık yap al sana yemek aynı menüyü yeriz:)) tamam canım görüşürüz yine benimde bi tek pilavım kaldı
kendine iyi davran :13:
yanınada bezelye cacık yap al sana yemek aynı menüyü yeriz
ama çorbada uydurucam sıcak sıcak
bugün doyamadım sana çok saolyemeğimi yapmıştım ki ben bi tek pilavım kaldı didimdi
yarınada onu yapim kuzum mercimek çorbası vazgeçilmezimdir tavsiye ederim
bence bizlerden çok iyi anne eşlerimizdende çok iyi baba olcak Allahın izniyle... Allah gönlüne göre verir inşl kuzum inşlh ikizlerin olur...
bende çok istiyorum bi kız bi erkek de olsa tam süper olurdu
zaten kayın validemler benim ailem bizden hep ikiz bekliyor nedeni ise benim görümcelerim ikiz eşimin teyzeleri ikiz
benim halamın kızları ikiz teyzemin kızı hamile şimdi ikizlere
eşiminde benimde tarafımda hep ikiz ırsi heralde :) bizdende öyle bekliyorlar bende korkuyorum tabii olursa nasıl bakarım diye ama bikerede ikitane bebiş ..
Yapacağımız tek şey sabıretmek olacağına inanmak hem şimdi tıp çok ilerledi Allahında izni ile olmicak şey yok biliyosun
gülümmm bebegmmm saol cnm arkdasmm teyzesi bi kardes getrcek enn kısa zamanda ona inşşşşşşşşşşşşşDUYGUM kızçemiz geliyormuş çok sevindim gülümm benim yesin teyzesi o prensesiii
huzurummmm aklmm sen de bnmmmmerhaba kızlar
dün koşuşturmayla geçti
giremedim topike
ben yarın doğuma gitcem
dün biraz korkum vardı
bugün daha iyiyim
yarına nasıl olurum bilemem tabi
duygum topike güzel bir prenses getirecekmişsin
gamze nerdesin yaaaaaaaa
saol ferdammmselamlar
kendi derdime düştüm burayı okuyorum ama yazamıyorum
huzurcum yarın inşallah sıkıntısız rahat bir doğum olur
duygucum kızın oluyomuş hayırlı uğurlu olsun
didem işe başladın demek süt bırakabiliyor musun eve? deniz napıyomuş sensiz?
gamze demek dişiniz çıktı çok erken ama olabiliyorbazen böyle, hayırlı olsun
kuzey artık çok mutsuz bir bebek,uyumuyor emmiyor, ben de çok mutsuzum
bugün de elma vermeye çalıştım çıkardı geri yemedi
napıcam ben bu çocukla hiç bilmiyorum
keşke benim de iştahlı bir oğlum olsaydı
kizlar merhaba
kizim oluyormusssss
kızz anneleri oluorzz hepmzz demekkaminnn
bu arada serbest beta hcg 23 ckti
nasil? cok arastirmadim ama normal diye biliyorum dusuk risk yaziyor
cok sukur rahatladim
gülümmm bebegmmm saol cnm arkdasmm teyzesi bi kardes getrcek enn kısa zamanda ona inşşşşşşşşşşşşş
...
Canım benimmm inşallah ben öyle bir inat ettim ki eşimm artık iyi sen gitme aşılamaya bende gider kendi kendime yaparım bebeği dediiiBecerebiliyorsan buyur yap dedim bende
Huzurcum
Yarın doğumun varmış Canım arkadaşım Allahım sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin.Ben inanıyorummm doğumun çoook kolay olacak inşallah.İkinizde sağlıkla sıhhatle dönün inş.
Canım regl oldum hesapladık bayrama denk geliyordu doktor yoktu boşu boşuna ilaç içmek zorunda kalacaktım 13.gün arefe gününe denk geliyordu malesef uzatmaları oynuyoruz anlayacağın.
anladm yawrum nasip bi dahaki aya o zaman herşeyde bi hayır vardır sıkma canını ...
Kızlaaaaaaarrrrr
RUMUZYOK dogum yapmıs dayanamamıs ve sezeryan ıstemıs hosgelmıs kızımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?