ben ikiz boşuna mı istiyorum birinide seninle kerterim
oğlan yaparsan Lovely nın kızı boşta galiba
Blue maşallah kuzucağa
meganım benim oğlanı sen gördün ama görmeyenler için ekliyorum...
napiim kızçemin ön profilden resmisi yok bende oğlumla yetiniyorum........
sen yeterki iste,bana hep senin ikizin olcak diyolar onla kerteriz meg tam gelme vaktin bence biz olmayan cocukları kertmeye başladık :)
lovely kuzum anakucağı değil yalnız o sadece oto koltuğu yanlış olmasın
pericim sen hamile ol da allahın izniyle ben herbişeyi sil baştan tekrar yazarım sen dert etme
evet prolaktin bende adet gecikmesi yapmaz
zaten emzirdiğim için şu an tavan yapmıştır prolaktin
hilalcim yok öyle bişey, olamaz olmamalı yani en azından (kırk takla attım 7 ay hamile kalamadım, böyle bişey olmuş olamaz, üstelik korunurken)
bluemoon maşallah canım oğluna
bas bas paraları leylayacılık mı oynuyor
sen yeterki iste,bana hep senin ikizin olcak diyolar onla kerteriz meg tam gelme vaktin bence biz olmayan cocukları kertmeye başladık :)
İrkek olursa benimkiynen kerteriz hem kız büyük olunca zengin olurlar
naparsın şekerim kalplerimiz birmiş hoş geldin
kız olursa alırım seninkini amaoyyyy yerim ben senin oğluşunu çok tatlıya maşallahhhhhhhhh
azranın anlamında bak neler yazıyor
1. Bakire, kızoğlan kız. 2. Ayak değmemiş kum. 3. Delinmemiş inci. 4. Hz. Meryem'e verilen adlardan. 5. Medine şehrinin adlarından biri. 6. Masal kahramanı "Vamık"'ın sevgilisi.
benimde ikizim olsun koca ailede 1 tanecik var olasılık 0 a yakın ama istiyorum olsunsen yeterki iste,bana hep senin ikizin olcak diyolar onla kerteriz meg tam gelme vaktin bence biz olmayan cocukları kertmeye başladık :)
bende istiyorum ama istemekle olmuyor olsa 1 sendir istemediğim gün kalmadı bitaneciğini hemdeay alemsin yaa tamam ozaman senden kesin ikiz bekliyom ona göre
ya ben şu alt alta herkesin yazılarını aynı anda cevap vermeyi beceremiyom
Kızlar ben kaçıyorum eşim geliyo balıga çıkcaz bakalım ne tutucam:)
bluemoon maşallah canım oğluna
bas bas paraları leylayacılık mı oynuyor
benimde ikizim olsun koca ailede 1 tanecik var olasılık 0 a yakın ama istiyorum olsun
bende istiyorum ama istemekle olmuyor olsa 1 sendir istemediğim gün kalmadı bitaneciğini hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?