Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

azranın anlamında bak neler yazıyor
1. Bakire, kızoğlan kız. 2. Ayak değmemiş kum. 3. Delinmemiş inci. 4. Hz. Meryem'e verilen adlardan. 5. Medine şehrinin adlarından biri. 6. Masal kahramanı "Vamık"'ın sevgilisi.

lovely kuzum anakucağı değil yalnız o sadece oto koltuğu yanlış olmasın

pericim sen hamile ol da allahın izniyle ben herbişeyi sil baştan tekrar yazarım sen dert etme
evet prolaktin bende adet gecikmesi yapmaz
zaten emzirdiğim için şu an tavan yapmıştır prolaktin

hilalcim yok öyle bişey, olamaz olmamalı yani en azından (kırk takla attım 7 ay hamile kalamadım, böyle bişey olmuş olamaz, üstelik korunurken)

bluemoon maşallah canım oğluna
bas bas paraları leylayacılık mı oynuyor

Efendimiz (a.s.m), kötü anlama gelen bazı isimleri değiştirdiği gibi, sahibini şımartma ihtimali olan bazı güzel isimleri de değiştirmiştir. Berra da bunlardan biridir.

Berra; yüksek ahlaka sahip, her yönüyle arı-duru, tertemiz anlamına gelir. Bu anlamıyla sahibini hep iyi bir insan olarak hatırlattığı için, nefis muhasebesi yapmaktan alıkoyma ihtimali vardır. Az da olsa, dinî imtihan açısından bir risk taşıdığı için “sedd-i zerayi” kuralı gereğince değiştirilmiştir.

Hz. Peygamber (asv), "iyi insan, kusursuz kimse, günahsız" anlamına gelen "Berre" ismini Zeyneb'e çevirmiştir. Bu ismi taşıyanın zihninde, kendini beğenme gibi bir mana teşekkül edebilir. Bu da isimlenenin karakterini olumsuz yönde etkilemek demektir. Zira bu isim hakkında Hz. Peygamber (asv), "Allah sizin iyi olanlarınızı en iyi bilendir" buyurarak bu adı değiştirirken, "Kendinizi temize çekmeyin!"1 sözüyle de, güzel bir ismi başka güzel bir isimle değiştirmenin gerekçesini belirtmiştir. Bunun anlamı, "Berre adını takıp da bununla iyi olduk sanmayın! Allah kimin iyi olduğunu herkesten daha iyi bilir!" demektir2.

Ayy ben kanguruya bayıldım yazıcaktım yanlışmı yazmışımBen kangurunun resmini gördümde çok hoşuma gitti.

ya ben şu alt alta herkesin yazılarını aynı anda cevap vermeyi beceremiyom

Son düzenleme:
oyyyy yerim ben senin oğluşunu çok tatlıya maşallahhhhhhhhh
kız olursa alırım seninkini amateşekkür ederiz teyzesi
kız biz başka türlüsünü bulmuştuk ama...bu gidişle ayşe olacak anlaşılan..hangi ismi beğenses fos çıktı

sen yeterki iste,bana hep senin ikizin olcak diyolar onla kerteriz meg tam gelme vaktin bence biz olmayan cocukları kertmeye başladık :)
benimde ikizim olsun koca ailede 1 tanecik var olasılık 0 a yakın ama istiyorum olsun

ay alemsin yaa tamam ozaman senden kesin ikiz bekliyom ona göre
bende istiyorum ama istemekle olmuyor olsa 1 sendir istemediğim gün kalmadı bitaneciğini hemde

Zeynepmeynep yazmıstır canım benı tanımadın mı dıye eskılerden benım dusuk yaptıgım zamanlarda ılk gırdıgımde oda vardı pancem mıssaltın fılan hepsı aynı zamanda hamıle olanlar :)

benimde ikizim olsun koca ailede 1 tanecik var olasılık 0 a yakın ama istiyorum olsun

bende istiyorum ama istemekle olmuyor olsa 1 sendir istemediğim gün kalmadı bitaneciğini hemde

Bundan sonrada tüm kalbinle istemeye ve dua etmeye devam et inşlalah rabbim o çok istediğin günlerden birinde görecek ve verecek sabrının mükafatını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…