zamanı var canımmm benimmm olacak Allahın izni ile Rabbim çok büyük senin gibi yürekten kalpten isteyenlerin dualarını boş çevirmez hayırlısıyla zamann birazcıkbenimde ikizim olsun koca ailede 1 tanecik var olasılık 0 a yakın ama istiyorum olsun
bende istiyorum ama istemekle olmuyor olsa 1 sendir istemediğim gün kalmadı bitaneciğini hemde
Canım alıntı ile cevaplanın sağ yanındakine tıklıyorsun tüm alıntı yapacaklarını ona tıklayıp en son mesajıda alıntı ile cevaplayı tıklıyorsun.
zamanı var canımmm benimmm olacak Allahın izni ile Rabbim çok büyük senin gibi yürekten kalpten isteyenlerin dualarını boş çevirmez hayırlısıyla zamann birazcık
becerdim inşlh.
ediyorum canım Rabbim çok büyük ol desin yeterkiBundan sonrada tüm kalbinle istemeye ve dua etmeye devam et inşlalah rabbim o çok istediğin günlerden birinde görecek ve verecek sabrının mükafatını
inşallah canım seninde benim bu dünyada tüm isteyenlerinde dileği olsun anne olmak hepimizin hakkıdırzamanı var canımmm benimmm olacak Allahın izni ile Rabbim çok büyük senin gibi yürekten kalpten isteyenlerin dualarını boş çevirmez hayırlısıyla zamann birazcık
becerdim inşlh.
kız olursa alırım seninkini amateşekkür ederiz teyzesi
kız biz başka türlüsünü bulmuştuk ama...bu gidişle ayşe olacak anlaşılan..hangi ismi beğenses fos çıktı
Ben şimdiden çok fena saldım kendimi 7-24 eşofmanlıyım artık.hadi kızlar ben gideyim ufaktan ufaktan..eşim gelicek pijamalarımdan kurtulayım bu koca göbüşle nasıl olacaksa accık göze hitab edeyim.......bu arada dua edinde bende şu sıramı salayım doğurayım...hadi cümleten allaha emanet olun
HoşgeldinBırı cop ev mı dedıbız coktan olduk hayır bısıy degıl adam evde yokken 2 ıs yapıyodum sımdı camasırları gıycegım zaman tek tek kurutmadan cıkarıyom var mı boyle bısıy
erkeklerde çocuk gibi oldukları için iki çocuğa bakıyorsun şuan normaldirBırı cop ev mı dedıbız coktan olduk hayır bısıy degıl adam evde yokken 2 ıs yapıyodum sımdı camasırları gıycegım zaman tek tek kurutmadan cıkarıyom var mı boyle bısıy
Ben şimdiden çok fena saldım kendimi 7-24 eşofmanlıyım artık.
HoşgeldinAmann olsun boşver kuzucuklar iyi olsunda gerisi boş.
kocam oyle demıyo ama kaynanam sankı herseye karısıyo
erkeklerde çocuk gibi oldukları için iki çocuğa bakıyorsun şuan normaldir
Sen onun hakkından gelirsin
ayy gamze güldürdün beni
büyük olanı evlatlık vermek istiyon demek
aynen oyle canım buyuk olan cocugumu evlatlık vermek ıstıyorum mumkunseruzgar yeter bana
aynen oyle canım buyuk olan cocugumu evlatlık vermek ıstıyorum mumkunseruzgar yeter bana
heee vermek ıstıyorum canıma doydum nen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?