Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

AZRA: Yine iffete tekabül eden, namuslu ve tertemiz kadın anlamındadır. Kirlerden arındırılmış, masum manasında.
emine bizde bunu bulmuştuk...ama ben ayşe azra istiyorum bakalım hayırlısı...

benimde ikizim olsun koca ailede 1 tanecik var olasılık 0 a yakın ama istiyorum olsun

bende istiyorum ama istemekle olmuyor olsa 1 sendir istemediğim gün kalmadı bitaneciğini hemde
zamanı var canımmm benimmm olacak Allahın izni ile Rabbim çok büyük senin gibi yürekten kalpten isteyenlerin dualarını boş çevirmez hayırlısıyla zamann birazcık
Canım alıntı ile cevaplanın sağ yanındakine tıklıyorsun tüm alıntı yapacaklarını ona tıklayıp en son mesajıda alıntı ile cevaplayı tıklıyorsun.

becerdim inşlh.

hadi kızlar ben gideyim ufaktan ufaktan..eşim gelicek pijamalarımdan kurtulayım bu koca göbüşle nasıl olacaksa accık göze hitab edeyim.......bu arada dua edinde bende şu sıramı salayım doğurayım...hadi cümleten allaha emanet olun

Bundan sonrada tüm kalbinle istemeye ve dua etmeye devam et inşlalah rabbim o çok istediğin günlerden birinde görecek ve verecek sabrının mükafatını
ediyorum canım Rabbim çok büyük ol desin yeterki

zamanı var canımmm benimmm olacak Allahın izni ile Rabbim çok büyük senin gibi yürekten kalpten isteyenlerin dualarını boş çevirmez hayırlısıyla zamann birazcık

becerdim inşlh.
inşallah canım seninde benim bu dünyada tüm isteyenlerinde dileği olsun anne olmak hepimizin hakkıdır
becerir tabi benim hatunum bunca zamandır nasıl yapamıyordun hayret

Bırı cop ev mı dedı bız coktan olduk hayır bısıy degıl adam evde yokken 2 ıs yapıyodum sımdı camasırları gıycegım zaman tek tek kurutmadan cıkarıyom var mı boyle bısıy

kız olursa alırım seninkini amateşekkür ederiz teyzesi
kız biz başka türlüsünü bulmuştuk ama...bu gidişle ayşe olacak anlaşılan..hangi ismi beğenses fos çıktı

kız olsaydı olurdu canım ama malum topikte şu sıra erkek azlığı var
benimde seninki gibi yakışıklı bir oğlum olur inşallah gelinimide seçtim duygunun kızını kerttik benim oğlana

Ben şimdiden çok fena saldım kendimi 7-24 eşofmanlıyım artık.
Bırı cop ev mı dedı bız coktan olduk hayır bısıy degıl adam evde yokken 2 ıs yapıyodum sımdı camasırları gıycegım zaman tek tek kurutmadan cıkarıyom var mı boyle bısıy
Hoşgeldin Amann olsun boşver kuzucuklar iyi olsunda gerisi boş.

erkeklerde çocuk gibi oldukları için iki çocuğa bakıyorsun şuan normaldir

ayy gamze güldürdün beni
büyük olanı evlatlık vermek istiyon demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…