Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

pericim rüyan hayırlara çıksın inşallah
ben de hamile olduğum ay rüyamda gebelik testi yapıyordum çiftçizgi çıkıyordu
ben de psikolojime bağlamıştım o zaman

Hoşgeldin canımmm
Bence sen eski kadınlar gibi sırtına bağla ev işlerini yaprkenEskiden kadınlar bebeklerini sırtına bağlar tarlada çalışırmışya

Hoşgeldin canımmm
Bence sen eski kadınlar gibi sırtına bağla ev işlerini yaprkenEskiden kadınlar bebeklerini sırtına bağlar tarlada çalışırmışya

elektrik süpürgesi sesinden korkmasa sorun değil her odaya yanımda götürürüm ana kucağı ile
ama makinayla süpürmeyince toz yermsilme falan içime sinmiyor zaten
böyle temizlik mi olur
hafta sonları eşim balkona götürüyor ancak öyle alıyoz makinayla

ay ne güldüm yaa ...bi insan evinin dağınıklığını da böyle tatlı anlatabiliyormuş..ama üzülme anne olan herkes bu dönemden geçmiştir...ilerde kuzey büyüdüğünde kendi haline şaşırıp güleceksin emin ol........ama yemek yemeği ihmel etme emzikli anne

gönüllüyüm bütün gün oynarım onunla
şaka bi yana benim bebeğim olsun gerçekten evim çöp ev olur alıştırıcam onu kucağıma yansın dünya sende boşver oğlunla keyif yap geri gelmez o güzel günler büyüyünce yalvarsan oturmaz kucağında

hayırlara çısın inşallah canım en yakın zamanda gelsin bebeğin inşallah

bu durumda ben rekora koşuyorum aranızda en çok kiloyu ben alıcam sanırım ben gamzenin yolundan gidiyorummmm
canım inşallah sizlerin duaları daha çabuk olur bize dua etmeyi utmayın aklınıza geldikçe

Haftada bir temizlik yeter çok bile boşver.

geçici bir süreç olur inşallah yoksa cidden haberlere çıkacak kıvama gelicez

eşim aradı zaten az önce
durmuş biyerde yemek yicekmiş
bana da hatırlatıyor yemeğini ye ne yiceksin diye
sağolsun hep zorla da olsa yapıp yediriyor
yicem canım şimdi kalkıp yapıcam eşimden azarı işittim

Hoşgeldin canımmmm hadi sıra sendeeeBebişi bekliyozzzz

slm kızlar
bebişler çok tatlı maşallah Allah esirgesin
geçmişi biraz okudum pericim canım benim rüyan hayırlara çıksın ve gerçekk olsunnn aminnn..
bende bu ay iki kere ayn ı rüyayı gördüm ultrasyonla karnıma bakılıyor bi bebek var ve bana el sallıyordu
ama çok güzeldi yaa

oğlum güzel kızlara bayılıyor zaten
gel valla bayram etsin oğlum

öyle canım yaa
bazen çok yorulsam yıpransam da ağlatmıyorum
ne istese yapıyoruz
şımartıyoruz belki yanlış yapıyoruz ve muhtemelen pişman da olucam ama onunla ilgilenmek hoşuma gidiyor
onun mutluluğu gülmesi hoşuma gidiyor
ve çok bekledik geç elde ettik kıymetli bebek bunlar

ve kızlar benim adet olmam gerekiyordu olmadım ya
tırsıyorum acaba hamile miyim diye :18: (allah korusun)
hafta sonu da olmazsam ptesi test yapıcam

benim oğlum 3.5 yaşına geldiği halde çalışan süpürgeyi görünce 3.5 atıyor ama çalışmayan süpürgenin borusuyla oynuyor...

İnşlalah en kısa zamanda gelsin bebişin evcilik oynayın onunlaaa

Bende hep öyle diyorum akşama kadar oynıcam üstünü giydirip giydirip soyundurucam sıkılıncadaa eee yeter hadi birazda ben bebek olim sen anne ol dicem

Canım hoşgeldin inşlalaah senin rüyanda hayırlara vesile olsun.tez zamanda gerçek olsun inşallah.

benim oğlum 3.5 yaşına geldiği halde çalışan süpürgeyi görünce 3.5 atıyor ama çalışmayan süpürgenin borusuyla oynuyor...
benim yeğen de 1 yaşına kadar nerdeyse elektrik süpürgesi sesiyle uyudu
bizamandan sonra korkmaya başladı

ben bayılıyorum ya sürekli kıyafet denemeye falan
oğlumun baştan sesi çıkmazdı ama artık giydirilmekten hiç hoşlanmıyor ağlıyor
ağladığı için mümkün olduğu kadar az üst değiştiriyorum
gerçi şimdi meyve püresi yediriyorum
sürekli püskürttüğü için acayip kıyafet çıkıyor
meğer kıyafet asıl 4 aydan sonra lazımmış

pericim rüyan hayırlara çıksın inşallah
ben de hamile olduğum ay rüyamda gebelik testi yapıyordum çiftçizgi çıkıyordu
ben de psikolojime bağlamıştım o zaman
Ferdacım kafayı yemiş olma ihtimalim çok yüksek kendimi fazla ciddiye almamaya çalışıyorum
bu ay göğüslerim herzmankinden farklı ama dostinexin etkilediğini düşünüyorum

Hoşgeldin canımmm
aa süper fikir ben olsam yapardım

sayın hamileler
aklıma gelmişken yazayım
eğer oto koltuğu olan ana kucağı almıcaksanız oto koltuğu olarak 0-18kglık model var chicco eletta
ondan alın mutlaka
o ana kucakları 0-13kg arası bu 0-18kg
bende o 13kglık var ama oğlum artık sevmiyor hiç oturmuyor
o yüzden gidip oto koltuğu aldık mecburen
çünkü yolda kucağıma almak zorunda kalıyorum

bir de kanguru olarak chicco you&me kanguruyu tavsiye ederim
bel desteği var
o yüzden beliniz ağrımıyor
bebek için de çok konforlu
biyere not alın bence belki lazım olur sonra

Evet ek gıdaya geçince çok kirletiyor dimi onuda düşünerek yapmak lazım alışverişi.

Eşim beni kızdırmak için diyorki hep benim kucağımda durucak hiç sana vermicem diyor.Bende onu kızdırmak için diyorumki gündüz en güzel cicilerini giydiricem sen işten gelmeye yakında kakalıları kusmukluları giydiricem diyorum

Ama zor olur sanırım tek başına bağlamak annem abimi bağlamaya çalışırken sırtından aşağı düşürmüş Allah atn birşey olmamaış.O zamanalrda anakucağı vs de yokmuş.

Ben yazdım bir köşeye anakucağınada bayıldımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…