Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hoşgeldin duygummm

hoşbulduk meganmmm
bugun midem ii keyfm de ii bundan dolayı
bak aklnda bulnsn
blmıorm limon yıomsn ama
limonu buzluga attm rendeledm sonra onu yedm kaşk kaşk
ii geldi ya bugun maşallah midem gayet iiydi
dıolardı ii limon die
bi de kabuklarını da yemş oldgm için bi sürü vitamn aldım...

Ayy çok sevindim midenin iyi olmasına
Benimde bu saatlerim iyi geçiyor akşam 17 den 19 a kadar bir bulantı oluyor ama aç kalmayıp zoraki yersem hafifliyor mide bulantım.
Benim midem ekşiyorya o yüzden limon dokunuyor salatada da yiyemiyorum ama bende ekşi mandalina yiyorum birde yemek yerken midem bulanınca mandalina kabuğu kokluyorum iyi geliyor

Hoşgeldin duygummm

ay sorma mandalina nasıl sevıorm her gun bi klo yıorm en az
nar da çok yedm bu ara ...
meyve çok yıesm var

bu ara iki arkdasm hamiş ikisnde de hamile şekeri çıktı
bnm ailem full şeker hastası
bende de çıkcak galba kızlar ya
ekşiye yoneldm bu ara allahtan gerçi tatlı yemkle de ilgli degl bence
blmıorm neyle ilgli ama :44:

Duyggummm ben yine kabız olmuşum zorlanınca karnım ağrıdı çok korktum yaaa halada ağrıyor çok canım sıkıldı

Bende mandalinayı çok yiyorum bu ara ama nar geçen gün denedim yiyemedim.Gebelik şekerine ne zaman bakılacak benim bakılmadı henüz bende bu ara tatlıya dadandım

tatlım ekşi tarzı şeyler yeme kabız yapıyor aceyip.

birde büyük olasılıkla o damardır bebişte kayma gibi oluyor :))) sanki içinde böcük geziyor hissi gibi oluyor yani bende öyle oldu.

Aaa ekşinin kabız yaptığını bilmiyordum yemem artık tam düzene girmişken yine noldu diyorum bende mandalinadan oldu demkki.Ama çok korktum yine dr a koşasım var.Çok ağrımıyor karnım ama tatlı bir ağrı var alt karnımda

Duyggummm ben yine kabız olmuşum zorlanınca karnım ağrıdı çok korktum yaaa halada ağrıyor çok canım sıkıldı
duphalac iç meganm hemen duzelr kabzlk

Bende mandalinayı çok yiyorum bu ara ama nar geçen gün denedim yiyemedim.Gebelik şekerine ne zaman bakılacak benim bakılmadı henüz bende bu ara tatlıya dadandım

25. haftada baklıo
aslnda çıkar die korkuorm ama olcaksa da oluo istedgn kadar kork
başa gelen çeklr ne yapalım...

duphalac iç meganm hemen duzelr kabzlk

25. haftada baklıo
aslnda çıkar die korkuorm ama olcaksa da oluo istedgn kadar kork
başa gelen çeklr ne yapalım...
Duphalac içiyorum zaten ama duphalc lı hali bile bu yani dr da bolbol su iç diyor***
Amann çıkarsa napalım kısmet çıkarsa noluyor pekii:44:

Son düzenleme:
Duygum bu arada 25. haftaya çok var belkim tatlı yasaklanır biz şimdi yiyelim yiyebildiğimiz kadar

Duphalac içiyorum zaten ama duphalc lı hali bile bu yani dr da bolbol su iç diyor***
Amann çıkarsa napalım kısmet çıkarsa noluyor pekii:44:

ya aslnda kontrol altna alnca problem yok
ölçecen işte sık sık
şeker ölçme cihazı alcan
biraz stresli
diyet de yapcan
zaten bi süre de yazdrıolar her gun kaç çıktgnı açlk toklk
ii dvm ederse ölçmeyi bırakıosn
kontrol altnda olrsa bi şey yok ama yukselrse bebegi etklıomş olmsz
dyet yapnca zaten otmatkman da düşuo
dedgn gibi yielm de çıkarsa bırakrz yemeyi

bu arada avatarımdaki bebşn adını blıorm
adı Ece
cunku google amcaya ece bebek die yazmştm

Ayy çok tatlı bebiş biizmde inşlalah böyle kızlarımız olacak
normal şeker hastalığındaki gibi demkki ben anneannemden biliyorum oda aynen böyle diyet yapıyor ölçüyor inşlalah çıkmaz ama çıkarsada çözümü var çok şükür.

Duygum kuruyemişin fazlası zararlı olurmu ben yarım kilo kadar yidimde hala duramıyorum

Mahşlalah ece bebişe kimin bebesiyse Allah ailesine bağışlasın.Senin kızın ece olacak dimi
evt Ece olcak bizm kuzu da fikrmz oyle şimdi degşr mi blmıorm ama ece ismni gerçekten çok sevıorm

valla oyle bi açlıo ki iştah yıosn ister istemez
benm hiç bu bogazm durmuo hiç
hep midem kazınıo bulanmadıgı surece
ye cnm ya demek ki vucut istıo ne yapalım
kassan da alıosn klo kasmasan da boşverr

Kilo almak umrumda değil zaten dokunurmu acaba diye düşündüm yarım kilo yedim ama dediğin gibi bebiş istiyor bencede

Duygu bak ben bu bebişi çok seviyorum şunun suratına baksana nasılda sinir olmuş rahatımı bozdunuz der gibi ama çok tatlı kimin bebeişiyse Allah ailesine bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…