Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

HEVİN.....KETENHELVA.......
kızlar ben belki doğurmadan geri dönebilirim ama siz yarın belkide bu saatlerde yavrularınızı kucağınıza almış olacaksınız inşallah allahın izniyle..
RABBİM ikinizinde yar ve yardımcısı olsun...allaha emanet olun inşallah....

kızlar ben çıkıyorum yarın akşam buraya bişeyler yazmış olmazsam anlayın ki önce allahın izniyle doğurmayı becermişimdir
hepiniz allaha emanet olun...ben sizi dualarımdan eksik etmeyeceğim sizlerde beni dualarınızda unutmayın emi

bulemunumketenhelva hevin
rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
9 aylık serüveniniz sağlıklı hayırlı evlatların dünyaya gelmesiyle devam etsin inşallah
dualarım sizlerle ALLAH a emanet olun

Eminem canım ben grip oldum çok öksürüyorum ne yapmalı nasıl geçer bir bilgin varmı?Birde boğaz pastili zararlımı?

selam kızlar bütün gün dışardaydıkkkk kocişle gezdik sinemaya gittikdaha yeni ewe geldik..hemen geçmişi okudum güzel dilekleriniz için çok teşekkürler yarın bana ve hevine bulumoona bol bol dua edin kızlar sağsalim alalım bebişlerimizi kucağımızabenim kalbim kalbim ve dualarım sizlerle...iyki varsdınız sizi çok sewviyorumyarın gelişmeleri gamzeye msj atarım oda size iletir..hepinizi kocamannnnnn

iyi geceler kızlarr

güzel dilekleriniz için çok teşekkürler, Allah razı olsun hepinizden,
Rabbim bekleyen ve isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu güzel duyguyu .
Heyecan hat safhada evimizde
Sabah 9da yatışımız yapılcak Allahın izniyle, saat tam kaçta gireriz bilmiyorum,
ama öğlene kadar biter diye ümit ediyoruz
Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden kızlar,
Bluemoonum, ketenhelvam, Rabbim sağ salim kurtulmamızı nasip eylesin kızlar,
dualarımız sizinlede olucak inşallah.

Ben muhtemelen 5 gün kalıcam hastanede belkide 7, Almanyada hemen çıkarmıyorlar sezeryandan sonra,
haber veremezsem kusuruma bakmayın olur mu, ama ilk fırsatta telden girmeye çalışağım.

Sizleri çoook seviyorum hepiniz Allaha emanetsiniz canlarım

''O'nun ilk aşkı olmayabilirsin, son aşkı da;
Hatta her hangi bir tanesi de.
Unutma tıpkı senin gibi, o da mükemmel değil..
Ama şayet o, seni olup olmadık yerlerde güldürebiliyorsa,
Seni iki kez düşündürebiliyorsa,
Onu seninle tutmaya çalış ve ona verebileceğin her şeyi ver.

Seni günün her anında düşünmüyor olabilir;
Ama sana kırabileceğini bildiği bir parçasını verecektir: "kalbini".
Yaralama onu, değiştirmeye çalışma, çözümlemeye kalkma,
Ve verebileceğinden fazlasını bekleme..

Seni mutlu ettiğinde gülümse,
Kızdırdığında fark etmesini sağla ve birlikte değilken özlendiğini bil..!''

Bob Marley(alıntı)

Gunaydın
ketenhelva yola cıkmıs hastaneye gıdıyolar dua ıstıyo bızden kızlar

kızlar yardım edermisiniz 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim 2 ay önce bebeğim karnımda öldüm 3 aylıktı kürtaj oldum doktor rahim tertemiz dedi kist falanda yokmuş adet olmadım duphashn kullandım adetin 3. günü de serephone yazdı günde 2 tane 5 gün sürdü acaba hamile kalırmıyım ki benim tek sorun düzensiz adetti ....hamile kalırmıyım tekrar çok istiorum ..(((((((((((

bir kere hamile kaldim, bir kere de olur insallah diyip umutlu ol

Dogurannnnn varmı kızlarr?

Gaziantep adlı arkadasım tabiki tekrar hamile kalabilirsin,bence adet gününü bekleyip gebelik testi yaparsın

slm kızlar
oglusum uyuyorken bakınıyım dedım dün 40 ımız cıktı
ya benım oglum besıgınde yatmak istemiyor ana kucagında uyuyor beşige koyunca bagırıyor napıcm ben :26: bı de kucagımda uyuyor kıyamıyorum bırakmaya iyice alıstı
besıkten nefret edıyo sankı bı yerını sıkmısım gıbı aglıyo
doguran arkadasların da Allah yardımcısı olsun saglıkla kavussunlar inş.

Ketenhelva amelıyathaneyı beklıyomus en gec 1 saate gelıyo bebeler dua ıstedı tekrar slm soyluyo sızlerede

canım bırak orda uyusun ruzgarda daha 1 ay onceye kadar bebek arabasında uyuyodu zamanla alısır kasma bu kadar hem kendını hem bebenı rahat bırak oglumuzu bakııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…