Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nasl bşey blıomsn meganm gdyrm dra soruo o zaman ii oluo midem iim dıorm dogal olrak
yani ne zaman başlıcagı hiç belli degl iiydi kaç gundur bugun yne berbat
et dokndu desem çok da yemedm et
blmıorm yanii tam nedenini
ama bu sefer soylucem çiğdem hnma
dvm edıo hala dicem
hap da içtm bana mısın demedi ama senn dedgn ilacı içmedm hiç
onu denemek lazm ...

selam kizlar

ooookimler kimler burdLARMIS nasilsiniz kiz pufidik! derya ! sIk gelin ya ozluyoruz valla

sevgülü annelirmiss hazır gelmşken bebş resmi koyun yaa bayram şekeri niyetine

Benim de bir gününm bir günümü tutmuyor ama o ilacı içinde kusma hiç olmuyor ilacın adını dr. una danış istersen çok etkili bir ilaç ben hamile kaldığımdan beri hep onu içtim içmesem çok kötüyüm içersem bulantı en aza iniyor kusma se hiç olmuyor.İlçasızken öğür öğür içim ağrıyor sen yine et yiyebilmişsin ben kokusundan bile ölüyorum özellikle et yumurta ve peynir sanki zehirmiş gibi nasıl tiksiniyorum onlardan heralde doğurduktan sonra bile yiyemiycem onlar ama yoğurt ve sütü bulantım az olduğu zamanlarda zorluyorum azda olsa.
selam kizlar

ooookimler kimler burdLARMIS nasilsiniz kiz pufidik! derya ! sIk gelin ya ozluyoruz valla

Hoşgeldin canımm

eee bulantilar, agrilar, sizilar, hamilelik de boyle bir surec iste.. insanin bilmedigi birseyi yasamasi, tecrube etmesi cok tuhaf birseymis.. hele ki bu seni annelige hazirliyorsa..

mesela bende yatagi yaparken , baktim yamuk duruo dizimle ittiremedim. elimle yatagi tutup ileri ittim.. agir geldi sonra cok uzuldum gicik oldum kendime..

Rabbim meleklerimizi korusun Allaha emanet bizim dusunemedigimiz, kestiremedigimiz yerlerde ve her daim O korusun bizi ve bebislerimizi,,

Elhamdulillah bu zamana kadar geldik.. bundan sonrasinda Rabbim yardimcimiz olsun..

bnm iştahmda çok bi problem yok sonra başlıo bnm bazı şeyler bana da kötü kokuo ama genelde yememde sıkntı olmuo sıkntı sonradan başlıo bende de ...midede hazımszlk var soda falan da çok içıorm aslnda ama banamısın demıo ...

hosbulduk kuzum nasilsin nasil oldun ??

sana yazacaktim diyecegimi de gamze demis zaten.. uzulme balim.. 9 ay boyunca kusan, hic birsey yiyemeyen insanlar var.. Onun rizkini Rabbim veriyor.. yyebildiginde yiyorsun zaten..

Ne güzel yazmışsın ztarımAmin hepimizin bebeişi Allah aemnet olsun.

Dizinle sakın birşey ittirme çok tehlikeli diye biliyorum birde yerdeki halıyı ayağıyla kaydırıp düzeltmek sakıncalı bir hareketmiş.

Hoşgeldin canımm[/QUOTE]

demi ya en ufacık bi hareket nasl kasıo rahmi Allaha emanetler gerçekten
bnm bazen göbş degyo mesela bangoya nasl boyle bi sızı oluo gergn tabi orası
boyle en ufacık şeyde acaba bi zarar mı oldu die düşnmeden edemeıo insan
çok başka bişey yaa gerçekten allah kucagımıza aldgmz günleri nasip etsin
hamilelik süreci anneliğin zorluklarna da alştrma süreci gibi Rabbim oyle bi denge kurmş ki şükürler olsunn...

hosbulduk kuzum nasilsin nasil oldun ??

sana yazacaktim diyecegimi de gamze demis zaten.. uzulme balim.. 9 ay boyunca kusan, hic birsey yiyemeyen insanlar var.. Onun rizkini Rabbim veriyor.. yyebildiginde yiyorsun zaten..

Sağol ztarım iyyim çok şükür bulantılar dışında tabii aslında bulantılarada alıştım ama bazen o kadar artıyorki hasta gibi yatıyorum o anlarda çok zorlanıyorum birde öğürmekten içim ağrıdığında çok zor oluyor.

Şuan iyiyim bişeyler yemeye çalıştım benim biraz takıntılı bir yapım var birde bayramda akrabalar sağolsun neden hiç göbeğin yok bebeiş nerde böyle giderse bebeğin gelişmez diyenler canımı sıktı

yahu daha bilmedigim neler var neler :44:

bende ellerini saga sola yada yukarilara fazla uzatmak iyi degil onu biliyorum. sanirim kordin dolanmasina sebebiyet verebiliyormus..

diyorum ya meganim dikatli hareket ediyorum tabiiki.. ama bazen dusunedigim, kestiremedigim oluyor..

Rabbim yardimcimiz olsun..

Benım canım sıkılıyooooorrrrr kocamda gıttı arkadaslarının yanına pofffffffff

Hoşgeldin canımm

demi ya en ufacık bi hareket nasl kasıo rahmi Allaha emanetler gerçekten
bnm bazen göbş degyo mesela bangoya nasl boyle bi sızı oluo gergn tabi orası
boyle en ufacık şeyde acaba bi zarar mı oldu die düşnmeden edemeıo insan
çok başka bişey yaa gerçekten allah kucagımıza aldgmz günleri nasip etsin
hamilelik süreci anneliğin zorluklarna da alştrma süreci gibi Rabbim oyle bi denge kurmş ki şükürler olsunn...[/QUOTE]

aynen oyle duygucum ne kadar sukretsek az..

ya canim uyuz oluom iste millete bosversene sen,, bende gobegime takiliom ara ara ama kendimize en buyuk kotulugu biz yapiyoruz inanki baskasi degil.. cok sukur duzenli olarak doktora gidiyoruz,.. bir sknti olsa o soyler.. biz dua edip, bekleyip, sakin olup, mutlu bir bebek dunyaya getirice Alahin izniyle.,. Ama dedigim gibi bu stresimizi once kendimizin dinginlemesi lazim..

millete sorsan doktor ne bilir zaten.. takma..( diyorum da benim de takmamam lazim)

Aslında çok az yiyorum ama mesela bugün şuanları yedim.

spoiler
sabah 4 kuru kayısı
zeytin ekmek
bir bardak çok açık çay
yarım armut
6 tane kurabiye
2 bardak meyve suyu
bir tane portakal
Bir kase sütlü cornfleks

çokta kötü sayılmaz dimi :44:

bence gayet iyisin bebisim

Evet oda yapılmaması gerek yükseğe uzanmak yada yatakta kollarını yukarı ayaklarını ileri uzatıp gerinmek tehlikeliymiş.Evet düşünemediğimiz aklımıza gelmeyen anlardada Alalh korusun bebeişlerimizi.

Bende geçen gün dışarıda kaldırımdan inerken birden yüksek geldi kaldırım sanki atlamış gibi sarsıldım sonra kendime kızdım dikkat etmiyorum diye.

yaaaaa gerinmek de mi iyi degimlis :26:

ay hakikaten kim bilir daha neler neler var..Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…