Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayy insanlar ne garip yaa bana da çıkmş göbegn filanca akrabam beş aylık hamiş onn yok hiç göbegi falan deyen çıktı bana da hiç takmamak lazm en guzeli

ayy insanlar ne garip yaa bana da çıkmş göbegn filanca akrabam beş aylık hamiş onn yok hiç göbegi falan deyen çıktı bana da hiç takmamak lazm en guzeli

İç karınla alakalı sanırım benim yanlarım genişledi öne doğru çıkmadı göbeğim aslında çıplakken belli Hele yağlayınca hepten belli oluyor bu arada ben yağlanıyorum kıllanma tüylenme olmadı

yağa dvm edıorm ama azalttm dr bi krem verdi biocodexin onu da kullanıorm her gun iki kez olursa da olur yapacak bşey yok elmzden geleni yapalım da

ben yne çıkardm kızlar bugun dördüncü e tabii haliyle halszm en guzeli uzanmak yarın da 29 ekim için statta olcaz dua edin yarın tutmasn inşş opyrmmm

Son düzenleme:
yağa dvm edıorm ama azalttm dr bi krem verdi biocodexin onu da kullanıorm her gun iki kez olursa da olur yapacak bşey yok elmzden geleni yapalım da

Ben sadece yağ kullanıyorum bir gün sürüyorum bir gün sürmüyorum ama sürmediğim gündede yağlı oluyorum.Kakao yağı, bebe yağı ve badem yağını karıştırdım göğüslere belime yanlara göbeğime popoma ve bacaklarıma sürüyorum kısacası heryere sürüyorum sanırım

yarınnn bi sürü dogum varrr blummm,hevinim,ketenhelvam allah yardımcınız olsun
dualarımız sizinle valla cok heyecanlıyım

Blumm
Ketoşumm
Hevinimm

Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahhh
Allah yardımcınız olsun..
Sizi seviyorum kızlar..

meraba arkadaşlar..
malum bayram teranesi koşturmaca ve misafir derken giremedim nete.zaten kayınvalidemlerdeydim ...güzelde bir bayram geçirdik çok şükür..
yarın dr kontrolüm var ..bebeğin durumu ve gelişmelere göre suni sancı verebilir drum...
bende hala sancının zerresi yok...
ama kötü haber bu akşamdan beri oğlumla ben çok fena grip olduk
belki dr duruma göre vaz geçebilir...

günler çok zor geçiyor sabrın ne olduğunu böyle günlerde anlıyorum...
oğlum iyice hıysuzlaştı ...laf söz fayda etmiyor

uzun lafın kısası dua edin arkadaşlar..
hakkımda hayırlısıysa bebeğim yarın doğsun ve kollarıma alayım

Blumm
Ketoşumm
Hevinimm

Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahhh
Allah yardımcınız olsun..
Sizi seviyorum kızlar..

geçmişe daldım msjını göremedim megim...
sevgiler karşılıklı olunca daha bi güzel bende seni seviyorum canım benim

Canım Arkadaşım Allah Yardımcın Olsun..
Sen Orada 1 Doğuracaksın Ben Burada 9..
Senden Daha Heyecanlıyım..
Güzel Haberlerini Bekliyorum..

Canım Arkadaşım Allah Yardımcın Olsun..
Sen Orada 1 Doğuracaksın Ben Burada 9..
Senden Daha Heyecanlıyım..
Güzel Haberlerini Bekliyorum..

canımmmmmmmbende çok heyecanlıyım..inşallah doğuma alır dr..
yarın akşam hayırlısıyla evime kızımla gelmek istiyorum...
dualarını eksik etme ..allahım cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...

Canım hayırlısıla kolay bir doğum olur inşalalh prensesinle birlikte aramıza dönmeni bekliyoruz

Canım hayırlısıla kolay bir doğum olur inşalalh prensesinle birlikte aramıza dönmeni bekliyoruz

çok sağol meganım..inşallah önce allahın izniyle sonrada sizlerin dualarınız sayesinde kolay ve güzel bir doğum yaparım..
tabi dr doğuma karar kılarsa..inşallahda doğum zamanı der...

İnşallah Kızını Kucağına Alır Evine Öyle Dönersin..
Dualarım Seninle..

yarınnn bi sürü dogum varrr blummm,hevinim,ketenhelvam allah yardımcınız olsun
dualarımız sizinle valla cok heyecanlıyım
çok sağol canım...bende inşallah o sancıyı çekerken dualarımda sizleride unutmayacağım...
rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah..
canı gönülden dile getiriyorum bu sözleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…