Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şifa hoş geldin bende pijamalarımı giydim kapatmaya niyetlenmiştim pc yi mesajını aldım geri oturdum yazdığım özel mesajda bak yazacağıma bok yazmışım sonradan farkettim gül gül öldüm.
aramızdaki kayserili isolde

bende geçen kankam yazıcama kakam yazmışım

Ojbuldum.
Moraller iyi abbajık.
Bir kaç gün buralarda olmayacgım.
Tatil yapıcagım :)
Sonra iş bakıcam :)
ohhhh süpersin moralinde planında süpermiş yakışırrrrrrr canım keyfin bol olsun her daim
hoşgeldin canımm.
ben kayserideyim ve papatya_özmen..
sendemi yoksa??
hoş buldum canım sende hoşgeldin evet canım ben ilçedeyim şu an ama ( anneciğim bile nerdeyse inanmıyor çünkü çok sık kayseri ye gidip geldiğimiz için ) alışveriş , dr , gezmek amaçlı , misafirlik vs. ama senle daha önce tanışmışmıydım ki yabancı gelmedin :44: memnun oldum bu arada inşşş bebişleerimizde en kısa zamanda hayırlı sağlıklıca nasip olur

Kendime çeki düzen vermem lazım.
Ayakta durabilmem lazım.
Ama o bu degisimden hic hoslanmıcak.
Dün gece mesaj attı ve tavır koydu.
Ne cabuk unutmusum..
Hani cok seviyodun noldu diyo..
Mesaj atmıyomusum aramıyomusum ya cok dert olmus..
Ama cok güldüm :)

valla daha önce çok topik eskittim canım,gedikliyim accık..
belkim daha önceden yazıştık..
bende memnun oldum ayrıca.....
senin doktorun kim peki??

dediğim gibi kısa kalacağım canım hoş geldin ayrıca yanlış yazman hepimizi güldürdü ama sen demeseydin farketmemiştim ki dur bidaha okuyummm özelini
bende geçen kankam yazıcama kakam yazmışım
oyyyyy koptummmmm

öğlene kadar uyudum kalkar kalkmaz yüzümü bile yıkamadananneme gittim kahvaltı hazırladı bana bazlama yedim ordan hasta ziyaretine gittik bir yakınımız meme kanseri ordan çarşıya tabi benim gözüm düştü kıyafetlere tabii alamadım bu ara biraz dardayız malüm tüpe para yetmiyor sonrada evdeyim işte.Ammada yazdım dakika dakika hesap verecektim az daha

anaaaam şifa deyince bilemedm ..
bu gece beni mazur görün arkadaşlar...
ALLAH şifa versin mi anladın yoksa
çokta tın maşallah sen aklı başında cici kardeşimizsin eferim sana
valla daha önce çok topik eskittim canım,gedikliyim accık..
belkim daha önceden yazıştık..
bende memnun oldum ayrıca.....
senin doktorun kim peki??
canım doğrudur karşılaşmışızdır mutlaka benim tedavi askıda şu an ( tüp bebeklik durumum ) ama zaman zaman kist oluşuyor bende daha önce avrupa hastanesindeydi dr um , şimdi dünya ya geçti İbrahim Demir çokkk memnunum keşke dr um tüp bebek dr u olsaymış ayrılmak istemiyorum dr umdan
ben işte bu gece erken yatıp erken kalkmalıyım bu akşam kayseri ye geliyorum isolde papatya kırmızı halılar la meydan da karşılayacaksınız beni deeeelmi

Anlamiyorum..
Madem sevmiyorsun arkadasım o zaman neden sana mesaj atmamam, aramamam umrunda ki?
Biliyorum.
O benden kopamaz.
Cok pisman olucak..

ohh anneciğinin mis gibi bazlamasını yeyip kilonuda eklemişsin eeee tabi gözün düşer vitrindeki cicilere valla aynen bizde acayip kritiğiz veeee hiç birikim yapamıyoruz canım tüp bebe parası için offff offffff bir an önce kayseri ye taşınma arzusu içindeyim inan bebek ikinci planımda şu an önce kayseri çünkü iş bulup çalışıp birikim yapıp tüp bebe tedavisiyle evladıma kavuşmalıyım inşşşşşallah hepimiz kavuşuruz

kız benim ilk doktorun ibrahim demir ilk melikkazi hastanesindeydi çok soğuk eğri yüzlü bir doktor ona giderken sorunum ne hiç anlamadım tecrübesizdim soru sormayı bilmiyordum oda hiç aydınlatıcı bilgi vermedi kurtuldum gitti.
demek yarın burdasın görüşelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…