geldim canımmmm kardeşimAmanın.
Sifacık abbacık gelmis.
Hosgelmiss
geldim canımmmm kardeşimsende hoş gelmişsen moraller nasıl
selam gececilerkuşlar aramızda Kayseri den hanginiz siniz :92: azıcık kalacağım şimdiden söliiiyiiimmmmmm
hoşgeldin canımm.
ben kayserideyim ve papatya_özmen..
sendemi yoksa??
şifa hoş geldin bende pijamalarımı giydim kapatmaya niyetlenmiştim pc yi mesajını aldım geri oturdum yazdığım özel mesajda bak yazacağıma bok yazmışım sonradan farkettim gül gül öldüm.
aramızdaki kayserili isolde
ohhhh süpersin moralinde planında süpermişOjbuldum.
Moraller iyi abbajık.
Bir kaç gün buralarda olmayacgım.
Tatil yapıcagım :)
Sonra iş bakıcam :)
hoş buldum canım sende hoşgeldin evet canım ben ilçedeyim şu an ama ( anneciğim bile nerdeyse inanmıyor çünkü çok sık kayseri ye gidip geldiğimiz için ) alışveriş , dr , gezmek amaçlı , misafirlik vs. ama senle daha önce tanışmışmıydım ki yabancı gelmedin :44:hoşgeldin canımm.
ben kayserideyim ve papatya_özmen..
sendemi yoksa??
kız biz seninle bir sürü yazıştıkya zeki yılmazdan bahsettikya diğer kayserili şifa canım
ohhhh süpersin moralinde planında süpermişyakışırrrrrrr canım keyfin bol olsun her daim
hoş buldum canım sende hoşgeldin evet canım ben ilçedeyim şu an ama ( anneciğim bile nerdeyse inanmıyor çünkü çok sık kayseri ye gidip geldiğimiz için ) alışveriş , dr , gezmek amaçlı , misafirlik vs. ama senle daha önce tanışmışmıydım ki yabancı gelmedin :44:memnun oldum bu arada inşşş bebişleerimizde en kısa zamanda hayırlı sağlıklıca nasip olur
dediğim gibi kısa kalacağım canım hoş geldinşifa hoş geldin bende pijamalarımı giydim kapatmaya niyetlenmiştim pc yi mesajını aldım geri oturdum yazdığım özel mesajda bak yazacağıma bok yazmışım sonradan farkettim gül gül öldüm.
aramızdaki kayserili isolde
oyyyyy koptummmmmbende geçen kankam yazıcama kakam yazmışım
bugün türbe misali öğleden başladı eşim gelene kadar bi komşum geldi o gitmeden bikaçı geldi takiiiiii eşim gelmeye yakın gitttiler evdeydim işte komşu ağırladımşifam günün nasıl geçti canım
bugün türbe misali öğleden başladı eşim gelene kadar bi komşum geldi o gitmeden bikaçı geldi takiiiiii eşim gelmeye yakın gitttiler evdeydim işte komşu ağırladımseninki nasıl geçti
ALLAH şifa versin mi anladın yoksaanaaaam şifa deyince bilemedm ..
bu gece beni mazur görün arkadaşlar...
çokta tınKendime çeki düzen vermem lazım.
Ayakta durabilmem lazım.
Ama o bu degisimden hic hoslanmıcak.
Dün gece mesaj attı ve tavır koydu.
Ne cabuk unutmusum..
Hani cok seviyodun noldu diyo..
Mesaj atmıyomusum aramıyomusum ya cok dert olmus..
Ama cok güldüm :)
canım doğrudur karşılaşmışızdır mutlakavalla daha önce çok topik eskittim canım,gedikliyim accık..
belkim daha önceden yazıştık..
bende memnun oldum ayrıca.....
senin doktorun kim peki??
ben işte bu gece erken yatıp erken kalkmalıyımöğlene kadar uyudum kalkar kalkmaz yüzümü bile yıkamadananneme gittim kahvaltı hazırladı bana bazlama yedim ordan hasta ziyaretine gittik bir yakınımız meme kanseri ordan çarşıya tabi benim gözüm düştü kıyafetlere tabii alamadım bu ara biraz dardayız malüm tüpe para yetmiyor sonrada evdeyim işte.Ammada yazdım dakika dakika hesap verecektim az daha
ohh anneciğinin mis gibi bazlamasını yeyip kilonuda eklemişsin eeee tabi gözün düşer vitrindeki cicilereöğlene kadar uyudum kalkar kalkmaz yüzümü bile yıkamadananneme gittim kahvaltı hazırladı bana bazlama yedim ordan hasta ziyaretine gittik bir yakınımız meme kanseri ordan çarşıya tabi benim gözüm düştü kıyafetlere tabii alamadım bu ara biraz dardayız malüm tüpe para yetmiyor sonrada evdeyim işte.Ammada yazdım dakika dakika hesap verecektim az daha
hiçç işte delüüü o delüüü hatta çatlak-patlak-yusyuvarlakAnlamiyorum..
Madem sevmiyorsun arkadasım o zaman neden sana mesaj atmamam, aramamam umrunda ki?
Biliyorum.
O benden kopamaz.
Cok pisman olucak..
hiçç işte delüüü o delüüü hatta çatlak-patlak-yusyuvarlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?