Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anahtar paspasın altında kızlar :92:

günaydınn şimdiden

günaydın kızlar...nasılsınız meg test yaptın mı? ben sabah ilk idrarımla yapacaktım testti akşam biryere koymuşum bulamadım şimdi buldum ama yapmadım yarın sabah yapacam inş....

meg beni neden yazmadın ilk listede vardım burda yokummmm

kızlar günaydın nasılsınız
kızlar beni de listeye ekleyin bu ay umut yok ama yinede ekleyin 23 haziran temmuza büyük bi ihtimal dikkat etmeye çalışıcam Allah kerim siz yine de yazın beni

MERHABA KIZLAR,
dün akşam ne yapmışsınız böylee yaaa bu kadar sayfayı okuyabilmem mümkün değil
meg galiba bugün kan testi yaptıracak hadi hayırlısı kuzum
inşallah bugün güzel haberler alırız.
öpüyorum hepinizi
gelmesin kırmızılar, gelsin şehzadeler sultanlar :92::92::92::92:

günaydın cnm nasılsın

iyiyim canım sağol sen nasılsın aslında iyi değilim kasık ağrılarım tam bitti diyorum yine başlıyo bu sabah yine başladı hayatımda ilk defa böle bişey yaşıyorum oturamıyorum bile doğru düzgün.meg beni yazmamış listeye çok küstüm ona meeggg çok kırdın beni datlum

regl günün ne zamandı cnm unutmuş olabilir listeye eklemeyi

günaydın kızlarr gerçekten de ne çok konuşmuşsunuz 50 sayfam vardı 20sini okudum ama yeter gözüme yazık canım aaa...İnş hamile haberleri aldığımız bi gün olur.Kızlar okuyabildiğim kadarını okudum şimdi bir şeyler soracağım..
1) bu günleri sayarken 1. gün reglin geldiği gün m kabul ediyoruz.Yani ben 7 haziranda regl olduğuma göre 7 haziranı 1 mi kabul edeceği yoksa 8 haziranı mı??

2) Kızlar regl bittikten hemen sonra başladık biz çalışmalara yani 10 haziranda.O gün bile hamile kalma riskim var mı bi arkadaşım regline 1 2 gün kala hamile kalmış da regl bitiminde de hemen hamile kalma ihtimali var mı??

sağolun şimdiden kızlar.Kaçırdığım önemli bir şey varsa özet geçin lütfen.Bu arada tablo süper olmuş hamişlerle dolsun inş..

Nisacım üzülme cnm temmuzda inş bebişin karnında olur

16 haziran.ilk listede varım şimdi yokum:84::84::84::84::84:

isim | bat | sonuç
Nisanur_2007 | 10 haziran |
Nilla |12 haziran |
meg |13 haziran |
seyyah1984 |13 haziran |
sivatan | 16 haziran |
shadow00 |17 haziran |
edammm |19 haziran |
papatya_ozmen | 19 haziran |
Kayram2006 | 20 haziran |
damlapal | 20 haziran |
ata35 |21 haziran |
filorinda |21 haziran |
gunesIM84 | 22 haziran |
a_d |22 haziran |
niserdarhan | 24 haziran |
elmur | 24 haziran |
dalgali | 25 haziran |
sifaa | 29 haziran |
mavusbebek | 29 haziran |
asikumrall | 29 haziran |
DERin83 | 30 haziran |
_alya | 30 haziran |
sebbnemm | 1 temmuz |
yellowkitty | 3 temmuz |
luckyincident | 4 temmuz |
golge_cicegi | 4 temmuz |
kosita | 6 temmuz |
hilal19 | 6 temmuz |
ber_eN | 6 haziran |

varsın listede ya kuzum,1.sayfada esas listemiz
kızma litfen

merhaba,
1. soruna cevap vereyim, evet 7 haziranı 1. gün kabule edeceksin, regl başlangıcın olan ilk gün yani
2. sorun ise, bizde reglim bittikten hemen sonra çalışmalara başladık, ta kii regl olana kadar devam edeceğiz, çünkü kişiye göre yumurtlama değişiklik gösteriyor, her türlü ihtimali değerlendireceğiz yani

meg girince ekler cnm son 2 günün inş.iyi haberler verirsin

inşallah ama geçmek bilmiyo günler son iki gün korkuyorum ve beklemiyorum o kırmızıları gelmesinler.hele dün bi sinir bi sinir bende evde terör estiriyorum resmen kocişimde alttan alıp sakinleştiriyo hep beni.inşallah iyi haber veririm.dayanamıyorum test yapıyorum akşam yaptım ikinci çizginin yeri alttan çok azcık çıktı köşesi yani kopkoyu oldu o kadar yukarı çıkmadı bende sinir oldum attım.cuma yapmıştım silik çift görmüştüm bakalımkarmakarışığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…