Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım bende İbrahim bey i melikgazide yakaladım yok canım ben gayet memnunum çok güzel açıklayıcı konuşuyor hatta çenesi bile düşük valla ben hep ilgi alakasını gördüm ki eşimde sevdi dr umu ama ben teeee Yozgat ilçesin den gidiş-geliş yapıyordum sırf bebişim uğruna iyiki ilgilenmiş sağolsun dr um şu an dünyada yaaa ilk hastası ben oldum hatta dedim ki siz nerdeyseniz biz sizi takip ediyoruz bizde ordayız dr um dedim :92:

skorlarımız sıfırlanmış oyunlarda ya
uğraşcaz gene sabaha kadar desene şifa

şifa canım seni de sohbete çağırdım ama kusuruma bakma uyku bastırdı gözlerimi açamıyorum çıksam darılmazsın demi canım

veee acıkktımmm bu saatte işte olmaz ki yaaa

skorlarımız sıfırlanmış oyunlarda ya
uğraşcaz gene sabaha kadar desene şifa
canım yeni oyunlar yüklendiğinde skorlar sıfırlanıyor evet eşim geç saate kadar oyunlarda takıldı az önce kaptım ama başım ağrıyor uykum var yarın çok işim var olsun bize yakışır bacım skorları alıcaz gene

şifa canım seni de sohbete çağırdım ama kusuruma bakma uyku bastırdı gözlerimi açamıyorum çıksam darılmazsın demi canım
yok canım yaaa uyku bu kaçtımı bidaha sabaha kadar yakalayamazsınki bende çıkıcam zaten konuşuruz nasılsa sana iyi uykular tatlı bebişli rüyalar öpüldün canım Rabbim rahatlık versin

şifam çıkıyosun sende sanırım?

bende oyunlara daliim biraz o zaman :92:

şifam çıkıyosun sende sanırım?

bende oyunlara daliim biraz o zaman :92:
canım çıkıcam ablamlar gelecekler bana çarşamba günü pazara kadar giremeyebilirim bu akşamda arkadaşımın kınası var kayseri ye onun için gidicem hatta yatıya bile kalabilirim sonra ablamları karşılayıp alıp eve geliriz haber veriyorum şimdiden inşşş fırsat buldukça uğrarım ama giremesemde merak etmeyin ve özleyin beni meg canım akşam çıkmadan mutlaka 5 dk lığınada olsa gelirim buraya güzel haberlerini duymak için

ayy netim gitti bi an yaa..
anam ben netsiz naparım...
ALLAH korusun , ağzından yel alsın valla bağımlısıyız bizlernetin tüh düşmüşsün de tutamamışız seni kusura bakma

kızlar banada müsade öpüldünüz iyi ve mutlu sabahlar

Son düzenleme:

öpüyorum çok canım benim
görüşürüz,kolay gelsin sana..
uğramaya çalışırsan çok sevinirim,çünkü özlerim

düştüm eemencik kalktım.....
sendemi gidion yaa..
neyse ezana son yarım saat kaldı..ascık daha beklim...

bende biraz oyunlara bakiim arkadaşlarım..

öpüyorum heppiniziii
görüşürüüüzz:79:

öpüyorum çok canım benim
görüşürüz,kolay gelsin sana..
uğramaya çalışırsan çok sevinirim,çünkü özlerim
inşallah tatlım inşallah canım dediğim gibi fırsat bulduğum an koşacağım
düştüm eemencik kalktım.....
sendemi gidion yaa..
neyse ezana son yarım saat kaldı..ascık daha beklim...
maden düşüp hemen kalktın hafifte olsa darbe almışsın geçmiş olsun canım eveet ya çıkmak zorundayım yoğunum bu hafta kusuruma bakmayın oooooo yarım saat çabucak geçer canım oyun kulübüne uğra nasıl çabucak geçiyor zaman bak gör hadi öpüldünüz

şimdiden kolay gelsin sana canım,ve güzellce eğlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…