evet canım bende İbrahim bey i melikgazide yakaladımkız benim ilk doktorun ibrahim demir ilk melikkazi hastanesindeydi çok soğuk eğri yüzlü bir doktor ona giderken sorunum ne hiç anlamadım tecrübesizdim soru sormayı bilmiyordum oda hiç aydınlatıcı bilgi vermedi kurtuldum gitti.
demek yarın burdasın görüşelim canım
Hayırlısı olsun ya..
Artık tescilli bi deli olduguna eminim :)
cici kardeşim sen daha iyilerine layıksın biliyorsun değil mi
canım yeni oyunlar yüklendiğinde skorlar sıfırlanıyorskorlarımız sıfırlanmış oyunlarda ya
uğraşcaz gene sabaha kadar desene şifa
şifa canım seni de sohbete çağırdım ama kusuruma bakma uyku bastırdı gözlerimi açamıyorum çıksam darılmazsın demi canım
yok canım yaaa uyku bu kaçtımı bidaha sabaha kadar yakalayamazsınkişifa canım seni de sohbete çağırdım ama kusuruma bakma uyku bastırdı gözlerimi açamıyorum çıksam darılmazsın demi canım
kraker varsa azcık atıştır canımveee acıkktımmmbu saatte işte olmaz ki yaaa
canım çıkıcam ablamlar gelecekler bana çarşamba günü pazara kadar giremeyebilirimşifam çıkıyosun sende sanırım?
bende oyunlara daliim biraz o zaman:92:
ALLAH korusun , ağzından yel alsınayy netim gitti bi an yaa..
anam ben netsiz naparım...
canım çıkıcam ablamlar gelecekler bana çarşamba günü pazara kadar giremeyebilirimbu akşamda arkadaşımın kınası var kayseri ye onun için gidicem hatta yatıya bile kalabilirim sonra ablamları karşılayıp alıp eve geliriz haber veriyorum şimdiden inşşş fırsat buldukça uğrarım ama giremesemde merak etmeyin ve özleyin beni meg canım akşam çıkmadan mutlaka 5 dk lığınada olsa gelirim buraya güzel haberlerini duymak için
ALLAH korusun , ağzından yel alsınvalla bağımlısıyız bizlerin netin tüh düşmüşsün de tutamamışız seni kusura bakma
kızlar banada müsade öpüldünüziyi ve mutlu sabahlar
inşallah tatlım inşallah canımöpüyorum çok canım benim
görüşürüz,kolay gelsin sana..
uğramaya çalışırsan çok sevinirim,çünkü özlerim
maden düşüp hemen kalktın hafifte olsa darbe almışsın geçmiş olsun canımdüştüm eemencik kalktım.....
sendemi gidion yaa..
neyse ezana son yarım saat kaldı..ascık daha beklim...
inşallah tatlım inşallah canımdediğim gibi fırsat bulduğum an koşacağım
maden düşüp hemen kalktın hafifte olsa darbe almışsın geçmiş olsun canımeveet ya çıkmak zorundayım yoğunum bu hafta kusuruma bakmayın oooooo yarım saat çabucak geçer canım oyun kulübüne uğra nasıl çabucak geçiyor zaman bak gör hadi öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?