bence denemelisin..motivasyon için süper oluyor..nerde rekabet orda bereketyok canım bireysel..aslında takımla daha mı heyecanlı oluyo ben hiç yarışmaya girmedim
inersin hemencik haftada 1 kilon gitse 2 aya kalmaz inersin..:13:
bence denemelisin..motivasyon için süper oluyor..nerde rekabet orda bereketkilo düşüşü açısından
keşke gelse dimi yaEvinin kapısına kadar bırakırız ya gerekirse izin versin megin esi
Duygu yanımıza varınca ararsın konusuruz yada annenıde getır ne dıyım yani
korkmasın benim oğlum korur hepimizi
ewet canım..ben daha önce 5. ve 4. takımda yarırtım..çok güzel günlerdihangisi canım şu cuma yarışma takımları var onları diyorsun sanırım 1.2.3. diye:44:
hadi ben kaçtım artıkkkkkk çok yorgunum biraz dinleneyim de yarına enerjim olsun
ben baktım ama albümünü göremedimkoydum ya kimse kalmamış eee ben yapana kadar akşam oldu
ama esmer olan benimmm
Karadedeler diye bir Türk korku filmi izledikSinirlerim bozuldu
Günaydınlar... Uyumak istiyorum yane zormuş anne olmak çocuk bakmak. Şimdiden çok huysuz bi oğlum var. Her şeye ağlıyor. Altını almak bile eziyet onun için. Hiç uyumuyo nerdeyse. Uykusuzluktan artık ona da kızıyorum ömür törpüsü diyorum. Sonra da üzülüyorum bi çocuğa bakamıyorum diye kendimi suçlu hissetmeye başladım artık yarım saat emzirıyorum gazını çıkartıyorum altını alıyorum. Uyutuyorum. Tam yerine koyuyorum sen uyan gene başa dönüyoruz ona kızdığım için suçlu hissediyorum kendimi nasıl anneym diyorum. Ufacık çocuğa kızıyorum diyorum. Karmakarışık bi haldeyim kızlar eşimle bile ilgilenemiyorum.. Ona da üzülüyorum o da bana üzülüyo. Of öyle bi karışık ışte her şey.. eski düzenden geriye hiç bişey kalmadı.. Ne zaman eskisi gibi olacak her şey
inşallah canım inşallah düşündükçe psikolojim bozuluyoGunaydin kizlar
Oflucum hersey daha cok yeni canim
Zamanla rayina oturucak merak etme
Bende gectim bu yollardan cok agladim isyan ettim
Ama zamanla alisiyorsun cnm uzme tatli canini
Ayni seyleri yasıyorum 3 aydır
oflu benden sana tavsiye
bir sure boyle olacak diye kabullen
giderek kolaylaşacak
ama hiçbir zaman her sey kolay olmayacak
Eski duzeninle karsilastirma sakın mutsuz olursun
olabildigince dinlen uyu
ve cocuğa kızacağın zaman
soyle duşun mutlaka bir sıkıntısı var
huysuzsa bile en kotu ihtimal anne karnını özlüyor
caresiz durumda oldugu icin agliyor
tabi bazen çileden çıkmamak mümkün degil
Ama napalim cok yoruluyoruz
sen tek mı bakıyorsun
Tek bakmak cok yıpratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?