Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok canım bireysel..aslında takımla daha mı heyecanlı oluyo ben hiç yarışmaya girmedim

inersin hemencik haftada 1 kilon gitse 2 aya kalmaz inersin..:13:
bence denemelisin..motivasyon için süper oluyor..nerde rekabet orda bereketkilo düşüşü açısından

Evinin kapısına kadar bırakırız ya gerekirse izin versin megin esi
keşke gelse dimi ya
Duygu yanımıza varınca ararsın konusuruz yada annenıde getır ne dıyım yani

korkmasın benim oğlum korur hepimizi

saol gamzem ikna oldu sanrsam ii tmm tmm hadi dio zaten ben gostermştm bak gamze bu die seni ve oglunu faceten ona baylydı ruzgara seni de begendi guzelmiş dedi

Son düzenleme:
hangisi canım şu cuma yarışma takımları var onları diyorsun sanırım 1.2.3. diye:44:
ewet canım..ben daha önce 5. ve 4. takımda yarırtım..çok güzel günlerdi çokda faydalı olmuştu..hem kendinle yarışıyorsun..hem takımınla hemde diğer takımlarla...
sorumluluk artınca istesende yiyemiyosun..yiyemiyorum yani ben

kızlar bende dayanamadım kızçeme albüm yaptım oğluş da var tabi

yarın gozum gonlm açlcak valla herkes brbrnden fıstık mı fıstık maşallahh
rüzgar gorsun guzel teyzelerini

benm de belm agrıdı kızlar gttm ben yarın inş çoooooook guzel bi gun olcak opyrm herkesiii

Karadedeler diye bir Türk korku filmi izledik Sinirlerim bozuldu

Karadedeler diye bir Türk korku filmi izledik Sinirlerim bozuldu

Kara dedeler olayı filmi konusu şudur;
Gerçek bir olay ve gerçek videoları izleyeceksiniz 1989yılında bir köyde akşam 5 den sonra cinler peyda olduğu için kimseler sokağa çıkamaz oluyor bu konu tv lerde gazetelerde ufak bir haber olarak geçiyor sonra genç bir gazetecinin ilgisini çekiyor ve kamerayı alıp köye gidiyor köyde 10 gün kalıyor birşey bulamayınca kamerayı köydeki bir çocuğa bırakıyor ve şehre dönüyor 3 gün sonra jandarma gelip bunu alıyor köydeki çocuk ve birkaç kişi kısmen parçalamış öldürülmüş kanları ile bu gazetecinin ismi baş harfleri yazılmış. Sonra olay psikolojik bir vaka gibi kamuoyuna aksettirilip üstü örtülüyor yıllar sonra o olayı örtbas eden subay psikolojik bunalıma girip kafasına silah dayayarak intihar ediyor. O subayın kızı da kasasında ki kasetleri açıp izliyor küçük çocuğun çektiği videolarda donup kalıyor daha sonra 2009 yılında maddi sıkıntılar nedeniyle bu askeri sorgulama köylüler ve küçük çocuğun çektiği video kasetleri satıyor. Işte 16 eylülde izleyeceğiniz belgesel sinema tarzında bu filmde bu videolar ve şok görüntüler yer alıyor.
Fragmaninda çocuğun çektiği videodan tüyler ürperten bir bölüm var Kara dedeler olayı filmi konusu şudur;
Gerçek bir olay ve gerçek videoları izleyeceksiniz 1989yılında bir köyde akşam 5 den sonra cinler peyda olduğu için kimseler sokağa çıkamaz oluyor bu konu tv lerde gazetelerde ufak bir haber olarak geçiyor sonra genç bir gazetecinin ilgisini çekiyor ve kamerayı alıp köye gidiyor köyde 10 gün kalıyor birşey bulamayınca kamerayı köydeki bir çocuğa bırakıyor ve şehre dönüyor 3 gün sonra jandarma gelip bunu alıyor köydeki çocuk ve birkaç kişi kısmen parçalamış öldürülmüş kanları ile bu gazetecinin ismi baş harfleri yazılmış. Sonra olay psikolojik bir vaka gibi kamuoyuna aksettirilip üstü örtülüyor yıllar sonra o olayı örtbas eden subay psikolojik bunalıma girip kafasına silah dayayarak intihar ediyor. O subayın kızı da kasasında ki kasetleri açıp izliyor küçük çocuğun çektiği videolarda donup kalıyor daha sonra 2009 yılında maddi sıkıntılar nedeniyle bu askeri sorgulama köylüler ve küçük çocuğun çektiği video kasetleri satıyor. Işte 16 eylülde izleyeceğiniz belgesel sinema tarzında bu filmde bu videolar ve şok görüntüler yer alıyor

alıntıdır ...

cidden korkunçmuş sinir bozacak kadar varmış kanka yaaaa :18::18:

Son düzenleme:

Eklentiler

• $80546488_kot3.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Günaydınlar... Uyumak istiyorum ya ne zormuş anne olmak çocuk bakmak. Şimdiden çok huysuz bi oğlum var. Her şeye ağlıyor. Altını almak bile eziyet onun için. Hiç uyumuyo nerdeyse. Uykusuzluktan artık ona da kızıyorum ömür törpüsü diyorum. Sonra da üzülüyorum bi çocuğa bakamıyorum diye kendimi suçlu hissetmeye başladım artık yarım saat emzirıyorum gazını çıkartıyorum altını alıyorum. Uyutuyorum. Tam yerine koyuyorum sen uyan gene başa dönüyoruz ona kızdığım için suçlu hissediyorum kendimi nasıl anneym diyorum. Ufacık çocuğa kızıyorum diyorum. Karmakarışık bi haldeyim kızlar eşimle bile ilgilenemiyorum.. Ona da üzülüyorum o da bana üzülüyo. Of öyle bi karışık ışte her şey.. eski düzenden geriye hiç bişey kalmadı.. Ne zaman eskisi gibi olacak her şey

Gunaydin kizlar
Oflucum hersey daha cok yeni canim
Zamanla rayina oturucak merak etme
Bende gectim bu yollardan cok agladim isyan ettim
Ama zamanla alisiyorsun cnm uzme tatli canini

Ayni seyleri yasıyorum 3 aydır
oflu benden sana tavsiye
bir sure boyle olacak diye kabullen
giderek kolaylaşacak
ama hiçbir zaman her sey kolay olmayacak
Eski duzeninle karsilastirma sakın mutsuz olursun
olabildigince dinlen uyu
ve cocuğa kızacağın zaman
soyle duşun mutlaka bir sıkıntısı var
huysuzsa bile en kotu ihtimal anne karnını özlüyor
caresiz durumda oldugu icin agliyor
tabi bazen çileden çıkmamak mümkün degil
Ama napalim cok yoruluyoruz
sen tek mı bakıyorsun
Tek bakmak cok yıpratıyor

Gunaydin kizlar
Oflucum hersey daha cok yeni canim
Zamanla rayina oturucak merak etme
Bende gectim bu yollardan cok agladim isyan ettim
Ama zamanla alisiyorsun cnm uzme tatli canini
inşallah canım inşallah düşündükçe psikolojim bozuluyo

haklısın onu düşünüyorum bende sıkıntısı olmasa niye ağlasin. Salaklik bende ışte anlayamıyorum bunu sanki beynim durmuş gibi aynı. Bazen tek bakıyorum bazen kaynanam sağolsun yardımcı oluyor. Ama yine de o ağlarken sen uyuyabilir misin. Içim acıyo bi yandan. Ama uykusuzluktan yorgunluktan oğluma kızıyorum niye böyle yapıyosun diye.. İşte böyle hiç iyi değilim psikolojim bozuldu yirmi günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…